Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM πλαίσιο. Μια άποψη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 17 Αυγούστου 2020.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό που διακρίνω είναι ότι αρκετά άτομα χρησιμοποιούν τις έννοιες με βολικό/ιδιοτελή τρόπο.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Το ίδιο υποστηρίζω, με τις αντιρρήσεις μου για το SSC, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την υποκειμενικότητα και την αντίληψη του κάθε ανθρώπου σχετικά με την κατανόησή του, ώστε να επιτευχθεί καθολική αποδοχή.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    ρε μάνα μου, αν ο καθένας έχει την ερμηνεία του, όπως ισχυρίζεσαι, ποιά κουτάκια επινόησες (ρέγγες) για να παραστήσεις τον απελευθερωμένο από κουτάκια;

    η καθολική αποδοχή που σχεδιάζεις είναι τα δικά σου κουτάκια; οι κανόνες σου; το δικό σου βδσμ;

    φριτς
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτό τι είναι; Στην κ/υ; Στο κίνκυ;
    Πλαίσιο; Kανόνας; Κουτάκι;
     
  5. espimain

    espimain Contributor


    Μαλάγρα
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Θα συμφωνήσω υπό την έννοια της χαμένης κοινής λογικής, της υποκειμενικότητας του αισθησιασμού και της καθοδηγούμενης από την καύλα συναίνεσης...
     
  7. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Μην περιμένετε απάντηση...είναι σαφες το πως παίζει ο seduction στο φορουμ μπαλίτσα (πάλι). Ρώτησε να του αναρτήσω τι είναι BDSM. Η απάντηση μου-μέσω τρίτου- είναι η εξής απλή. Δεν θα γράψω εγώ τι είναι BDSM από την στιγμή που υπάρχουν άπλετες πληροφορίες παντού για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Επειδή αυτό που μάλλον ψάχνει είναι το 'τι είναι για ΜΕΝΑ', θα απαντήσω και σε αυτό. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να κάνω διαφήμηση κατ εξακολούθηση το τι είναι για μένα BDSM και τι δεν είναι. Αν υπάρχουν άτομα που με ενδιαφέρουν και μιλάμε μπορούμε να τα συζητήσουμε κατ'ιδίαν ή σε συναντήσεις που οργανώνονται ανα καιρούς. Δεν μπήκα στο φόρουμ για να κάνω διαφήμηση το πόσο γαμιάς είμαι και πόσο γαμάτος είμαι, ούτε για να βρω καινούργια θύματα (χωρίς εισαγωγικά). Ο καθένας μπαίνει για τους δικούς του σκοπούς και καλά κάνει. Όπως είπα και πιο πάνω, είναι πιο ντόμπρο να πεις οτι μπήκες για τον Χ σκοπό και να πεις και δέκα παπάτζες, παρά να προσπαθείς αριστερά δεξιά να ελιχθείς και στο τέλος να κάνεις κύκλους που σε κάνουν να δείχνεις χαζότερος του χαζού.
    Και επειδή αγαπάμε φαγητό, αθλητισμό και αμάξια, είναι σαν να νομίζεις οτι ντριπλάρεις σαν τον Μέσι, αλλά με το ζόρι είσαι Μπασινάς.
    Στο μόνο που συνεχίζω να συμφωνώ ακράδαντα είναι ότι όποιος έχει μυαλό...μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Ενηλικές άνθρωποι είμαστε άλλωστε, και οι επιλογές μας έχουν και συνέπειες.
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Όταν δεν έχετε επιχειρήματα βρίσκετε λέξεις για να προκαλέσετε. Σε κάποιους προκαλείτε εντυπώσεις. Σε κάποιους άλλους απλά γελοιοποιήστε. Σε μένα ότι και να μου "χρεώσετε" μου είναι τόσο αδιαφορο και ασήμαντο που δεν μου καίγεται καρφί.

    I dont give a damn.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    γλιστρήσετε
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    @Discerning ξέρετε, δεν ενδιαφέρονται όλοι για το βδσμ και δεν θεωρούν ότι κάνουν βδσμ. Εγώ για παράδειγμα είμαι μια από αυτές, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Κυριαρχία και η υποταγή όπως τα έμαθα και τα αντιλαμβάνομαι. Δεν μπαίνω όμως εδώ μέσα να μιλάω με άλλη ορολογία ή να μην σέβομαι την ορολογία ή να μην την γνωρίζω ή να ξεκινάω κάθε μου ποστ με το "τι κάνετε ρε μαλακες εδώ μέσα, μόνο αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου είναι τα σωστά".

    Επίσης από όσο καταλαβαίνω εσείς κάνετε βδσμ γιατί δεν βλέπω να λέτε πουθενά ότι είστε εκτός, ούτε να αντιπροτεινετε καποιο εναλλακτικό δομημένο σενάριο. Πραγματικά θα ήταν σεβαστή η γνώμη σας αν καταφέρνατε να πείτε κάτι συγκεκριμένο και ουσιαστικά τεκμηριωμένο, αν λέγατε γενικά κάτι καινοτόμο, κάτι που ξέρω 'γω δεν το έχουμε ξαναδιαβάσει.

    Βρίσκω εσκεμμένη και ύποπτη όλη αυτή την ασάφεια.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

     
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    S/M ή SM ή S&M και όχι S/m που αφορά κάτι άλλο.