Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίμα περιόδου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 2 Μαϊου 2007.

  1. Wildchild

    Wildchild Regular Member

    Δεν καταλαβαινω με ποιον τροπο θα βοηθησει σε αυτο το να γευτεις το αιμα της περιοδου. Θα συμφωνησω οτι το σεξ με περιοδο εχει αλλη αισθηση σωματικα και ψυχολογικα, οι ορμονες τρελαινονται. Οι γιατροι ομως εχουν αλλη αποψη. Το απαγορευουν λογω μολυνσεων.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κάποιον τον συντροφεύουν οι οσμές και οι γεύσεις του από τότε που γεννήθηκε. Είναι φυσιολογικό ακόμα και οι συνήθως «άσχημες» να του φαίνονται πιο οικείες.

    Το αίμα της περιόδου αντικειμενικά δεν ανήκει στις πιο «άσχημες» (όρος στατιστικά αντικειμενικός , όχι απόλυτος) όμως κουβαλά μαζί του πόνο , ίσως την ενοχή από την αίσθηση του μη καθαρού και ίσως μία βαθύτερη ενστικτώδη ενοχή . Πιθανόν για αυτό , κάποιες γυναίκες να δυσφορούν σε παραπάνω βαθμό από το συνήθη , με το αίμα της δικής τους περιόδου. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν , βλέπω και ως πράξη συμφιλίωσης με την φύση της , την παραπάνω δράση που προτείνω…
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Ναι. Δεν έχω στο νου μου κατά κύριο λόγο την κατάποση, ούτε απαραίτητα την ενασχόληση με αυτά. Εν γένει πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει όμως εξοικείωση με τα υγρά του σώματός μας: Τα ούρα, το αίμα (περιόδου ή όχι), το σάλιο, τα δάκρυα, τον ιδρώτα, το γάλα κ.α.

    Στο αίμα περιόδου έδωσα βαρύτητα επειδή με ενδιαφέρει κυρίως αυτό που συμβολίζει για τον καθένα από εμάς.
     
  4. WisDomme

    WisDomme I am just Myself - that's all.

    Λατρεύω την περίοδο!

    Το αίμα, ε, γιατί είναι αίμα και γιατί βγαίνει από το ωραιότερο ανατομικά σημείο του γυναικείου σώματος...

    Την περίοδο περιόδου, γιατί συχνά προκαλεί σε κάποια κοπέλα πόνο, ευαισθησία στα συναισθήματα και μια κάποια διέγερση.

    Θα συμφωνήσω με όλα τα λεγόμενα του αγαπητού Ηλία (βρε αδερφέ, ώρες ώρες με τρομάζει το πόσο πολύ είσαι μέσα στο μυαλό μου...)

    Lost Boy, στα υγρά δεν είναι κ τα ούρα? Η δική μου ερώτηση: αυτό ισχύει άραγε και για τους άντρες?
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Συζητάμε το θέμα σαν κάποιο φετιχ ή σαν κάποια αρχή που ισχύει γενικότερα; (δηλαδή να μη σιχαίνεται κάποιος τα υγρά του, ώστε να είναι πιο free-minded).
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Το συζητάμε αναφορικά με ό,τι αυτό συμβολίζει για εμάς, γι αυτό έθεσα το ερώτημα (β). Για κάποιους είναι ένα φετίχ όπως λόγου χάρη τα πόδια ή ο ιδρώτας, για κάποιους συμβολίζει ενδεχομένως την εξοικείωση με το γυναικείο φύλο, για κάποιους ίσως είναι ένας συμβολισμός που αναφέρεται στη μητρότητα κ.ο.κ.
    Εσύ πώς το αντιλαμβάνεσαι;
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Προσωπικά πάντα το απεχθανόμουν.

    Τις ημέρες της περιόδου της κοπέλας μου σπάνια δεχόμουν να κάνω sex.
    Ίσως το αντιλαμβάνομαι σαν κάτι περιττό που ο οργανισμός θέλει να αποβάλλει όπως τα ούρα.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    για μένα τα ούρα, είναι τοξικά και αποβάλλονται από το σώμα ως τέτοια. Αντικειμενικά τα ούρα είναι τοξικά για το ανθρώπινο σώμα, γι αυτό και η ουροδόχος κύστη είναι από τα πιό "στεγανά", όργανα του ανθρώπινου σώματος. Απο κει και πέρα δε σημαίνει ότι τα ούρα δεν έχουν τη θέση τους ως φετίχ.

    Για μένα, το αίμα περιόδου είναι ζωή, ζωή που δεν χρειάστηκε τον μήνα αυτό και φεύγει. τελείως άλλο πράγμα από τα ούρα. Είναι επίσης και μία γρήγορη μέθοδος να βλέπει μία γυναίκα ότι τα βασικά στην υγεία της είναι καλά αφού αδιαθετεί κανονικά και από πάντα είχα το "βίτσιο" να χαίρομαι όταν βλέπω αυτό το αίμα σ εμένα, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν το έχω ως φετίχ με την βδσμ έννοια.

    Είναι μία κλασσική μέθοδος σταθερής ταπείνωσης για σκλάβες, ιδίως όταν ζουν στον ίδιο χώρο με τον Αφέντη τους, να μη φορούν τίποτα όταν είναι αδιάθετες, τουλάχιστον τις ώρες που είναι σπίτι.
     
  9. Wildchild

    Wildchild Regular Member

    Τις ενοχες για το αιμα της περιοδου μας τις μεταφερουν οι μεγαλυτερες γυναικες, αυτες που θεωρουν το αιμα αυτο ακαθαρτο. Ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα αλλο απο αυτο που ειπε η tender lilly και αν το βλεπεις τοσο απλα δε νομιζω οτι χρειαζεται να συμφιλιωθεις με κατι το οποιο δεν σε ενοχλει και το θεωρεις μια φυσιολογικη λειτουργια.
     
  10. zwg

    zwg Regular Member

    Αυτό το φετίχ είναι πάντα το σκευτόμουν και το ονειρευώμουν... θα θελα να δοκιμάσω! πιστεύω οτι είναι μια πολύ καλή δοκιμασία για την υποτακτικότιτα ενός σκλάβου! διότι δεν είναι κάτι επίπονο... αλλά ούτε και κάτι εύκολο... γιατί κακά τα ψέματα είναι κάπως δύσκολο να πιεισ μια περίοδο με τις οσμές κ ολα τα αλλα.. εύχομε να χω την χαρά να δοκιμάσω κάποτε
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Wildchild: Αποδοχή = Συμφιλίωση ;
     
  12. Wildchild

    Wildchild Regular Member

    Την περιοδο και ο,τι την συνοδευει τα αποδεχομαστε αναγκαστικα. Ισως να πρεπει να συμφιλιωθουμε με τις οποιεσδηποτε ενοχες που μας μετεδωσαν και τα ταμπου σχετικα με το θεμα