Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo BDSM, είναι - εμπεριέχει ηδονή ή είναι λογιστική πράξη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 25 Αυγούστου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    @rea..

    Κατανάλωσες και πάλι τόσες λέξεις, αποφεύγοντας να τοποθετηθείς επί της ουσίας. Μπορεί βέβαια να σου "ξέφυγε". Γι αυτό το επαναφέρω.

    Οταν τοποθετηθείς σε αυτό, ευχαρίστως να συζητήσουμε και όλα τ' άλλα που έγραψες.

    Υ.Γ Γενικό. Το γενικά δεν μας δίνει ποτέ..., είναι δεδομένο πως ό,τι λέει, πάντα και εις τον αιώνα τον άπαντα, είναι λόγος "χριστού";
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Συγκαταβατικό.

    Θέτεις όρους;

    Σε υποθετικά σενάρια δεν ισχύει. Αυτοί που πηγαίνουν εκ του ασφαλούς και ζητούν "όλα τα δεδομένα" και "να ακούσουν και τις δύο πλευρές" ουδέποτε απαντούν σε υποθετικές ερωτήσεις.

    Μπα, όχι, έχει να κάνει με πλαίσια.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Το κακό είναι ότι τα λόγια του αέρα με τα οποία μας έχει φλομώσει ο εν λόγω, κάνουν ένα φφφφφφφφφφφςςςςςςςςςςςςςς (αν κάνουν κιόλας) και ξεφεύγουν από κάθε πλαίσιο, κατά δήλωση του.
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2020
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Όχι δεν κατανάλωσα λέξεις, σου απάντησα ακριβώς επί της ουσίας στο θέμα σου ολοκληρωμένα και αν δεν μπορείς ή δεν θες να απαντήσεις είναι δικαίωμα σου, αλλά μην προσπαθείς να ακυρώσεις την απάντηση μου. Δεν είμαι σχολιαρόπαιδο και αυτά τα φθηνά κολπάκια είναι απαράδεκτα.

     
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Ομορφα. Να λοιπόν ένα υποθετικό σενάριο να τοποθετηθείς.

    Η παρακάτω ιστορία εμπεριέχει πολύ ηδονή και πολλές λογιστικές πράξεις. Στην αρχή ξεκινά κάπως έτσι:

    Ο Τίτος και η Αγαθονίκη, αφού τα είπαν διαδικτυακά, συναντήθηκαν για το κοινό τσαγάκι, (τέτοιο πίνει η ελίτ) έτσι για την πρώτη γνωριμία, και μετά από την διαπίστωση της κοινής έλξης, συμφώνησαν να βρεθούν για SM και γαμήσι.

    Τελικά βρέθηκαν (για το SM και το γαμήσι), αλλά τα πράγματα μάλλον δεν εξελίχθηκαν και πολύ ομαλά στο τέλος.
    Μια χαρά έθεσε όλα τα "λογιστικά" ο Τίτος στην Αγαθονίκη, πλήρως αναλυτικά, και επεξηγηματικά στη λεπτομέρεια, και αφού η Αγαθονίκη τα κατανόησε μέχρι κεραίας, συναίνεσε. Με το τώρα ξεκινάμε, ξεκίνησαν και μια χαρά το απόλαυσαν και οι δυο. Ολα πήγαν όπως είχαν τεθεί λογιστικά.
    Τόσο της άρεσε της Αγαθονίκης που ζήτησε από τον Τίτο να ξαναβρεθούν.
    Ο Τίτος όμως το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Μια συνάντηση και τέλος.

    Με πληγωμένο λοιπόν τον εγωισμό της, άρχισε να τον κακολογεί ψευδώς φυσικά. Μου παραβίασε Hard Limits, το τσάι δεν ήταν Αγγλίας, με κλείδωσε για ώρες στην αποθήκη, με πέταξε από το μπαλκόνι, αλλά έτυχε και δεν έπαθα τίποτα κλπ. Φρίκαρα, έχω ξοδέψει 3 περιουσίες σε ψυχολόγους, πήγα στην Αστυνομία να τον καταγγείλω, αλλά ήταν κλειστά, κλπ, κλπ, κλπ.


    Βλέπεις, ένα νόμισμα δεν έχει ποτέ μια όψη.
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    Επί της ουσίας, μηδέν. Πλήρη προκατάληψη, και μονομέρεια που βγάζει μάτια. Δεν θέλεις να συζητήσεις επί της ουσίας. Το λογύδριό σου θέλεις να παρουσιάσεις, και μόνο αυτό.
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Να αποφεύγει ο Τίτος να παίζει με 12χρονα
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τς, τς, τς, συμβαίνουν τέτοια πράγματα ε; Για φαντάσου! Αυτό δεν είναι υλικό για BDSM πλαίσιο, σε μια ανθολογία της κατινιάς θα ταίριαζε. Βλέπεις, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι ποτέ μόνον αυτά που βλέπουν οι τρίτοι. Η ελίτ δεν πίνει μόνον τσάι όπως βλέπουν οι περαστικοί. Πάντα είχα την γνώμη ότι οι σαδομαζοχιζόμενοι καλό είναι να έχουν τρόπους ώστε να αποφεύγεται να βρεθούν να κυλιούνται στα σκατά, αν δεν τους καβλώνει και δεν το έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους.
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Εχω συναντήσει πολύ χειρότερα. Και όχι υποθετικά. Ναι, σωστά υπέθεσες. Από ανθρώπους που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σε δημόσιο λόγο, και τάσσονται αναφανδόν υπέρ ασφάλειας, συναίνεσης, πλαισίων, κατανόησης, κανόνων, πολιτικής ορθότητας κλπ.

    Να δεις κλάμα στην αρχή, και εν συνεχεία απειλές από κ, που δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο όταν τους παρατήσει η υ, που να μην πιστεύεις στα μάτια σου.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Όχι δεν είναι αυτό. Εσύ ο ίδιος δεν είσαι ικανός να καταλάβεις την ουσία. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για δικό σου θέμα και έχεις χαθεί στα "ελαφρυντικά" του τίτου.. με περίεργη εμμονή . Αυτό που δεν καταλαβαίνεις γιατί τόσο απέχεις από την ουσία είναι ότι ακόμα και αν υπήρχαν ελαφρυντικά .. θα ήταν τα "λογιστικά".
    Εξακολουθείς να ακυρώνεις τις απαντήσεις μου χωρίς λογικά επιχειρήματα. Απαράδεκτος!
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν υπέθεσα οτιδήποτε. Δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που έχωναν τη μύτη τους στις κωλότρυπες των άλλων bdsmers να ξέρω τι κάνουν και τι δεν κάνουν. Για να είμαι ειλικρινής το θεωρώ το χειρότερο, το πιο επικίνδυνο και παραπλανητικό εν τέλει συνήθειο της ελληνικής bdsm σκηνής και με ανησυχία το βλέπω να αναβιώνει αυτές τις ημέρες στο φόρουμ.

    Έχει καμία σχέση με το θέμα του νήματος η δήλωσή σου;
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    @rea..

    Αφού τόσο πολύ θέλεις να διδάξεις, γιατί δεν γίνεσαι δασκάλα, καθηγήτρια...; Και αν είσαι, γιατί βλέπεις μαθητές έξω από τις τάξεις σου;
    Aπαράδεκτη δεν θα σε αποκαλέσω, ούτε βέβαια θα εκφράσω γνώμη επί προσωπικού από τη στιγμή που δεν σε γνωρίζω. Προβληματικά αυτά που γράφεις όμως, σίγουρα.