Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo BDSM, είναι - εμπεριέχει ηδονή ή είναι λογιστική πράξη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 25 Αυγούστου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Χωρίς να είναι μηδενική η πιθανότητα του στραβού γιαλού, το στραβό αρμένισμα είναι εξαιρετικά πιθανότερο.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

     
     
  3. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Κάτι για αφ' υψηλού λέγατε πριν λίγο....
     
  4. Είναι ξεκαρδιστικές οι ανακολουθίες  
     
  5. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    όχι, πρόκειται περί "στραβού γιαλού" και καλό είναι να κοπεί η πλάκα...
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο, ιστορικώς δεν υπήρξε ποτέ, αλλά για στερεότυπο είναι μούρλια, το ίδιο ακριβώς "μοντελάκι" φοριέται -και με γραπτά ντοκουμέντα παρακαλώ- κάπου 5.000 χρόνια, με τον Γκιλγκαμές να λέει κάτι σε "πού' ν' τα παλιά τα χρόνια που οι ήρωες μάθαιναν τση άλλοι" και τέτχοια... Πιο στερεότυπο, πεθαίνεις..!
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    "Οι παλιοί εναντίον των νέων κι όλοι μαζί εναντιον των ξένων"
    "Μοιρα Χόρνετ", μετάφραση Ι. Σπανδωνής
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ανέεεεβαινε μωρή Ρουλάραααα..!      
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Όταν υποστηρίζεις το αρνητικό πεδίο εφαρμογής (δεν υπάρχει) χωρίς να γνωρίζεις αν πράγματι δεν υπάρχει - διότι υπήρξε και υπάρχει - βρίσκεσαι σε μειονεκτική θέση. Μια απόδειξη ύπαρξης να σου φέρει κάποιος και έχασες.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το ξες το ανέκδοτο με τον κυνηγό που αστοχεί στην αρκούδα, τον πηδάει αυτή, και μετά από δυο-τρία "συνευρέσεις", του λέει "πονρούλη, δεν έρχεσαι για να με σκοτώσεις"..!
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν υποστηρίζω κάτι, διαπίστωση είναι... Πώς λέμε, χιονίζει, τύπου..? Εεε, χιονίζει..!
    Την ερμηνεία του φαινομένου, αν το χιόνι δηλαδή είναι που ο Δίας έχει πιυρίδα και ξύνεται και πέφτει στη γη ή οτιδήποτε, εν προκειμένω δεν αφορά σε κάτι...
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Το παράδειγμα του @MindFeeder δεν ήταν θολό. Γενικά ο @MindFeeder δεν μας δίνει ποτέ «θολές» ιστορίες προς συζήτηση, φροντίζει να είναι και είναι πάντα σαφής και ξεκάθαρος.

    Η ιστορία του δεν θα ήταν επίσης «θολή» για έναν εισαγγελέα.
    Μπορεί το φετ να φαίνεται αχανές, αλλά τα πουτσοξυλέικα της ψωροκώσταινας είναι ένα πολύ μικρό χωριό και ο ακράτητος τίτος, έχει φτιάξει ήδη κακό όνομα στην πιάτσα. Στην κατηγορία μαύρη λίστα « Επικίνδυνος!»
    Και αφού η ιστορία δεν είναι θολή για έναν εισαγγελέα, πάμε να δούμε γιατί η ιστορία αυτή δεν είναι θολή και για εμάς, τους «θρησκόληπτους». Η ιστορία αυτή απαντάει πολύ εύστοχα στο θέμα σου.

    Η ίδια σου η ερώτηση απάντησε στο θέμα σου. Συμφωνούμε λοιπόν ότι εδώ είναι που χρειάζεται η «λογιστική» . Όταν μιλάμε για βδσμ δεν μιλάμε για ανθρώπους που βρίσκονται και μαδάν μαργαρίτες ούτε ατενίζουν χρυσάνθεμα. Ο καθένας έχει τα γούστα του και τα βίτσια του. Ο «ερωτισμός» δεν χάνεται αν είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι από την αρχή για τα θέλω μας. Το αντίθετο μάλιστα, στο συμβατό πολλαπλασιάζεται.

    Άλλος όταν καυλώνει εκφράζει τον ερωτισμό του σκίζοντας κωλοτρυπίδες.
    Άλλος όταν καυλώνει εκφράζει τον ερωτισμό του με μαστίγωμα.
    Άλλος όταν καυλώνει εκφράζει τον ερωτισμό του πίνοντας ούρα
    Κτλ κτλ.
    Ο ηδονιστής βδσμερ, αντιλαμβάνεται ότι έχει ιδιαίτερα γούστα και δύσκολα. Δεν είναι για όλους και δεν πιστεύει ότι «πιέζοντας» ή «πείθοντας» μπορεί να λειτουργήσει αυτό σε παιχνίδι της προκοπής.
    Ο βδσμερ λοιπόν επειδή δεν θέλει να ρισκάρει να καταλήξει κορυδαλλό ή με την μαλαπέρδα στο χέρι και την Αγαθονίκη να τρέχει τρομοκρατημένη. Φροντίζει να είναι ξεκάθαρος και σαφής εξ αρχής στο τι θέλει. Να βάλει λίγα «λογιστικά» στην γνωριμία του με την Αγαθονίκη.

    Στην ιστορία του @MindFeeder , δεν χρειάζεται να περιγραφεί σε εμάς τι είναι Hard limit. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο μόρτης τίτος, πολύ βολικά, μέσα στο μπλα μπλά του παρέλειψε να είναι ξεκάθαρος στην αγαθονίκη για τα γούστα του.
    Μια περιττή λογιστική για σένα που αν υπήρχε η αγαθονίκη δεν θα ξέρναγε τώρα.

    Μερικές φορές η «λογιστική» η «θρησκεία» το «πλαίσιο» και όλα αυτά τα περιττά και αστεία για σένα, μπορούν να διαχωρίσουν τον βδσμερ από τον επίδοξο ψυχάκια βιαστή.
    Μπορούν να διαχωρίσουν τον ηδονισμό από την κακοποίηση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ηδονισμό χωρίς διαφάνεια, αν δεν είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη που ηδονίζονται βρίσκονται στην ίδια ακριβώς σελίδα.
    Αν δηλώνω μαζόχας δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει πάνω μου.
    Αν δηλώνω υποτακτική δεν σημαίνει ότι ο κάθε Κ μπορεί να με κυριαρχήσει.
    Αν δηλώνω κινκ δεν σημαίνει ότι μπορώ να κάνω ότι κινκιά υπάρχει στο μυαλό του άλλου.

    Η επικοινωνία για την συμβατότητα των γούστων, η «λογιστική» που τόσο κακοπροαίρετα χαρακτηρίζεις σατιρίζοντας το νόημα της, έχει ζωτική σημασία για τον ηδονισμό. Σε αντίθεση με της θεωρίες σου, που μπορεί να πατήσει πάνω τους κάθε κακοπροαίρετο αρπαχτικό και να σακατέψει κόσμο.
    Για έναν ηδονιστή σαδιστή είναι απαραίτητο να μπορεί να διαχωρίζει τους φόβους του ηδονισμού από το φρικάρισμα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια της βλακώδης άγνοιας σε αυτό.Η ιστορία μας λέει ξεκάθαρα τι σημαίνει φρίκαρε, της ζητήθηκαν περισσότερα από τα συμφωνημένα φοβήθηκε, αρνήθηκε να συνεχίσει και ζήτησε να φύγει. Το πως εκφράζει τον φόβο της δεν έχει σημασία. Δεν απαιτείς περισσότερα από τα συμφωνημένα σε ένα παιχνίδι. Ακόμα και αν προκύψουν, τα συ- ζητάς δεν πιέζεις και δεν απαιτείς, είναι "λογιστικό" σφάλμα.
    Γιατί πρέπει να «καταφέρει» να φύγει? Ακούω τις σειρήνες των περιπολικών! Από την στιγμή που θέλω να φύγω, θα φύγω δεν έχεις δικαίωμα να με εμποδίσεις. Για την ακρίβεια Απαγορεύεται να με εμποδίσεις .

    Με τρομάζεις! Ούτε δευτερόλεπτο.
    Αν αλλάξω γνώμη την μαζεύεις μάγκακο και κάνεις στην άκρη να φύγω.
    Ρητά και αδιαπραγμάτευτα, με σφραγίδα εισαγγελέα.

    Εδώ κολλάει και αυτό που σου έλεγε ο @Arioch , η παρουσία δεν σημαίνει συναίνεση σε παιχνίδι. Η συναίνεση είναι ναι και η άρνηση είναι όχι και όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει με το καλό, θα υπάρχει πάντα ένα ωραιότατο κελί να τον περιμένει για να το εμπεδώσει. Αναπολώντας τα "λογιστικά του σφάλματα".

    Επειδή δεν κουτρουβαλιάστηκε μπορεί να είναι υπερβολή ή ψέμα? Συνηθίζεις να σπρώχνεις ανθρώπους στη ζωή σου? Είναι κάτι φυσικό – λογικό για σένα? Μεγάλη υπόθεση το πως χειρίζεται ένας άνθρωπος την χυλόπιτα. Δείχνει από τι πάστα είσαι φτιαγμένος. Ο ακράτητος τίτος, δεν μας έχει δώσει δείγματα καλής πάστας. Συμφωνούμε σε αυτό?

    Και πάλι όχι. Δεν μας οδηγεί κανένας στο bdsm παρά μόνο η συγκεκριμένη ανάγκη για βδσμ. Σε διαβεβαιώ πως υπάρχει πλήθος βανίλα ανδρών διαθέσιμοι για κακούλικο γαμησάκι. Προφανώς υπάρχει πλήθος γυναικών που απολαμβάνουν πλήρως και απολύτως το βανίλα σεξ. Δεν είσαι ανώτερη κατηγορία γαμιά, είσαι απλά κάτι άλλο. Το τι λένε οι εκάστοτε παρτενέρ wannabe για να εξασφαλίσουν την επιβεβαίωση του πουτσαρά είναι άλλη υπόθεση, Aπέχεις μακράν από την πραγματικότητα σε βαθμό ανησυχητικό. Για κάποια γούστα μπορεί να είναι ιδανικό, αυτό δεν το κάνει ιδανικό γενικά.
    Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Έτσι θέλεις να πιστεύεις ότι γίνεται, αλλά θα στο χαλάσω. Ο ερωτισμός ξεκινάει από την σωστή επικοινωνία.
    Ω! θα εκπλαγείς στο πόσο ερωτισμό μπορούν να βάλουν επικοινονώντας τα γούστα τους, χωρίς να φαίνεται ίχνος λογιστικής λίστας. Ο ηδονικός λόγος όμως θέλει μαεστρία. Τα μπλα μπλα και οι σάλτσες είναι για όσους φοβούνται να ρισκάρουν την απόρριψη. Δοκίμασε να μουσκέψεις μια γυναίκα λέγοντας της ακριβώς τι θέλεις να της κάνεις χωρίς κονσέρβες και σάλτσες... Άλλο λέβελ!