Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. tithon

    tithon Contributor

    δεν θα πάρεις απάντηση όπως σου αρέσει, γιατί ο καθένας απαντάει όπως του αρέσει. ακόμη κι εσύ το ξέρεις αυτό.

    η αντιγραφή ή συγγραφή ενός μονολόγου μιας «σουμπας που βιώνει» το πλαίσιο, είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει τις λέξεις, είτε την αφορούν οι λέξεις είτε όχι, δεν ανατρέπει το πλαίσιο.
    πυρές μην φαντάζεσαι, εξετάσεις μην φαντάζεσαι. δάσκαλο ζεν μην (σε) φαντάζεσαι. αν μπορείς να υποστηρίξεις μιά οποιαδήποτε θέση θα γίνει διάλογος με την συμμετοχή σου, αλλιώς θα συζητούν οι υπόλοιποι. είναι εδώ καμμιά πενηνταριά, μπορεί και παραπάνω που νοιάζονται (aka καυλώνουν) να γίνονται διάλογοι στο φορουμ. αν και όταν κάποιος γράψει ασυναρτησίες, του κάνουν καμμια βοηθητική ερώτηση για διευκρινίσεις, μπας και δεν τα πολυκαταφέρνει με την γραφή, αν δεν τα πολυκαταφέρνει και με τη σκέψη συνεχίζουν να συζητούν μεταξύ τους. από καύλα. διακηρυξούλες του στυλ «δεν με νοιάζει να καταλάβετε», «μου κακομιλάτε και δεν με χειροκροτάτε» έχουν ακουστεί πάλι στο φορουμ αλλά πειστικές δεν έγιναν. χρειάζεται κάτι να πεις γιά να γίνει διάλογος. ο μονόλογος με χειροκροτητές δεν έχει αρκετή καύλα, αλλά διασκέδαση έχει.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Το κείμενο μπορεί να εκληφθεί μοναδικά ως αυτό που είναι, ένα κείμενο που παραθέσατε γιατί επιβεβαιώνει αυτό που θέλετε να αποδείξετε.
    Πολύ δράμα. Στην έκθεση οι ρητορικές ερωτήσεις δικαιολογούνται μέχρι το γυμνάσιο, το πολύ.
    Θα λάβετε τις απαντήσεις που οι συνομιλητές επιλέγουν να δώσουν, ανεξάρτητα με τις επιθυμίες σας.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Γιατί καλέ δεν πάτε να το αναρτήσετε στο φόρουμ της ΔΕΗ του ΟΤΕ και του ΙΚΑ να χαρούν και εκεί οι άνθρωποι; Θα συνεννοηθείτε μαζί τους θαυμάσια.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πνίγηκα νυχτιάτικο..!      
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Καλό!!!!
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Καλό!!
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Καλό!!
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν κατέχω την bdsm ορολογία... Δηλώνω ευθαρσώς ότι ποτέ δε με ενδιέφερε να τη μάθω... Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν έχω διαβάσει τόμους για τη φιλοσοφία του bdsm... Δηλώνω ευθαρσώς ότι προτιμώ να νιώθω από το να σκέφτομαι... Δηλώνω ευθαρσώς σκλάβα και ας μην ανήκω...
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    MΠΡΑΒΟ! Δόξα το ανθρώπινο μυαλό (ή όπου πιστεύει ο καθένας) που υπάρχουν τέτοιες φωνές, σπάζοντας τη συντηριτικούρα ορισμένων, και τη δήθεν καθεστηκυία τάξη του BDSM! Μπράβο και ξανά μπράβο
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Καλησπέρα. Μη στεναχωριέσαι που δεν έχεις θεωρητική κατάρτιση.Για περιπτώσεις μελών σαν τη δική σου, υπάρχει πρόβλεψη.Παρεχω ταχυρρυθμα ατομικά σεμινάρια υψηλής κατάρτισης και αναγνωρίσιμοτητας.

    Μέσα σε 1 μόλις εβδομάδα θα γνωρίζεις όρους και ορολογίες, τι είσαι και τι δεν είσαι και θα μπορείς και εσύ ελεύθερα να συμμετεχεις ευθαρσώς και να τσακωνεσαι με τους άλλους στις συζητήσεις του φόρουμ μας.

    Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Αν μπορούσες να υποστηρίξεις διάλογο, το παραπάνω, και αρκετά ακόμα, θα παρέμεναν στο νήμα, και δεν θα μεταφέρονταν εδώ. Μονόλογο κάνεις, off topic, και με διάθεση να προσβάλλεις, οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη από σένα. (Να ντύνεσαι καλά...)

    Είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο. Δεν μπορείς να το διακρίνεις; Δεν πειράζει
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    Οι του γυμνασίου, δεν δικαιούνται να βιώνουν το BDSM? Δικαιούνται να το βιώνουν, αλλά δεν δικαιούνται να γράφουν γι' αυτό; Τι είδους ρατσισμός είναι αυτός;!!!