Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM πλαίσιο. Μια άποψη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 17 Αυγούστου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    @Brt

    Βρε κοπελιά, είναι άλλο πράγμα το παρεάκι και το σιγοντάρισμα, και άλλο το να κάνεις το χαβαλέ σου εκεί που δεν σου δόθηκε κανένα δικαίωμα, λόγω net. Μπορείς (?) να εκφράσεις την άποψή σου, αρνητική, πολύ αρνητική... κρατώντας την αξιοπρέπειά σου. Σκέψου το
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Και μόνο, που έκανες σχολιασμό, δεν συνάδει με το αποτέλεσμα της κρίσης σου. Σκέψου το κι εσύ.
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Σαγαπώ  
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Μόνος σου το είπες ότι εδώ δεν είναι η ακαδημία επιστημών. Φόρουμ BDSM είναι. Μπήκες και δεν θες να είσαι στο πλαίσιο του BDSM. Τότε τι κανεις εδώ; Ανοίγεις «συζητήσεις», αλλά πρέπει να έχουμε «δικαίωμα» να «συζητήσουμε». Όλα καλά από εμένα, θες να είσαι στο πλαίσιο, να’σαι, δεν θες, ώρα σου καλή να βρεις συνοδοιπόρους.
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    εσύ βιώνεις την καύλα της Κ/υ όπως την όρισαν κάποιοι, κάπου, κάποτε... και πολύ καλά κάνεις αφού αυτή είναι η επιλογή σου. Εγώ τη βιώνω με τον τρόπο που έχω επιλέξει. Πως προκύπτει, εχθρότητα, κακεντρέχεια και διάθεση για προσωπικές επιθέσεις από αυτό; Ρητορικό το ερώτημα
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

      Δεν σε εχθρευόμαστε παιδάκι μου. Τι μας έχεις κάνει; Τα χωράφια μας πήρες; Τέλος πάντων, keep your happy posting.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    τι ν αυτά που λες;
    αν δεν τον εχθρεύεσαι τι επαναστάτης είναι;
    για... να προσέχουμε λίγο.



    βανε μια ρεγγα
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αναφέρεστε σε κάποια κοπελιά συγκεκριμένα;
    Αν ναι τότε καλό να την κάνετε ταγκ.

    Προσπάθεια εντυπωσιασμού, ώθησης,μάρκετινγκ, ψαρέματος,άλλο;
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ωραίος τρόπος γραφής, συμφωνώ με την άποψη ότι το φόρουμ δεν είναι πανεπιστήμιο, ωστόσο αυτό είναι ένα ακόμα κείμενο που απευθύνετε μονο σε Υ και επίσης δεν περιέχει καμία ερώτηση  .

    Εκτιμώ ότι αγαπάς αυτό που κανεις και ανήκεις στην οικογενεια. Για αυτό και θα ασχοληθώ γραφοντας τα εξής :

    Ένα πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις σε κοινωνικο επίπεδο ειναι να κανεις υποδείξεις σε κυρίαρχους, που έχουν μέσες άκρες τις ίδιες αναζητήσεις - ανησυχιες με σενα, ότι είναι τύφλα κολλημένοι στην ιερη βιβλο του βδσμ και πρέπει να ξεκολλήσουν.

    Ένα δεύτερο πραγμα που δεν μπορείς να κάνεις σε κοινωνικο επίπεδο είναι να γράφεις μόνο για υ σε στυλ κατηχητικου, εκτός και αν το δηλώνεις ρητά στο κείμενο σου από την αρχή για να μην μπαίνουμε στη διαδικασία καν της συζήτησης.

    Ένα τρίτο πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις είναι να ωραιοποιεις κατάστασεις, με ποτάμια από χύσιμο γιατί εκτος απο αυτό το
    βδσμ σχετιζεσθαι έχει και αλλού ειδους σχεσιακες πουτσες για τα Υ.

    ( Στα προσωπικά σου μηνύματα γράφε ότι θες)

    Μιας και ήδη σε έχω προειδοποιήσει να ενσωματωθείς γιατί το αγαπάς και ανήκεις εδώ , και εγώ προσωπικά θέλω να υπάρχεις στο φόρουμ, σε ενημερώνω ότι σε περίπτωση που με αγνοήσεις για δεύτερη φορά, θα παραβιάσω τους ηθικούς μου κανόνες, και θα βάλω σκοπό να χασεις ότι ήδη έχεις, ως τιμωρία για την ασέβεια σου.
     
  10. Iris

    Iris New Member

    ΠΡΟΣΚΥΝΩ
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Στον ισχυρισμό σας ότι πάντα κάποιος πρέπει να πάθει για να μάθει ,σας απάντησα ότι οδηγώ 25 χρόνια χωρίς να τρακάρω οπότε το ''πάντα'' δεν ισχύει. Οδηγώ δεν σημαίνει απλά έχω δίπλωμα, σημαίνει κάνω χιλιόμετρα . Για ακόμη μια φορά, άλλα λόγια εκ μέρους σας .

    Θα παραδεχτώ ότι είμαι κακεντρεχής όταν μου απαντήσετε σε ερωτήσεις που ηδη εχω θέσει και αποφεύγετε , επι του θέματος .

    Και για τρίτη φορά το θέτω , πως θα φροντίσει η υπο, αφού μπει στο αμάξι , να ξεκινήσει ο Κ μακριά από γκρεμούς ?
    Μη μου πείτε για την αποδέσμευση πάλι , το συγκεκριμένο μόνο αν δεν γράφετε απλά για να γράφετε .
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    2 απαντήσεις, για 2 "τραβηγμένες" περιπτώσεις, από τις πολλές διαφορετικές που μπορούν να υπάρξουν. (Για να μην φιλοσοφήσουμε αν το μπορεί, ό,τι και όσα να έχει διαβάσει, όταν έχει Κυριαρχηθεί)

    1. Η υ ξέρει πολύ καλά το πλαίσιο, τους κανόνες, τους ορισμούς, τους όρους κλπ. Σχετίζεται με έναν Κ που θεωρητικά ξέρει πολύ καλύτερα το πλαίσιο, τους κανόνες, τους ορισμούς, τους όρους κλπ.
    Αρα περιχαρής ή υ, μπαίνει στο αμάξι. Και στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη... στιγμή της συναινετικής και προσυμφωνημένης "πράξης", με το πρώτο χαστούκι που δέχεται, παθαίνει ρήξη κάτω γνάθου ή διάτρηση τυμπάνου (δηλαδή πέσιμο στον γκρεμνό), συνεπεία είτε της απειρίας του πλήρως καταρτισμένου θεωρητικώς επί του πλαισίου Κ, είτε της υπερνίκησης των σαδιστικών του ενστίκτων, είτε από ξεκάθαρη κακοήθεια... Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, σε ποιο σημείο ακριβώς, προστατεύτηκε η υ, από τη γνώση του πλαισίου, και σε ποιο σημείο έκανε τον "κ", μη μαλάκα, η περιβόητη γνώση του πλαισίου θεωρητικώς;

    2. Η υ μπαίνει στο αμάξι, αφού ο Κ της έχει πει, πως η διαδρομή θα είναι rally, ότι υπάρχει κίνδυνος ντελαπαρίσματος, ότι μπορεί να πονέσει η μέση της από τους κραδασμούς κλπ. Αρα η υ, έχει επίγνωση των κινδύνων, υπάρχει ειλικρινής και επαρκής πληροφόρηση, και η υ με νόηση ικανή για δικαιοπραξία, και με την ατομική της ευθύνη, συναινεί. Μια χαρά απολαμβάνουν τη διαδρομή, και τόσο ο Κ, όσο και η υ, εισπράττοντας ο καθένας από τη δική του πλευρά το adrenaline high, που μόνο μια τέτοια πορεία μπορεί να προσφέρει.

    Τώρα, όσο στην 1η, όσο και στην 2η περίπτωση, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το εντελώς ανάποδο. Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει, είναι πως, τόσο ο ερωτισμός, όσο και το BDSM, γεύονται με την άμεση και προσωπική εμπειρία. ΟΧΙ θεωρητικώς. Η διαφορετικότητα που εγώ τονίζω, είναι πως, αν το γενικό πλαίσιο της Κ/υ δίνει ως by the book, πως πρώτα ξεκινάμε με αργό βάδην, μετά με έντονο βάδην, στη συνέχεια με ελαφρύ τρέξιμο, και εν τέλει σε sprint... δεν είναι όλοι οι bdsm-ερς υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία, αλλά μπορεί κάλλιστα κάποιος να ξεκινήσει από τρέξιμο, αν αυτό είναι το ζητούμενο και η καύλα του. Με τη υ του λοιπόν, ο καθένας έχει δικαίωμα είτε να περπατήσει, είτε να τρέξει, είτε να σπριντάρει!

    Που ακριβώς διαφωνείς; Στο ότι η υ, πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνουν το anaerobic threshold και το fartlek? Ή να έχει διαβάσει το The Ultimate Treadmill Workout και μερικά ακόμα βιβλία, πριν ξεκινήσει το τρέξιμο με τον Κ της;!

    Για τρίτη φορά, θέτω

    ποια είναι η συγκεκριμένη απάντησή σου;

    Υ.Γ Συζητάμε λες και θα λύσουμε το μεσανατολικό ή λες και αναλύουμε το Κεφάλαιο, όταν "όλοι" ξέρουμε, πως η υ, όταν καυλώσει, ή Κυριαρχηθεί ή Κατισχυθεί, θα πράξει αναλόγως, ότι και να λέει το by the book. Oποιο by the book. Λες και μπορεί να φύγει από την κατάσταση Κυριαρχίας, σαν να σηκώνεται από το τραπέζι όταν τελειώσει το φαγητό!

    Υ.Γ2. Γίνεται συζήτηση επί πλαισίου BDSM, και των δικαιωμάτων των υ μέσα σε αυτό, εντελώς υποκριτικά, όταν οι "μισές" υ εγείρουν απαιτήσεις, στο πως πρέπει να είναι η Κυριαρχία, και φαντασιώνονται τον κατά παραγγελίαν τους Κυρίαρχο, ενώ αυτά υποτίθεται τα εμπεριέχει ρητά και κατηγορηματικά το πλαίσιο που κατά τα άλλα τόσο υποστηρίζετε! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι για την καυλάτζα της αντιπαράθεσης, την κατάθεση της ελιτίστικης παρόλας, και την κατανάλωση pop corn. Ευήθης (και κακοήθης) πρακτική η κακεντρέχεια...

    Τόσες φορές τα έχετε ξανασυζητήσει αυτά μεταξύ σας, και αρκετών η άποψη είναι αυτή. (Συμφωνώ απολύτως)