Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

SafeWord...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Raistlin26, στις 9 Ιουνίου 2010.

  1. angel42

    angel42 Regular Member

    Αν αυτό καταλάβατε ή είστε βιαστική, ή κάτι σας έτσουξε στην έννοια της Υπηρεσίας όταν αυτή δεν ταιριάζει με αυτό που έχετε στο μυαλό σας και ίσως να σας είναι και λίγο απειλητική, ή υπάρχει σοβαρό θέμα αντίληψης και ό,τι κι αν πούμε δε θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε...

    Ίσως να σας βοηθήσει και το παρακάτω... Ειδικά οι σκλάβες δεν μπορούν να βάζουν φιρμάνια στο πως, το πότε και το με ποιόν τρόπο

    1) Θα λαμβάνει Ικανοποίηση ο/η Αφέντης/Αφέντρα.
    2) Θα Επιλέγει ο/η Αφέντης/Αφέντρα το τί υπηρεσίες Απαιτεί


    ... Σκεφτείτε το λίγο...

    Α, και ένα ακόμα...


    ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ SUBSPACE των δουλικών...

    Άμα θέλουμε το δίνουμε. Άμα δε θέλουμε δεν το δίνουμε, κι επίσης όταν το δίνουμε είναι προνόμιο κι όχι καμμία συμβατική υποχρέωση ...

    Σιγά μην κολλάμε και ένσυμα παροχής subspace...

    Α.
     
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μπορώ να στοιχηματίσω ότι μεταξύ των 18 000 μελών ειμαι μέσα τους 100 καλύτερους οδηγούς. Επειδή λοιπόν εχω τεράστια εμπειρία στο τιμόνι ΞΕΡΩ ότι δεν υπάρχει οδηγός που δεν κάνει λάθος ποτέ.

    Μπορώ να στοιχηματίσω ότι μεταξύ των 18 000 μελών έχω ένα από τα καλύτερα 1 000 αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, επίσης, ΞΕΡΩ ότι επικίνδυνη, για την ασφάλεια των επιβατών, βλάβη προκύπτει στο κάθε αυτοκίνητο.

    Θέλω αερόσακο. Θεωρώ ότι η ύπαρξη του δεν μειώνει ούτε εμένα σαν οδηγό, ούτε το αυτοκίνητο μου σαν εργαλείο. Το αν θα είναι σε θέση το αυτοκίνητο να ξαναβγεί στο δρόμο μετά το τρακάρισμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ να κάνει με την ύπαρξη αερόσακου αλλά με το ίδιο το τρακάρισμα, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν εχει προέλθει από αυτόν.
     
  3. iolanda

    iolanda Contributor

    Μάλλον είχαμε κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας ή εγώ δεν ήμουν πολύ αναλυτική.
    Ήθελαν να έχουν τον έλεγχο της όλης κατάστασης, αυτό τους ηδονιζε εννοώ, το να βλέπουν και να ελέγχουν τις αντιδράσεις μου και όχι να χάνονται σε space, απλά δεν μου έτυχε, ίσως τύχει στο μέλλον δεν αποκλείω κάτι.
    Παρεμπιπτόντως, δεν έχω μπει ποτέ σε subspace οπότε άδικα με κατηγορείτε για εθισμένη σε αυτό, ούτε φιρμάνια φυσικά εκδιδω.
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Αγαπητή Μου @Kitten,

    Έχω γράψει εκτενώς και παλαιότερα αλλά που να τρέχω τώρα να το ξαναβρώ, ότι για Εμένα, και μιλάω πάντα μόνο για Εμένα, το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα στο οποίο Αφιερώνω πολύ χρόνο στην εκπαίδευση του υ είναι να κάνει σωστή χρήση του safeword χωρίς εκμετάλευση, χωρίς χειραγώγιση, χωρίς "βαρέθηκα, άντε να ρίξω ένα" από πλευράς του, χωρίς διάθεση "topping from the bottom'" και τα εξ΄αυτού απορρέοντα. Αν δεν Ικανοποιηθώ απολύτως πρώτα από αυτό, δεν δίνω την Εμπιστοσύνη Μου σε αυτό το άτομο ότι όντως μπορεί και θέλει να προχωρήσει σε D/s και πόσω μάλλον σε M/s και αν αυτό γίνει μια, δυο, τρείς, πήρε ποδάρι κι ας πάει αλλού να κάνει τσιριμόνιες. Ή θα Ε/είμαστε σοβαροί και οι Δ/δυό για να Μ/μπορούμε ελευθέρως και να Κ/κάνουμε και τις τρέλες, και τις μαλακίες και τα παιδιαρίσματά Μ/μας ή δε θα Μ/μπορούμε τίποτε και καθόλου... Είναι δηλαδή για Εμένα το πρώτο βασικό testing ground και άλλη πίστα παρακάτω δεν έχει αν δεν περάσει αυτήν... Επίσης αν καμμιά φορά κάτι αρχίζει και Με ενοχλεί στη συμπεριφορά ή στην τρόπη που αρχίζει να στροφάει το μυαλό του υ Μου, θα πω αστειευόμενη σοβαρώς "Πρόσεχε γιατί θα πω Εγώ το safeword" για να υπενθυμίσω ότι "δεν περισττρέφονται τα πάντα γύρω από εσένα" που κανονικά θα έπρεπε τα υ να μην το ξεχνούν, αλλά άνθρωποι είναι κι αυτά, μέσα στην υπερπληθώρα των ερεθισμάτων που νιώθουν, το ξεχνούν και χρειάζονται υπενθύμιση... H μέχρι τώρα εμπειρία Μου, Μου έχει δείξει ότι ειδικά τα υποτακτικά που βροντοφωνάζουν κάθε τρεις και λίγο για τον Κ τον καλό, τον σωστό, τον τα πάντα ορών και τα πάντα πληρών, που "οφείλει" αυτό, εκείνο, το άλλο, όσο και να διαρυγνύουν τα ιμάτια τους για το πόσο αφοσιωμένα και υποταγμένα είναι, έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν για να φτάσουν στην ανιδιοτελή προσφορά και κυρίως έχουν ακόμα εντός τους πολύ ισχυρό ηθικιστικό κόσμο, φόβους και περιορισμούς...

    Α.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αν το session αφορούσε bondage θα είχατε την ίδια άποψη;
     
  6. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Ωραία σωστά και σεβαστά ολα αυτά την συνέχεια δεν την ξέρει κάνει η σωστή εκπαίδευση που εσυ έκανες και ο χρόνος που αφιερωσες ίσως να έχει τα σωστά επακόλουθα και ως προς την χρήση του safeword να γίνει σωστά. Λές τουλάχιστο οτι το προσπαθεις δεν λες ότι το ακυρώνεις γιατί ίσως η υ σου δεν χρησιμοποιήσει σωστά, αλλα μετά να λες πρέπει να υπάρχει και να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη (ενω μια λεξη αμφιβάλλω αν θα την πει σωστά) λιγο οξύμωρο. (δεν το είπες εσύ)
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @MasterJp δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά. Υποθέτω πως όχι.
     
  8. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Είσαι ο μόνος μάλλον που θα ήθελε να δει το λαμπακι να ανάβει πριν καψει την μηχανή γιατί ολοι οι αλλοι θα την μυρίζονταν πριν καεί. Φυσικά και δεν ειναι παντα η ολόσωστη ένδειξη αλλα ούτε πάντα μυρίζει πριν ο καλύτερος μηχανικός να σαι
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν είναι κατά της ύπαρξης safeword
     
  10. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Πολλοί δεν ηταν αλλα ναι, εμένα απο τους κατα και τους υπέρ, με μπερδεψαν οι κατα που λενε, ποτέ ούτε στην αρχή, ολα ειναι εμπιστοσύνη αλλα ίσως να μην καταλαβει και πότε να το πει
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Φανταστικό κείμενο!

    Πραγματικα, η μόνη διαφορά που παρατήρησα, εκτός από το γένος, ότι αντί "θα πω εγώ το safeword" είναι "θα σε πουλήσω στους γύφτους".

    Έχει πιο... aggressiv τόνο.

     

    Υ. Γ. Το "χαρίσω" , είναι ακόμα πιο εξευτελιστικο  
     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Να υποθέσω ότι δεν εννοείτε Domspace αλλά κατι άλλο ? Εννοείτε να μην χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση και να απολαμβάνετε στο έπακρο, καθώς αφιερώσατε χρόνο να εκπαιδεύσετε το υ σας να σας ενημερώνει μεσω safeword, σωστά ? Γιατί αν εννοείτε Domspace ,δεδομένου ότι κάποιος/α σε σπεις ''χάνεται'' δεν είμαι σίγουρη ότι το safeword είναι αρκετό για να ''βγει'' και αν προκύψει και στους 2 ποιος θα τους ''σώσει'' ?