Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεμινάρια για M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 30 Αυγούστου 2020.

  1. evelin

    evelin Property of Master DeSade

    Κανένα σεμιναριο δε θα σε κάνει Master ή slave και σίγουρα ούτε κατα διάνοια bdsmer. Αυτό το έχεις ή δεν το έχεις. Τι βγαίνει μεσα απο το
    " στερνό " σου είναι ολη η ουσία...
    Το bdsm είναι ανάγκη και όχι επιλογή. Η μοναδική εκπαίδευσή που μπορεί υπάρξει είναι του Μαστερ προς την σκλαβα. Και ακόμα πιο απόλυτα θα πω, πως ειδικά στο M/s δεν χωράει κανενα σεμινάριο γιατί ο Αφέντης εκπαιδεύει τη σκλαβα Του ακριβώς όπως θέλει Αυτός και κανένας άλλος. Ως σκλαβα αυτά βιωνω μεσα απο μια διαρκή εκπαίδευσή Του Ιδιοκτήτη μου που δεν έχει κανένα όριο.
    Η αναγκη της απόλυτης υποταγής δεν διδάσκεται επουδενί και γενικότερα κανεις δεν μπορεί δημιουργήσει/διδάξει bdsm επιθυμία εκει που δεν υπάρχει.
    Το να γίνουν συζητήσεις/συναντήσεις χωρίς κανένα οικονομικο όφελος προς τους διοργανωτές είναι πολυ ορθό ωστε το bdsm να γίνει γνωστό και κατανοητό σε όσους θέλουν και παράλληλα να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων απο τους ήδη bdsmers.
     
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Το σεμινάριο είναι επιδοτούμενο???  
    Πέραν της πλάκας όμως, θα ήταν όντως πολυ ενδιαφέρον να ακουσουμε τι ακριβώς διδάσκουν στα σεμινάρια αυτά. Ποιοι είναι
    οι διδάκτορες; Ποιοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν;
    Έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα η δίνονται και εξετάσεις στο τέλος;
    Πως ακριβώς γίνεται η εκπαίδευση;
    Υπάρχουν οικειοθελή Μ και σ που "χρησιμοποιούνται" Ως πειραματόζωα;
    (Ας μην κουράζω με τις απορίες μου...είναι πολλες)

    Ps. Κάποτε μου είχαν κάνει προταση να δημιουργήσω τμήμα εκμάθησης κατασκευής μαστιγιων.
    Ο λόγος που είχα αρνηθεί ήταν γιατί δεν ήθελα να μεταλαμπαδευσω τις γνώσεις μου σε αγνωστους που δεν γνώριζα πως και που θα χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους και κυρίως τις κατασκευές τους.
     
    Last edited: 30 Αυγούστου 2020
  3. iolanda

    iolanda Contributor

    Αν Σ/σας καλούσαν σε ένα σεμινάριο να μιλήσετε για την M/s σχέση Σ/σας και πως Ε/εσείς τη βιώνετε, ο Κ/καθένας από τη θέση Τ/του, θα πηγαίνατε;
     
  4. evelin

    evelin Property of Master DeSade

    Ο Αφέντης μου με ενημέρωσε πως θα συμμετείχαμε στο σεμινάριο, άλλα η ομιλία
    Μ/μας θα είχε πληροφοριακό και μόνο χαρακτήρα γιατί το M/s είναι βίωμα και δε μπορεί να μεταδοθεί με τρόπο διανοητικό/λεκτικό.
     
  5. iolanda

    iolanda Contributor

    Σ/σας ευχαριστώ για την απάντηση  
    Συμμερίζομαι τις απόψεις Σ/σας.
    Θαρρώ πως θα ήταν ενδιαφέρον.
     
  6. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    Υποσχέθηκα πράγματα οπότε ΠΑΜΕ :
    1) Kokoro Studio : https://studiokokoro.co.uk/tickets/
    Σεμινάρια κυρίως για σχοινί, αλλά κατά καιρούς έχουν φιλοξενήσει και άλλες θεματολογίες όπως pressure points.
    2) Anatomie Studio : https://anatomiestudio.com/anatomie-online/
    Tα ίδια με παραπάνω, εδώ όμως κάνουν πιο συχνά μη shibari τάξεις.Είχα παρακολουθήσει για caning κ μέτραγε.Ωραία δομημένα μαθήματα.
    3) Ruby Ryder : https://peggingparadise.com/webinar-signup/
    Δωρεάν σεμινάρια pegging από μια τύπισσα που πιθανόν θα καλύψει ό,τι απορία έχετε.
    4) Wicked Grounds : https://***.com/users/8474971
    Ίσως τα πιο τσιμπημένα της λίστας.Εδώ πάμε σε πιο D/s θεματολογία.Προς το παρόν δεν έχω παρακολουθήσει κάποιο αλλά αν το κάνει πρώτος κάποιος από σας περιμένω εντυπώσεις.Το μόνο που μπορώ να πιστοποιήσω είναι ότι έχει γνωστούς παρουσιαστές
     
  7. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    5) Karada House : https://karada-house.de/event/
    Αν και έχουν αραιώσει τα online events τους πολύ (είναι project σε χώρο που έχει σκοπό να υπάρξει για έναν χρόνο ακόμη) προφέρουν ακόμη μερικά online μαθήματα. Το ίδιο με το 1) και 2) με την διαφορά ότι είναι ένα καθαρά queer project.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Δεν διαφωνώ , έτσι είναι στην Ελλάδα. Στα εξωτερικά όμως , γράφουν βιβλία , κάνουν οργανωμένα σεμινάρια , ατομικές συνεδρίες , ομιλίες κτλ όλα με αδρή αμοιβή .
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @Rawmance @Brt @jasmin sg

    Χυμαδόν και με το ...

    ...μπαρδόν, το να κάνεις κόμπους, να δείχνεις τα σημεία που μπορείς να εξασκήσεις πίεση στο ανθρώπινο σώμα, μη γιένει καμιά ζημιά και σ' μείνει τ' άλλο παγωτό, ή το πώς να "το(ν) φορέσεις σε ένα κωλαράκι" ή να δείχνεις τεχνικές και προσεγγίσεις shibari, δεν έχει καθόλου μα καθόλου να κάνει με "ένα σεμινάριο για τη δόμηση μιας M/s σχέσης", τεχνικές είναι, γνωστικό αντικείμενο, τι σταδιάλα, άλλη γλώσσα μιλιέται, αλλιώς γίνεται αντιληπτή σε αυτόν που την λέει σε σχέση με αυτά που επιθυμεί και θέλει να πει, και ακόμα κι αν το "πιάσει" ο άλλος με την πενηνταμία, πάλι κόλλημα σε αυτό που θα ήθελε να ακούσει..?
    Αρ γουίθ άουαρ γκουντζ..?

    Ξαναμαναξηγιέμαι:
    α. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν συνιστούν γνωστικό αντικείμενο.
    Βεβαίως και υπάρχουν άτομα που εντελώς αντίθετα με αυτά που αραδιάζουν, κατακαυλώνουν στην ιδέα της ενοποίησης των πεδίων και των επιπέδων και , και, και και,,. των ανθρώπινων σχέσεων, σε έναν ιδεαλιστικό φορμαλισμό, που όμως -αχ πόσο πολύ και μετά παρρησίας βδελύσσονται- στις "κουβέντες" τους, τσουτσουροάσαμε ένα πράμα, για τον κάθε εμμονικό μωροφιλόδοξο Αϊνστάιν βεζύρη-στη-θέση-του-βεζύρη...

    β. Αν βέβαια κάποιοι νομίζουν πως το άργασμα του τομαριού της Ευμουνίας ή το ξέσκισμα της σούφρας του Αιδοιοκλέους "με την τελευταίαν λέξιν της μόδας" με κάθε είδους μπλιμπλίκια και κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες, που θα πατάς της Ευμουνίας clit-ρώγα-αυτί (κατά το ctrl+alt+del) και η τύπα αυτομάτως θα κάνει ρισέτ σε ρόμποτ-μουντ και θα υπακούει εκτελώντας το κάθε τι του Λωλοστεφανή, στο έτσι μετά από δυο ραντεβά το πολύ -καταλαβαίνω, έχουτι και δουλειαί- δεν είν' τίπουτας, be my guest, κλέφτες θα γιένουν οι τρελογιατροί, αμαρτία είναι, οι άνθρωπες...

    γ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως η "γύρω-γύρω όλοι" καυλάντα και τα ρίτσουαλςςς και κάτι σε υποβλητικόν και τα μπανιστήρια σε κανά καλό σκηνικό από καναδυό τυχερούς, δεν σημαίνει σώνει και καλά, πως "πατάς-το-κουμπί-και-βγαίνει-η-χοντρή", τέλει πολύ κώλο βρέξει ψάρι φάει, γιααα..? Όχι για να "κάνει" ο/η οποιοσδ(α)ήποτε κάτι, αλλά για να μπορεί να γευτεί λίγο ζουμί, όχι φαστ φούντ φετιχοσμούθια μακντοναλντέικα, να μπορέσει κάποτε να δείειειειειειει κάτι, έστω και για ένα κλικ, για δεύτερη φορά (ένεκα που μία ίσον καμία)...

    δ. Ακόμα και το "χάι άι αμ Τζον, καλά λόγια έχω ακούσει γκια σένα, σκλάβα ντικό μου τσακίσεις, είσαι κι ο τύπος της, χαρντ λίμιτ αυγά στις μασχάλες, σέιφγουερντ Άλαμο, αφτερκέαρ δυο μπανάνα σπλιτ, είναι φαγανή γιου νόου", αν μη τι άλλο, χρειάζεται και Τζον και νάχει και σκλάβα και να μη κάνεις ούτε την ανεμογεννήτρια, γιατί θα κατουρηθεί η τύπα στο γέλιο, ούτε τον Τζέισον, γιατί κάποιοι θα σε κάνουν ...Αιδοιοκλέα και θα φύγεις "ελικοπτεράκι".
    Σε κάθε περίπτωση δείτε τις μαζώξεις του "εξωτερικού" σαν ένα άλλο φόρουμ, πολύ λαλαλαλαλα κιετς, αλλά καναδυό εντοπίζουν αυτό που κάτι έχει να τους πει, και οι άλλοι δώστου λαλαλαλαλα... Τι δεν καταλαβαίνεις χρ΄σό μ..?

    ε. Βαριούνται πολύ τα Τζον εκεί όξω, περισσότερο απ' ό,τι φαντάζουστι, αλλά ως λειτουργικά παραφερνάλια καμιά φορά, αν είναι "καλά", τα "παίζουν"...
    Σαν το καρναβάλι της Πάτρας, αρχίζει όταν νταγκλάρουν τα πρώτα από τις μαυροδάφνες, αλλά όχι στα πεζοδρόμια και στα στενάκια, αλλού... Πιο αλλού..!

    Και το καπάκ'...
    Ξενομανία λέμε, το εκ καναπέ φαντασιώνεσθαι...

    Καλές μαυρδάφνες, ερρρρ, καλά κρασά, ήθελα να πω...
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2020
  10. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    Αγαπητέ @cadpmpc ο τίτλος του νήματος είναι λιγάκι παραπλανητικός ομολογώ...τωρα όλα αυτά προέκυψαν λογω κορώνα. Και στην Ελλάδα έγιναν live στο Instagram. Για άλλες ευκαιρίες υποθέτω πως ο δρόμος είναι ανοιχτός.  
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @cadpmpc έκλαψα λίγο   και μου βγήκε κι ο καφές από την μύτη. Από την άλλη δυο μπανάνα σπλιτ για αφτερκερ ακούγεται εξαιρετικο! Παγωτό 3 μπάλες όμως, μην είστε τίποτε φτηνιάρικες.

    Τιιι να κάνουμε τώρα, “που’ ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που χες τους σκλάβους μεσ’ τα κελιά”. Παγκοσμιοποίηση γιου νοου, τρόμαξε μέχρι και τον Σωρος, και έστειλε τον κορονοιο και βάλαμε όλοι τον κωλο μας μέσα στα σπίτια μας, γιατί με τα πέρα δώθε, μέχρι και το bdsm είχε αλλοιωθεί.


    σε αλλά νέα:

    Κάπου το έχω ξαναγράψει, η TES (the Eulenspiegel society) - Το πρώτο οργανωμένο group bdsm ever στην Νεα Υόρκη, κάθε Τρίτη έχει δωρεάν συζητήσεις γύρω από διάφορα θέματα bdsm, και δυναμική σχέσεων (relationship dynamics), το μόνο που χρειάζεται είναι screen name και ένα email. Είναι κλειστές κάμερες και μικρόφωνα, έχει chatbox για ερωτήσεις. Πχ έχει μια συζήτηση για την σχέση pet/trainer μέσα σε M/s και D/s συσχετισμούς. Ο,τι κι αν αποκομίζει κάποιος από αυτές τις συζητήσεις, έχουν το ενδιαφέρον τους. Είναι στα αγγλικά και είναι και σε ώρα νέας Υόρκης (είμαστε μπροστά 7 ώρες)

    http://www.tes.org/event/online-tes-presents-pet-trainer-relationships-with-mysticstorm/

        φιλιαααα, καλή εβδομαδαααα
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2020
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, ο τίτλος φταίει...