Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To τέλος του BDSM στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 15 Ιουλίου 2016.

  1. tithon

    tithon Contributor

    ... συνοπτικά
     
  2. Silvia

    Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

    Δε θα το βρει σε αυτό εδώ το φόρουμ, θα το βρει μέσα του.
    Εδώ ίσως να βρει ανθρώπους για να το κάνει μαζί τους, αλλά θέλει αρετή και τόλμη.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Υπάρχουν βιβλία με οδηγίες και μαθήματα από πάρα πολύ παλιά.
    Για παράδειγμα ένα από το 1924

    133 σελίδες με τα εξώφυλλα.

    https://i.***/NFQC1XDK/1924.jpg
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Γιατί;
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    κινκιες  
     
  6. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Τι να βρει εδω? Τα ίδια και τα ίδια χρόνια τώρα. Τα ίδια λόγια, οι ίδιες συζητήσεις. Μπαίνουν και νεα ατόμα που θέλουν να γνωρίσουν το χώρο, βλεπουν και μεσα σε 1-2 μήνες max φεύγουν και δεν ξανασχολούνται. Λυπάμαι, το BDSM σε αυτό το forum γέρασε και έχει πεθάνει.
     
    Last edited: 30 Αυγούστου 2020
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Για τον απλούστατο, κατά κανόνα, λόγο πως παιδιά και παιδγιά για πρώτους ήρωες έχουν τους γονείς τους, που παίζουν ξύλο για να τα ξαναπάρουν από την σύντομη, αρχικά, επήρρεια των δασκάλων, με σκοπό (οι γονείς) να τους δώσουν την "δικιά τους" οπτική, σκεπτικό, προσέγγιση, σύμβαση, operandi, όραμα για τα ίδια.
    Τα "μπομπίρια" μη έχοντας και πολλά μέσα (παρά μόνον την σύγκριση και μάλιστα με αδιαμόρφωτα ακόμα στοιχειώδη κριτήρια, για όσους μπορεί να καταλάβουν πόσο λίγο εμπράκτως είναι αυτό ως μέσον -ασχέτως αν είναι σημαντικότατο- κατ' ανάγκην "συντάσσονται", αφού στερούνται εργαλείων δρομολόγησης εξελίξεων.
    Ακόμα και στην περίπτωση που μπορούν να βρουν ή να φτιάξουν εργαλεία, το κοντίσιονινγκ συνήθως έχει επιτελέσει το έργο του. Γεγονός που στις Μεσογειακές κοινωνίες και εμφανίζεται και είναι πιο έντονο, για λόγους που δεν μας απασχολούν εδώ. Και κάτι άλλο, το κοντίσιονινγκ πια έχει πολύ περιισότερα "τυράκια" απ' ό,τι πριν 40 ή παραπάνω χρόνια, λογικότατο αφού στην Ογρώπη και την "Δύση" έχει να "σκάσει ανοιχτά ντουφεκιά" πάνω από 70 χρόνια, και συγχρόνως πανάκριβο από κάθε άποψη (τον βλέπω τον μαλάκα που ψήνεται να μιλήσει για πολεμοκαπηλικές νοσταλγίες  ). Στην πραγματικότητα της πουτάνας γίνεται αγάπη μου, μόνο που είναι "βουβές και στον γάμο του Καραγκιόζη" και ο "σιγαστήρας" για να μένουν βουβές κάνει το κοντίσιονινγκ πιο ακριβό και από πανάκριβο.
    Πλατύτεροι ορίζοντες στα "μπομπίρια" δυνητικά ανοίγονται από το Λύκειο και μετά, και αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις -κάθε είδους- και ΑΝ ακολουθήσει μια φοιτητική ζωή πιο χαλαρή, έχουν κάααποιες καλές πιθανότητες να ξεκαθαρίσουν μερικά πράματα για να καταφέρουν να επιβάλλουν τα δικά τους ζητούμενα ή λειτουργίες κλπ, στον κατάλληλο χρόνο και βλέπουμε...
    Αλλιώς θα αναλωθούνε σε άσκοπες σπιράλ ομφαλοσκοπήσεις, πιθανώς με καλές προοπτικές, όπως ακριβώς το χρυσόψαρο στην γυάλα, δεν πα να γαμηθεί στο γύρω-γύρω. όλο τα ίδια θα βλέπει και θα κάνει.
    Και δεν είναι "δουλειά του" κανενός χρυσόψαρου να είναι σε κάποια γυάλα.
    Τα παραπάνω μπορεί ο καθένας να τα μεταφράσει όπως θέλει.
    Μπότομ λάιν, οι σοφοί σήμερις γνωρίζουν και μας λένε, πως αν τα άνευ εισαγωγικών μπομπίρια, πα να πεί μέχρι τα πέντε τους, έχουν την τύχη και βρεθούν σε ένα περιβάλλον, που τα γουστάρει, τα "βλέπει". τα παρακινεί και τα υποστηρίζει, ακόμα κι αν "στραβώσει" το πράμα μετά, θα την βρούν την άκρη, την όποιαν άκρη.
    Μη μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, η ιστορία είναι εκεί για όποιον θέλει να καθαρίσει τα μάτια του απ' τα γράσα και να ξεκολλήσει την τυρόπιτα από την γκλάβα του, που ευστοχότατα είπε και μια ψυχή....
     
    Last edited: 30 Αυγούστου 2020
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, τι σας εμποδιζει να δημιουργησετε νεα νηματα?


    Ηρεμα ρωταω...
     
  9. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Σωστη η ερώτηση σου και έχεις δίκιο σε αυτό. Δηλαδη λεω οτι δεν μου αρέσει κατι αλλά τι κανω εγώ για αυτό?
    Δεν εχω κάτι να δηλώσω κάτι ούτε κάτι να ρωτήσω. Το να δημιουργήσω ενα νήμα απλά για το νήμα δεν μου λέει κατι. Αν κάποια στιγμή νιώσω την ανάγκη θα το κάνω.
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αρα το bdsm δεν πεθανε σε αυτο το φορουμ. Ή πεθανε μεσα μας ή ολοκληρωθηκε μεσα μας. Αυτο το φορουμ ακομα διδασκει, πληροφορει, προβληματιζει, ενημερωνει νεους και παλιους.
    Αν εστω και ενας/μια μπορει ακομα να "παρει" κατι απο αυτο το φορουμ, τοτε το bdsm σε αυτο το φορουμ δεν εχει πεθανει.
    Αν καποιος/α πιστευει οτι εδω δεν υπαρχει bdsm προφανως και δεν εχει που αλλου να στειλει ΠΜ, τους εχει εξαντλησει ολους... (τιποτα το προσωπικο)
     
  11. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Το ότι εγω δεν έχω διάθεση να πω κάτι δεν σημαίνει ότι αυτο το φορουμ ακομα διδασκει, πληροφορει, προβληματιζει, ενημερωνει νεους και παλιους όπως λες. Ειναι δυο διαφορετικά πραγματα. Το ενα αφορα διαθεση δική μου το άλλο αφορα ενα φόρουμ. Αν θεωρεις οτι εσυ ή οποιοσδήποτε μπορει να πάρει κατι θετικό, αυτό πάλι αφορά δική σου οπτική και μακάρι να είναι ετσι. Είναι καλό να κάνω λάθος σε αυτό το θέμα. Αν υπάρχει ένας που μπορει να παρει κάτι θετικό αυτό δεν αναιρεί το ότι υπάρχουν πολλοί που δεν βρίσκουν.
     
    Last edited: 30 Αυγούστου 2020
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν δεν ειναι μαζοχιστες, καλο ειναι να το κοιταξουν...