Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM πλαίσιο. Μια άποψη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 17 Αυγούστου 2020.

  1. tithon

    tithon Contributor

    γιά την κρέμα ήταν η ερώτηση. γιά την κρέμα γιατί δεν λέτε τίποτε; γιατί αποφεύγετε να απαντήσετε;

     
     
  2. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Οπότε καλά κάνατε και αναλύσατε λίγο παραπάνω το θέμα
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Έπρεπε;;;

    Όλοι, νομίζω, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να λειτουργεί ψυχαναγκαστικά από καιρού εις καιρόν αλλά ας μην αποδίδουμε τον ψυχαναγκασμό μας σε κάποιους αόριστους άλλους.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το κρύβουν, γιατί είναι τέτοιοι..!
     
  5. Alucard

    Alucard Regular Member

    Όχι πάντα, πινακίδα ΚΟΚ: Ρ-26  
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    Με τη λογική που αναπτύσσεις, δείχνει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το κείμενο. Δεν έχουν σχέση τα χρόνια οδήγησης, με την γνώση και την εμπειρία σε αυτή, παρά μόνο τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει, σε τι δρόμους και διαδρομές, και κάτω από τι συνθήκες. Απλοϊκά. 25 χρόνια με 10.000 χλμ, 25 χρόνια με 1.000.000χλμ. Do the math.

    Είναι οφθαλμοφανής και κραυγαλέα η κακεντρέχεια του σχολίου σου, ειδικά όταν προσπαθείς να το "βασίσεις" σε πράγματα που δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα. Δυστυχώς για την προσπάθειά σου, scripta manent. Επειδή σου διαφεύγουν, υπογράμμιση

    Και τα αυθαίρετα σχόλιά σου, συνεχίζονται

    και καταρρίπτονται από το κείμενο

    .

    Το ίδιο ακριβώς βιολί, με αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτό που επιχειρείς είναι "συζήτηση" περί όνου σκιάς.

    Μια χαρά εξαιρετικός Κ μπορεί να είναι όποιος υποστηρίζει το γενικό πλαίσιο και τους γενικούς κανόνες, αλλά μπορεί και άνθρακας ο θησαυρός. Βλέπεις τον Κ τον κάνει η Κυριαρχία του, και η ανάληψη των ευθυνών που απορρέουν από αυτή, και όχι η θεωρητικολογία. Το BDSM είναι πράξεις. Για σένα πάλι, όχι. Γούστα είναι αυτά. Σεβαστά.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Καθαρές θάλασσες, καθαρές ακτές, καθαρό περιβάλλον... Τίποτα παραπάνω από αυτό. Αλλά για να υπάρχει καθαριότητα, πρέπει...
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Ήταν συμπαθητική η περιγραφή σου, για το πως έμαθες να γράφεις έκθεση. Μπράβο για την προσπάθειά σου να γίνεις καλή σε αυτό.

    Ωστόσο, είναι προφανές, και από το σχόλιό σου, πως κάποιοι έχουν μπερδέψει το που βρίσκονται. Εδώ είναι ένα φόρουμ εναλλακτικού ερωτισμού, όχι ένα φόρουμ ακαδημαϊκών.

    Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να αντιληφθεί ο καλοπροαίρετος αναγνώστης, πως όταν γράφεται ένα κείμενο για τον ερωτισμό, δεν είναι συμμετοχή σε διαγωνισμό έκθεσης.

    Ο ερωτισμός, αναφέρεται και περιλαμβάνει άλλα πράγματα. Ουσιώδη. Ετσι, μπορεί να διαβάσει κάποιος ένα κομμάτι χαρτί που δίνει η σύντροφος στο σύντροφό της, και τούμπαλιν, με 5 προτάσεις γραμμένες χωρίς δομή σύνταξης, ακόμα και ανορθόγραφες, ίσως και δυσκολονόητες ή και χωρίς νόημα, και να διακρίνει την καύλα του ερωτισμού που το συνοδεύει. Από την άλλη, αν το διαβάσει ένας φιλόλογος και το μετρήσει ως έκθεση, θα πει ένα μεγαλοπρεπέστατο "από μένα είναι όχι".

    Είναι αυτός ο φιλόλογος, που δεν γαμάει, αλλά μόνο κάνει έρωτα, αφού πρώτα εναποθέσει προσεχτικά τα ρούχα του στην κρεμάστρα, μη τυχόν και τσαλακωθούν, κλείσει τα φώτα και χωθεί κάτω από το σεντόνι, και που φυσικά αμέσως μετά πάει για ντους να καθαρίσει από την βρωμιά των υγρών της καύλας. Και είναι αυτουνού ακριβώς η σύζυγος που χύνει με τον καθαριστή της πισίνας.

    Τι στον πούτσο, έχει δουλειά εδώ η ελιτίστικη κριτική γραφής, εν είδει παιδιού βορείων προαστίων που κάνει την ανατροπή του από το κολέγιο, με πεντακάθαρα timpelrand, καλοσιδερωμένο jean (καθότι επαναστάτης) trusardi, και polo Ralph Lauren, με αποσμητικό άρωμα κεράσι , χωρίς καν να ξέρει που πέφτει η κοκκινιά και χωρίς να έχει ματώσει ποτέ τα γόνατά του στην αλάνα; Λαϊκά, έχε υπόψη σου πως αυτούς τους αποκαλούν φλώρους.

    Δεν υπάρχνουν νιούμπι στον έρωτα. Υπάρχουν άνθρωποι που τον βιώνουν, άνθρωποι που τον κάνουν, και άνθρωποι που νομίζουν ότι τον κάνουν, γράφοντας.

    Υ.Γ Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά, να γαμάει ή να γαμιέται χωρίς να έχει στο μυαλό του, τον σκελετό και τη δομή της έκθεσης!

    Φαίνεται πως δεν γνωρίζεις καλά, καθόλου καλά για την ακρίβεια, τι συνέβη σε εκείνο το 4ήμερο, όμως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το woodstock, σε άλλο forum, ώστε να σου απαριθμήσω πόσο έξω από την πραγματικότητα είναι αυτό που ισχυρίστηκες, αλλά και πόσοι κανόνες και πλαίσια, συνετρίβησαν στην κυριολεξία. Οπως έγραψα, δεν είναι εδώ ο τόπος γι' αυτό. Μόνο σκέψου, πόσοι από τις 500.000 ήξεραν να γράφουν έκθεση με τον τρόπο που παρουσίασες.
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2020
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Μην τυχόν πειράξει κανείς το πρωτόκολλο του BDSM. Στην πυρά. Κατά τα άλλα, βλέπε φωτο. (Είναι απορίας άξιον πως δεν δηλητηριάζονται ορισμένοι/ες από την τόση υποκρισία! Πως την παλεύουν με την τόση εθελοτυφλία στο ρεαλισμό. Εντυπωσιακό)

     

    Μια από τις μεγαλύτερες καραμπόλες στην ιστορία της αυτοκίνησης σημειώνεται το Σεπτέμβριο του 2011 στο Sao Paolo της Βραζιλίας, με 300 οχήματα να συγκρούονται στον αυτοκινητόδρομο Rodovia dos Immigrantes.
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @Discerning γιατί βρε καλό μου παιδί σε καταπιέζει τόσο το πλαίσιο; Κουκιά μετρημένα είναι. 6 λεξεις, μια συναίνεση, ενήλικες, ένα πρωτόκολλο ασφαλείας (έχει και multiple choice επιλογές) και δυνατότητα να αποσύρεις την συναίνεση όποτε θες. Τι σε πίεσε τέλος πάντων τοοοοοσο πολύ;

    Μιλάς, μιλάς, μιλάς, τον έρωτα μας ζάλισες. Αν θες παιδί μου να ρίξεις κομενακια, ελα εδώ κάτσε να στα πω.

    Πρώτον, μην γράφεις σεντόνια σαν ινστρουκτορας στον Ρήγα το 70. Τα σημερινά κομενακια συνεννοούνται με εμοτικον, σαν τα ιερογλυφικά. Τόσα που γράφεις εσύ, για να τα διαβάσουμε πρέπει να μας τα βάλουν τασκ.

    Δεύτερον, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Βάλε καμία φωτογραφία, καμία ντικ πικ, κανένα νόστιμο, να επικοινωνήσεις την εικόνα σου προς τα έξω.

    Τρίτον, μην γκρινιάζεις που οι άλλοι δεν, και ετούτοι μη, και οι απαυτοι ούτε. Γκρι γκρι γκρι...οπα κάπου.

    Τεταρτον, αν σε πειράξει κανείς, πες μου εμένα, θα αρχίσω να μιλάω εγώ, θα στον κάνω πέντε παράδες.

    Αιντε μανούλα μου, ένα καλοκαίρι φαγαμε.

          
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μπα, άλλη είναι η περίπτωση:

     

     
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Γραφεις : "Δεν μπορεί κάποιος νοήμων, να διαφωνήσει με τα παραπάνω.-"

    Εκεί σταμάτησα να σε διαβαζω. Ασχέτως του τι γραφεις, λες ανοιχτά ότι έχεις μείνει στην προ του Διαφωτισμού εποχη, όσον αναφορά στο βαθύτερο τρόπο σκέψης σου.

    Ανήκεις δηλαδή ακόμη στο μεσαιωνα.

    Ως εκ τουτου, δεν έχει νόημα να ασχολείται κάνεις περαιτερω μαζί σου.