Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Eκτιμώ το ενδιαφέρον σας για την σεξουαλική μου και προσωπική μου ζωή, αλλά απλά χειροτερεύετε την θέση σας. Αν συνεχίζατε και εσείς την πρόταση θα παίρνατε και την απάντηση σας. Προφανώς θίχτηκε κάποια ευαίσθητη χορδή στην χορωδία που έχετε μέσα σας.
    Υπήρξε μια απορία, επιλέξατε και εσείς να μην απαντήσετε σε αυτή. Είναι τα σημεία των καιρών όπως φαίνεται οι υπεκφυγές, ή η αδυναμία παρουσίασης κάποιας απάντησης προς τις ερωτήσεις αυτές.
    Ήταν στραβό το κλίμα...
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    θα εκπλαγείτε αλλά υπάρχει αφθονία. γιά όλους.
    απίστευτο;
     
  3. Δεν άρεσε το quote μάλλον..  
    Επιλεκτικό χιούμορ ο διάολος!!!
    δεν υπήρχε κάτι σοβαρό να απαντήσω από την στιγμή που έκανες quote μία χιουμοριστικη τοποθέτησή με πατάτες....
    Στα σοβαρά πάντα απαντάω και το ξέρεις καλά..στις αηδίες επίσης ανάλογα!
     
     
  4. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Δεν είναι θέμα αρέσει ή οχι. Είναι άσχετο με την συζήτηση/θέση. Αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε έστω και τα πιο απλά δεν είναι δικό μου θέμα.
    Η χιουμοριστική τοποθέτηση προιόντος, έχει μέσα του (σε παραπάνω από ένα μάλιστα, έχω αφήσει άλλα δύο απ'εξω που συνεχίζετε να χλευάζετε όποιον είχε αντίθετη άποψη από την δική σας...κάποιον μου θυμίζει) την λέξη υποταγή, όλες τις φορές. Επίσης νόμιζα οτι στο φόρουμ όπως δηλώσατε πολλάκις δεν μπαίνει η Μυρτώ η μπρατ να μπρατίσει κλπ.
     
  5. Η αντίληψη μου ποτέ δεν είχε θέμα ευτυχώς! Ισα ίσα το αντίθετό.
    Από κει και πέρα καλό θα ήταν το δαχτυλάκι σου να μην μου το κουνάς όταν κι εσύ έχεις τοποθετηθεί χιουμοριστικα πέραν της μίας φοράς σε νήματά!
    Τέλος, κοίτα εσύ πρώτα να καταλήξεις σε ένα στάτους που σε κάθε site δηλώνεις κάτι διαφορετικο και μετά ξαναμιλαμε για υποταγες και για πατάτες και για ότι τραβάει η ψυχούλα σου !  
     
  6. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost


    Το να προσπαθείτε να με προσβάλετε με άστοχα επιχειρήματα απλά δείχνει την μικροπρέπεια που σας διακατέχει, δυστύχως όμως και πάλι για εσάς αστοχείτε κατ'εξακαλούθηση. Όπως έχω πει και σε άλλο νήμα (και αφού είστε τόσο μεγάλη μου θαυμάστρια μπορείτε να ψάξετε και να το βρείτε) τα μοναδικά άτομα που μπορούν να με προσβάλουν είναι δύο. Το ένα εγώ, το άλλο όχι εσείς.
    Συνεχίζετε να υπεκφεύγετε του ερωτήματος, αλλά κι αυτό απάντηση είναι. Όταν δεν είναι της βολής μας κάνουμε την πάπια. Φαντάζομαι ήταν χιουμοριστικό και το σχόλιο περί πατσαβουριασμένων μουνιών. Ευτυχώς δεν συμμερίζομαι το χιούμορ σας, ούτε την μικροπρέπεια σας.
    Δεν χρειάζετε να απαντήσετε, όλοι λίγο πολύ έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους.
    Όσο για το τελευταίο, θα σας έλεγα να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά (όντας και μεγάλη μου θαύμαστρια όπως φαίνεται, να'στε καλά) τι δηλώνω και που, γιατί ίσως τα αγγλικά σας δυσκολεύουν(google, ο καλύτερος σας φίλος). Μήπως να μένατε στις πατάτες και να αφήσετε πράγματα για τα οποία όπως σας έχω ξαναπεί, δεν έχετε επίγνωση της σημασίας των λέξεων που χρησιμοποιείτε;
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2020
  7. tithon

    tithon Contributor

    προφανώς κάνω χιούμορ! αλλά μερικοί άνθρωποι είναι πάρα πολύ μαλάκες. πολύ όμως. απίστευτα.
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Πέρασε πάνω από μια βδομάδα αλλά σήμερα είδα το πόσο σωστό είναι τελικά...Όντως είναι χαρακτηριστικό που μπορεί να βγει στην καθημερινότητα.
    Είχα κολλήσει για κάποιον λόγο στο ότι το μπρατ ελκύεται να μπρατίζει μόνο σε σχέση.Αλλά θα πρέπει να ελκύεται όντως όπου υπάρχει πρόκληση και πιθανότητα επιβολής,μου ήρθαν αρκετά παραδείγματα σήμερα.

    Ίσως η διαφορά μεταξύ παιχνιδιάρικου υ και μπρατ,είναι στο ότι το μπρατ θα "παίξει" με τα όρια του άλλου.Είναι άλλου τύπου "παιχνίδι",εξιτάρεται να διερευνά τα όρια και τις αντιδράσεις του άλλου.Η διαφορά του πραγματικού κωλόπαιδου με του bdsmικού βρίσκεται στο ότι το τελευταίο δεν θέλει να δυσαρεστεί το άλλο άτομο παρ' όλα αυτά.Επομένως ένα μπρατ μπορεί να μην μπρατίζει αν αισθανθεί ότι η άλλη πλευρά δυσανασχετεί πραγματικά με αυτό.

    Το ερώτημα το καινούριο είναι,θέλει να μπρατίζει όντως ή το κάνει για να "ξεγελιέται" παίρνοντας "δόσεις" όσο δεν υπάρχει κατίσχυση; Ή είναι γενικώς ανάγκη του να μπρατίζει;ένα είδος βίτσιου το να κοντράρει;
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Η δική μου εμπειρία λέει ότι η μόνη πραγματική αιτία είναι ο φόβος  
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    ο φόβος έκθεσης που είπα κι εγώ ή κάποιος άλλος;
     
    Last edited: 16 Αυγούστου 2020
  11. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Γτ κάποιο άτομο που φοβάται να θέλει να προκαλέσει γενικότερα;
     
  12. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Αυτοπροστασία.Πας στην επίθεση κατευθείαν.