Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D. Stein. "Λιγότερο παιχνίδι με κανόνες, περισσότερο με καύλα"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 24 Αυγούστου 2020.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Είναι όντως, γι αυτό και συμπεριλαμβάνω πάντα το μεταφρασθέν κείμενο .

    Θα θέλατε να εξηγήσετε το υπονοούμενο που προηγείται του παρόντος παραθέματος;
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    κάθε τρείς πλάκες, η μία σπάει  
    κανόνας.
     
  3. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Η αλήθεια είναι πως όχι.

    Για αρχή ξεκαθαριστε αν μιλάτε για σαδομαζοχιστικο πλέι ή εγκαθιδρυμενη Κ/υ. Χωρίς κάποιο πλαίσιο δεν μπορεί να γίνει διάλογος. Λέει απλά ο καθένας τα δικά του.

    Καθόλου, από τη ζωή βγαλμένα. Αυτή κατέληξε στη ΜΕΘ με το κεφάλι ανοιγμένο σαν καρπούζι από την πρόσκρουση στο τιμόνι. Κατά τον αρκα το λες και ευθανασία....

    https://arkas.gr/18075/


     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης κι εγώ, τόσο καιρό διαβάζω και ξαναδιαβάζω προσπαθώντας να δω τις γλαύκες που κομίζονται στας Αθήνας. Το αν δηλαδή είνα καυλωτικό να κάνεις κάτι εκτός ορίων? Να τσιμπουκώνεις τον οδηγό όταν οδηγεί και μάλιστα στην...εθνική ας πούμε? Θα έλεγα ότι πάμπολλοι απο εμάς το έχουν κάνει και το απόλαυσαν. Στα 20. Αντε 25. Οι πιο άτυχοι απο εμάς τράκαραν με όποια αποτελέσματα. Οι πιο συνετοί διαπίστωσαν οτι καύλα μπορείς να βρεις σεπάρα πολλά πράγματα, κρατώντας το κεφάλι σου στη θέση του. Δηλαδή, στα 20 μας κάναμε ακρότητες για τις οποίες πολλοί αναρωτηθήκαμε "πως γλύτωσα". Στα...παραπάνω μας...αρχίζει να πήζει το μυαλό και να εγκαθίσταται η ωριμότητα της σύνεσης. Δηλαδή καλή η καύλα, αλλά αν βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα, δεν έχει πλέον καύλα να δεις.
    Οι κανόνες μπαίνουν ώστε να περιορίζουν κάποιους ανθρώπους απο το να ξεφεύγουν απο τα όρια της σύνεσης και της ωριμότητας. (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι, ανώριμοι και λαπαδόμυαλοι).
    Από καιρού εις καιρόν, είναι ευχάριστο και καυλωτικό να ξεπερνάει κανείς τα όρια, αλλά πάντα έχοντας υπόψη οτι μιλάμε για ώριμο "κανένα".
    Επίσης ας βάλουμε και μια παράμετρο ακόμα στο συγκεκριμένο νήμα οτι στην Αμερική, η παραβίαση κανόνων οδηγεί με μεγάλη ευκολία στη φυλακή ή στο δικαστήριο. Ας θυμηθούμε τι νόμοι υπάρχουν αν κάποιος γλυστρήσει έξω απο το σπίτι στο ασκούπιστο πεζοδρόμιο ή σε ανώμαλο δάπεδο μέσα σε ένα συνεργείο όπου κάποιος μπορεί να σκοντάψει και να χτυπήσει. Συνήθως ο "παραβαίνων τους κανόνες" χάνει σπίτι, δουλειά, λεφτά, περιουσία κλπ. Ας έχουμε υπόψη λοιπον οτι οι "λιγότεροι κανόνες με σκοπό την περισσότερη καύλα (ευχαρίστηση η όπως αλλιώς θέλετε)" έχει και αυτή την παράμετρο. Της υπερβολής. Και προς τη μια και προς την άλλη πλευρά. Η παράσυρση προς την κανονιστική πλευρά χάνει απο διασκέδαση ενώ η παράσυρση προς την "απελευθερωμένη" μπορεί να σε αφήσει και λίγο σακάτη μια και ανώριμοι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας ουκ ολίγοι. Ξέρω οτι φυσικά θα μου πειτε "εννοείται οτι η ασφάλεια....κλπ". Μπορώ να σας αντικρούσω λοιπόν οτι "οχι, δεν εννοείται αυτόματα". Χρειάζεται εκπαίδευση του καθενός μας στη σύνεση. Πράξεων και λόγων. Ειδκά όταν διαβάζουν δημόσια νηματα άτομα που μπαίνουν για να "μάθουν". Η συζήτηση και η αναμόχλευση των "κατεστημένων" πρέπει κατά τη γνώμη μου να έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο και όχι γενικό και αόριστο, ελάτε να τη βρούμε όλοι μαζί όπως μας γουστάρει
    (ο δικός μου δεκάλεπτος)
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Το τσιμπούκωμα στο αμάξι εν κινήσει, μπορεί να είναι vanilla, T/b, D/s, Μ/s... Στη δική σου οπτική, όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι, εντάσσεται στο BDSM? Η για να είναι, πρέπει να μην γίνονται τέτοια ανώμαλα, εκτός SS? Ξεκάθαρο το ερώτημα

    Τι γίνεται όταν ο Κ θέλει να τσιμπουκώσει την υ του, εν κινήσει; Να το κάνει ή όχι; Εάν ναι, που είναι η ασφάλεια και η σύνεση; Εάν όχι, που είναι η καύλα από τη συγκεκριμένη πράξη;

    Ακριβώς, όμως!
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Διαπίστωση μεν, αλλά είναι ίδιον του κάθε χώρου συμπτωματολογικώς...
    Οπότε και τα παραφερνάλια πάνε "πακέτο"...
    Από "γραφές" έως "αστυνομίες" και από "ερμηνείες και ερμηνευτικές" έως "κανονιστικές διατάξεις και πλαίσιο λειτουργίας"...
    Ακολουθεί το αναπόφευκτο paralysis through analysis, με την ατζέντα του, με σκοπό την κοινωνική συνομολόγηση κλπ κλπ...
    Ή αλλιώς καρτεσιανές προσεγγίσεις σε ανεπίδεκτα καρτεσιανής προσέγγισης θέματα, κατά τα γνωστά, σιγά τα ωά...
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν συμμερίζομαι για τον λόγο ότι δεν μπορώ να γνωρίζω και γενικότερα όμως η αντίληψη δεν είναι ότι οι άνθρωποι έκαναν cosplay αλλά ότι ήταν παθιασμένοι με αυτό που έκαναν και το έπαιρναν πολύ στα σοβαρά.

    Αποδόμησε με επιχειρήματα αυτό που μετέφερα εδώ, ότι του seduced consent έπεται consideration period - ώστε και οι δύο να γνωρίζουν ότι ο σκλάβος μπορεί να κάνει και επιθυμεί όσα θα ακολουθήσουν - μου φαίνεται ενδιαφέρον.
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Σε ότι αφορά την γενική γραμμή αυτών που γράφεις, δεν διαφωνώ. Ωστόσο, 2 ερωτήματα

    1. Εντάσσεται στο BDSM το συγκεκριμένο παράδειγμα, ή όχι; Εαν ναι που είναι το SS?
    2. Xρακτηρίζεις ανώριμους εν γένει, όσους επιθυμούν edge play μετά τα 25; Πως εξηγείς πως έχουμε ακόμα και 80χρονους σε extreme sports? Aνώριμους μεσήλικες και υπερήλικες τους ονομάζεις; Η ευχαρίστηση, η καύλα ναι, της επικινδυνότητας, και οι λιγότεροι κανόνες οδηγούν τους ανθρώπους στα extreme sports. Αυτοί μακριά από το BDSM? Μόνο βανίλα, άντες και χατηρικώς Τ/b?
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο, λέω, εκτός αν μου διέφυγε, πως δεν είναι υποχρεωτικό η ανάρτηση μιας μετάφρασης να είναι έργο του αναρτώντος.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    εξαρτάται κι απ το πόσο μαλάκας είναι ο οδηγός, κι ο συνοδηγός μαζί. δεν είναι ασπρόμαυρα με κουτάκια. έχει παραμέτρους.
    συνετό είναι να ξέρεις οτι πιθανόν θα φουρκίσεις, όχι να κλάνεις μέντες ή να φουρκίζεις γιά να μην χάσεις την καύλα της μάντρας.
    νισάφι πιά.

    από ποιά πράξη; ποιάς λίστας;
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τι να αποδομήσω..? Κάτι που είναι προφανές πρακτικά σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα στη βάση προτίμησης ή επιλογής..?
    Δεν είπα κάτι τέτοιο...
    Αυτό που είπα είναι, πως το cosplay σε μια κοινωνία, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από την δική μας (Japan), η απόπειρα εξωστρέφειας είναι δραστικότερη από αυτήν που νομίζουμε εν τοις πράγμασι πως λειτουργεί στη δική μας κοινωνία...
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Άσχετο άλλα πιθανό, για κανόνας έχω επιφυλάξεις