Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM πλαίσιο. Μια άποψη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 17 Αυγούστου 2020.

  1. Queen87

    Queen87 Contributor

    Εδώ είστε λάθος κ Discerning όχι μόνο πρέπει να διαβάσει η καινούργια υ τι είναι d/s αλλά πρέπει ο Κ να έχει και συναίνεση της για κάτι τέτοιο.
    Κάθε Κ είναι υπεύθυνος για την ενήμερωση της καινούργια υ αν είναι κιόλας υ και όχι κινκι βανίλλα.
    Σε άλλη περίπτωση μπορεί ο Κ να βρεθεί με μήνυση για ξυλοδαρμό και μελανιές κτλπ κτλπ... τραβηγμένο αλλά βάσιμο.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Έπαθα ρήξη κάτω γνάθου σε παιχνίδι με το σύντροφό μου. Έκτοτε απαγορεύεται να ανοίξω πολύ το στόμα μου, ακόμα και το χασμουρητό το κάνω με κλειστό το στόμα. Τότε δεν ξέραμε ότι η σχέση μας ήταν D/s, βασικά δεν ξέραμε τι είναι D/s ξέραμε τι μας αρέσει και τι μας βγαίνει. Ήταν μαλάκας; Όχι. Ήταν ατύχημα; Ναι.

    Έχω βρεθεί συναινετικά σε session με αυστηρά προκαθορισμένο πλαίσιο. Που όμως δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα. Ήταν μαλάκας; Όχι. Ήταν ατύχημα; Ναι.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κακές στιγμές μπορούν να συμβούν είτε με είτε χωρίς πλαίσιο.

    ΥΓ. Καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές. Και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους. Όμως η αλήθεια -παντα- είναι κάπου στη μέση.
     
  4. Queen87

    Queen87 Contributor

    @Discerning Δεν διαφωνώ με την sapfw και πολύ σωστά τα λέει αλλά εσείς γενικεύσατε ενώ εκεί μίλησε απο προσωπική εμπειρία. Εκείνη έχει γνώση, η καινούργια υ;
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Θα ξεκινήσει να το βιώνει, πιθανά και μη συναινετικά, και στα πρώτα αναπάντητα ερωτήματα, ανεξήγητα συναισθήματα, επιθυμία να δει αν νιώθουν / έχουν νιώσει άλλοι όπως αυτή/ος θα αρχίσει να ψάχνει και αφού περάσει από φβ και φετ που είναι πιο οικεία και χαθεί μέσα στα "δικά μας" BDSM, θα καταλήξει εδώ, όπως έχει συμβεί δεκάδες φορές στο παρελθόν, προσπαθώντας να βρει άκρη, αυτό στην καλή περίπτωση.

    Στην κακή, αφού της έχουν συμβεί από κακοποίηση μέχρι απώλεια χρημάτων, θα καταλήξει πάλι εδώ να κλαίγεται και να κατηγορεί τα γουρούνια τους Κ που την/ον εκμεταλλεύτηκαν, όπως έχει συμβεί επίσης δεκάδες φορές στο παρελθόν.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω

    Και αφού αναρωτηθεί πολλές φορές εάν είναι τρελή

     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    @rea..

    Στα χρόνια που έζησα στις ΗΠΑ, έτυχε να βρεθώ σε κοινή παρέα με τον Artie Kornfield. Το 2000, αν θυμάμαι καλά, στο Βinghamton. Oπως ήταν φυσικό, η συζήτηση πήγε σε εκείνο το μοναδικό 4ήμερο του '69. Ιδιαίτερη εμπειρία να τον ακούμε να εξιστορεί γνωστές και άγνωστες πτυχές της διοργάνωσης. Οταν δημιουργείς σε ένα χωριουδάκι που δεν "το είχε ο χάρτης", την 3η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη στις ΗΠΑ, σε 4 ημέρες, αυτό από μόνο του είναι συντριβή κάθε κανόνα και πλαισίου. Οταν λίγες ώρες πριν την έναρξη μιας μεγάλης συναυλίας που φιλοδοξούσε αρχικά να μαζέψει 50.000 θεατές, έχεις ημιτελή σχεδόν τα πάντα, την εξέδρα άφτιαχτη, και ακόμα δεν είχαν φτάσει σημαντικά κομμάτια του ήχου, συντρίβεις κανόνες και πλαίσια. Οταν σε μια κερδοσκοπική διοργάνωση κόβεις τους φράχτες και σταματάς την έκδοση εισιτηρίων, πριν καν ξεκινήσει το event, συντρίβεις κανόνες και πλαίσια. Οταν ένα από τα πρώτα ονόματα της 3ης ημέρας (Hendrix) εμφανίζεται σε ώρα που έχουν μείνει στον χώρο μόνο 20.000 θεατές, τότε έχουν συντριβεί κανόνες και πλαίσια. Το ίδιο, όταν από τις πρώτες κιόλας ώρες έχουν καταστραφεί οι 600 τουαλέτες κλπ, κλπ, κλπ... συντρίβονται κανόνες και πλαίσια. Το σημαντικότερο όμως που πέτυχε αυτό το μοναδικό γεγονός, ήταν ότι συνέτριψε τα πλαίσια και τους κανόνες του ρατσισμού, του καθωσπρεπισμού... και γενικά ότι έδωσε τεράστιο χαστούκι στο κατεστημένο.
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αααα εύκολα...εκεί που την έχει βγάλει βόλτα,σε ανύποπτο χρόνο θα την αρχίσει στα χαστούκια λέγοντας της είναι Κ και θα τον σέβεται,άσε που θα πάρει και την συναίνεση της άμεσα από τον φόβο της μην φάει και άλλες τόσες και πάθει ρήξη γνάθου!
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    @MasterJp , @Θρυαλλίς

    Δεν διαφωνώ στο ελάχιστο, στις περιπτώσεις και ενδεχόμενα που παρουσιάσατε. Προσπερνώντας αυτά που κακώς μπορούν να υπάρξουν σε ερωτικές σχέσεις, και όχι αποκλειστικά στο BDSM (κακοποίηση, απώλεια περιουσίας...) θέτω 4 ερωτήματα:

    1. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που συζητάμε, μπορεί να βιωθεί υγιώς και με θετικό τρόπο, όσο διαρκεί η σχέση (μικρό ή μεγάλο διάστημα) χωρίς η υ, να ενδιαφερθεί για το πως και τι, και χωρίς να επισκεφθεί fet κλπ;

    2. To ότι έχει συμβεί εδώ, δεκάδες - εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, αποκλείει το γεγονός να υπάρχουν δεκάδες - εκατοντάδες συναινετικές σχέσεις Κ/υ έξω από εδώ;

    3. Aρκεί και μόνο, η δημόσια αποδοχή του γενικού πλαισίου και των κανόνων του, ώστε να βιωθεί υγιώς η Κ/υ ή το S/m? Αποδεχόμαστε a priori, πως όποιος δημόσια συμφωνεί με τις κανονιστικές πράξεις του BDSM τις τηρεί (ή τις εκτελεί απαρέγκλιτα) εν τοις πράγμασι; Eνα πράγμα δηλαδή, πως διάγει χριστιανικό βίο, όποιος εκκλησιάζεται τις Κυριακές;

    4. Το να διαφωνούν 2, για το πως είναι η Κ/υ, συνεπάγεται πως απαραίτητα ο ένας σφάλει;
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν υπάρχει εδώ η εκεί, υπάρχει BDSM και οχι BDSM.
    Δεν υπάρχει εδώ η εκεί, υπάρχει BDSM και οχι BDSM.
    Όχι, όποτε φαντάσου πόσο χειρότερο είναι το χωρίς πλαίσιο ή το όπως μου γουστάρει πλαίσιο.
    Όχι, εξαρτώμενα από το ποιοι διαφωνούν μπορεί να σφάλλουν και οι δύο.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @Discerning τώρα που πήρατε απάντηση στο ερώτημα σας έστω από άλλα μέλη ,ίσως απαντήστε και εσείς σε αυτό που σας ρωτάνε .