Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεμινάρια για M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 30 Αυγούστου 2020.

  1. espimain

    espimain Contributor

         
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν εννοείς ότι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, συμφωνώ. Αν εννοείς κάτι διαφορετικό δεν το καταλαβαίνω, θα πρέπει να να επαναδιατυπώσεις.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Shake για να κουνηθούμε ή sake - για χάρη του;  
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Το M/s αν και προσωποπαγές, δεν διαφοροποιείται από συσχετισμό σε συσχετισμό όσο μπορεί να πιστεύουν αυτοί που δεν έχουν βουτηχτεί σε αυτό. Βουτηχτεί γιατί δεν μπορεί κάποιος να πάρει ολίγον M/s, πρέπει να πάρει όλο το πακέτο.

    Ο τύπος αυτός συσχετισμού, αλλιώς γνωστό και ως Owner/property αφορά την μειοψηφία της μειοψηφίας του παγκόσμιου BDSM, δεν έχει την ασάφεια και την ελαστικότητα του D/s, έρχεται να καλύψει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες των ανθρώπων που το ασκούν και δομείται πάνω στην έννοια της κυριολεκτικής ιδιοκτησίας. Ενίοτε θα δει κάποιος να χρησιμοποιείται ο προσδιορισμός chattel προ του slave, ίσως όχι με την κυριολεκτική του σημασία αλλά ούτε και άνευ ουσίας.

    Όταν περαστεί το κολάρο ιδιοκτησίας το s και όλα όσα του ανήκουν, περιέρχονται στην κυριότητα του M, μαζί με αυτά το M αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη του s, όλο το πακέτο, τελεία. Αυτό και μόνο αυτό καθορίζει αν είναι M/s όχι η απουσία ορίων ή safeword και παρόμοια technicalities. Πριν περαστεί δεν είναι M/s είναι consideration - training state και το s είναι υπεύθυνο για τον εαυτό του πλην θεμάτων που άπτονται της εκπαίδευσης. Τα δομικά στοιχεία ενός O/p συσχετισμού περιγράφονται, λίγο πολύ, εδώ: So You Want to be an Owner: The Realities

    Βάσει της εμπειρίας μου συζητώντας με άλλα άτομα που ασκούν M/s, αρκετές δεκάδες, όλα αυτά τα χρόνια, οι άνθρωποι αυτοί έχουμε ίδιες ανάγκες αναφορικά με το θέμα, παρόμοιες απαιτήσεις και επιλέγουμε κοντινούς τρόπους κάλυψης τους και, τι περίεργο, βλέπουμε το M/s με τον ίδιο τρόπο.

    Παρακολούθησα on-line σεμινάρια της Gloria Brayme σε IRC chat το 1993, αφορούσαν κυρίως το "what's normal in sexuallity", το ψυχολογικό υπόβαθρο του Dominance and submission και τους διαφορετικούς τύπους σχέσεων παράδοσης ελέγχου. Ηρωισμός η παρακολούθηση στο IRC, αλλά αν διψάς...

    Οι M/s communities (καμία σχέση με τις γενικές BDSM communities) παγκοσμίως συνεχίζουν να είναι αρκετά ολιγάριθμες, δεμένες και αποκομμένες ώστε η χρήση μεντόρων να συνεχίζει να αποδίδει στην διευκρίνιση όρων και ορισμών, ξεκινώντας από τις λέξεις Master και slave, που ανήκουν στο M/s και πέρασαν στο D/s ως δάνειο (η κλοπή ανάλογα πως θα το δει κάποιος), εξ ου και οι περιορισμοί που υφίστανται στην χρήση τους στο δεύτερο, διασαφήνιση θέσεων, επισήμανση κινδύνων (το M/s είναι η πιο ακραία μορφή BDSM σχέσεων και ως τέτοια η πιο ευάλωτη σε misuse ή abuse) , προβλημάτων και απάντηση αποριών. Ένα σεμινάριο θα μπορούσε να προσφέρει τα ίδια από άποψη γνώσεων, θα χανόταν όμως η προσωπική επαφή και η δυνατότητα φιλτραρίσματος, κάτι ανεπιθύμητο.