Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor


    Προφανώς μιας και είναι καινούργια επιδημία οι ειδικοί ακόμα ανακαλύπτουν πράγματα, αλλά αυτό είναι πολύ απλή λογική εξήγηση, δεν μας κάνει.
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2020
  2. espimain

    espimain Contributor

    Συμφωνώ και σε εμένα δεν αρέσει, θα ήθελα να είναι αλλιώς, αλλά δεν είμαι ειδικός.
    Σήμερα υπάρχουν, μέθοδοι ιδανικότεροι από τον γύψο, αλλά αν σπάσει το χέρι στο βουνό, το δέσιμο σε ξύλο είναι ιδανικό και εφικτό.

    Εσύ τι έχεις να προτείνεις;
    Μην λες τι δεν σου αρέσει, λέγε τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο κατά την γνώμη σου.
    Θα μπορούσες να πεις "ένας δάσκαλος για κάθε μαθητή" πιθανόν.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    ο μαγιορκίνης έχει εμπλακει εξ αρχής στην διαχείριση της "φονικής" ίωσης. είχα φέρει και άρθρο του σε αυτό το νήμα απ τον μαρτη. σε κάποιο βαθμό είναι ψυχραιμοτερος από συναδέλφους του. ότι έχει "επιστημονική" γνώμη για την εκπαίδευση τον κάνει σιγά σιγά εξ ίσου ψωνισμενο με τους άλλους λοιμωξιολογους, στους οποίους οι πανικοβλητοι πολιτικοί έχουν αναθέσει τις κρίσεις και τις αποφάσεις που χρειάζεται να παιρνονται με περισσοτερες από μια παραμέτρους και χωρίς δαιμονες ή εμμονές.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    ανακαλύπτουν, αλλά καθώς ανακαλύπτουν, και πριν ανακαλύψουν, δεν διστάζουν να καταστρέφουν, μιας και βρήκαν ευκαιρία, με μεσαιωνικές "υποθέσεις".
    ότι μπορούν κι αυτοί, βέβαια.
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ας μην το αναλύσουμε. Έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις σε αυτό το θέμα, δεν θα βγάλει πουθενά.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Καμία αντίρρηση σε αυτό που λες.
    Προς το παρόν διαβάζω αντιρρήσεις από δασκάλους και μανούλες.
    Περιμένω να διαβάσω κάποια άλλη εφικτή πρόταση, που θα κάνει τα σχολεία να ανοίξουν και να είναι ασφαλή, για τα παιδιά, τους δασκάλους και το περιβάλλον όλων μας.
     
  7. Η δήλωση του κυρίου Μαγιορκίνη έχει προκαλέσει εντονότατες κριτικές, τις τελευταίες ώρες. Χωρίς να είμαι ειδική, πιστεύω ότι οι αρνητικές κριτικές δεν αφορούν απόλυτα τη συγκεκριμένη δήλωση του εν λόγω κυρίου, αλλά τη συνολική αντίδραση της κυβέρνησης στο θέμα κορονοϊός-παιδιά.
    Ίσως θα ήταν χρήσιμο, αντί να δαπανηθούν φέτος 12.103.250 ευρώ
    για τάμπλετ (θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο αυτές οι συσκευές θα αποδειχτούν τελικά καλή επιλογή...ελπίζω να "σηκώνουν" τις εφαρμογές που θα κληθεί να κατεβάσει ο χρήστης τους...) Και 5.200.000 ευρώ για μάσκες, αυτά τα χρήματα να δοθούν για μία χρονιά ώστε να γίνει αφενός πρόσληψη περισσότερων εκπαιδευτικών, αφετέρου εύρεση αιθουσών, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των παιδιών στα τμήματα. Παραδείγματα χωρών που το εφάρμοσαν; Πολλά! Ας αρχίσουμε από τη Σουηδία...την Ιταλία, την Ισπανία...
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2020
  8. tithon

    tithon Contributor

    αν έχουμε γνωμη για τους μητσους του πληκτρολόγιου, αλλά για τους λοιμωξιολογους μητσους, που ξερνάνε επί παντώς επιστητού δεν έχουμε, δεν μοιάζει να ειναι οι μητσοι το πρόβλημα, αλλά πρόφαση.
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

  10. mpaxari

    mpaxari Regular Member

  11. tithon

    tithon Contributor

    "ασφαλή" σχολεία δεν είναι τα στρατιωτικοποιημένα σχολεία. ασφαλή με την παρούσα φρενίτιδα, όπου εκδηλώνεται, δεν υπάρχουν. εκτός απ τα κλειστά. αλλά τα κλειστά δεν είναι σχολεία. οι κατασκευασμενες ερωτήσεις δεν επιδέχονται απάντηση.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Για τους λοιμοξιωλόγους εμπεριστατωμένη άποψη μπορούν να εκφράσουν άλλοι λοιμοξιωλόγοι ή επιστήμονες με ανάλογη εκπαίδευση και/ή εμπειρία και εκτός και αν εκτομήσουν καμιά βαριά μαλακία του τύπου "δεν κολλάς σε εκκλησία γιατί σε προστατεύει η πίστη σου" η άποψη του καθενός στο internet δεν έχει ιδιαίτερη αξία.