Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Hank_McCoy, στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Είναι βέβαιο (?) πως δεν είναι φόρουμ του "ΠΑΟΚ" και αλίμονο στον φίλαθλο του "Ολυμπιακού" που θα τολμήσει να γράψει. Είναι επίσης βέβαιο (?) ότι είναι forum* που υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση του ερωτισμού. Αλλά όχι την ελεύθερη έκφραση του λόγου, κατά πως φαίνεται. Σχεδόν σε κάθε post ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ οι κανόνες του BDSM, αλλά ο κανόνας του ΒDSM forum, που γράφει "Απαγορεύονται αυστηρά [...] Δηλαδή [...] ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας" είναι σε συχνή καταπάτηση. Είτε λοιπόν δεν έχεις διακρίνει ειρωνείες κλπ, είτε διακρίνεις υποκρισία. Τι από τα δυο πιστεύεις πως ισχύει; Σε αυτό εδώ το forum δεν επιτρέπεται (σύμφωνα με τους κανόνες του) η υποτίμηση του τρόπου ζωής, αλλά κατά τη γνώμη σου επιτρέπεται η υποτίμηση του τρόπου γραφής; Ή ούτε αυτό το έχεις διαπιστώσει;

    *Φυσικά με την αναφορά forum, εννοώ συγκεκριμένα μέλη. Θεωρείς πως υπάρχει έστω και ένας επισκέπτης, που σε διάστημα μηνός, δεν "ξέρει", τι θα ακολουθήσει στην α ή στην β άποψη, ποιος θα ειρωνευτεί - υποτιμήσει και ποιος όχι;
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    η προσπάθεια να υποτιμήσετε τον τρόπο γραφής των συνομιλητών σας, απαιτεί και να μπορείτε, αλλιώς δεν φέρνει αποτέλεσμα.
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ναι οκ. Καλογραμμενο κείμενο αλλά έχει και
    αυτο στυλ κατήχησης που δεν περιέχει μια ερώτηση ας πούμε. Και αυτό σαν να απευθύνετε μόνο σε Υ.

    Σε ενημερώνω λοιπόν ότι :

    - Στο φόρουμ υπάρχουν άτομα που δεν χρησιμοποιούν εν γνώση τους safeword ( αν και εγώ παντα)

    - Στο φόρουμ υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι τα όρια η έστω κάποια από αυτά πρέπει να ξεπερνιουνται γιατί είναι συναρπαστικό ( εμού συμπεριλαμβανομενου)

    - Στο φόρουμ υπάρχουν άτομα που δεν διαπραγματεύονται και πολύ έως καθόλου ( εμού συμπεριλαμβανομένου)

    Δηλαδή όλοι εμείς που δεν ταιριάζουμε και πολύ στο μοντέλο αυτό, πρέπει να φύγουμε η θεωρείς ότι υπάρχουν περιθώρια να συνυπαρξουμε ας πούμε η να πιούμε καμία μπύρα σε κάνα μιτιν ;
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Λοιπόν θα σας πω ένα μυστικό. Γυρνάω εδώ μέσα (forum) γιατί καλώς ή κακώς, λίγο ή πολύ, έχω κι εγώ την πετριά. Ωστόσο in real life, γνωρίζω πολλούς, κρατάω λιγότερους και αγαπάω ακόμη πιο λίγους. Αυτούς τους ανθρώπους που επιλέγω και με επιλέγουν για παρέα, φιλια, σχέσεις διαφόρων ειδών δεν τους γράφω τις απόψεις μου, τις φαντασιώσεις μου, τις πεποιθήσεις μου. Τους αγαπώ και μαγαπούν για αυτό που είναι/είμαι.
    Ο γραπτός λόγος έχει από όλους μας την υπερβολή. Αξιολογείται στον βαθμό που μπορεί κανείς να διακρίνει. Δεν έχει σημασία -για μένα- καμία αν όσα γράφει κάποιος εδώ πολύ ωραία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εκτός φόρουμ είναι πολύ λίγος.
    Μεγαλώνουμε ο χρόνος μας μικραίνει για λάθος ανθρώπους , λάθος επιλογές και εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να δείξω πόσο καλή είμαι εδω μέσα ή να πουλήσω ένα προφίλ για να κερδίσω κάτι. Αυτό που είμαι είμαι. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

      
     
  6. Hank_McCoy

    Hank_McCoy Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει.

    Σάς βεβαιώ πως δεν υπήρχε δόλος.

    Επιβεβαίωσα ποιός είμαι: είμαι υπερήφανος για την τότε παρουσία μου στο φόρουμ.

    Δεν θυμόμουν πως είχα ξαναποστάρει μερικές από τις φράσεις: και μάλιστα αυτό το κείμενο, εκτός 2-3 αποσπασματικών φράσεων, ΔΕΝ τό έχω ξαναδημοσιεύσει. Συγκέντρωσα τις βασικές αρχές του BDSM σ' ένα σύντομο, πολύ πιό ολοκληρωμένο, πλήρες κι ελπίζω χρήσιμο κείμενο, εργαλείο στα χέρια άπειρων υποτακτικών και με την ελπίδα να αποτελέσει έμπνευση για νέους Κυριαρχικούς...

    Θεωρώ πως είναι πληροφορίες και δεδομένα χρήσιμα και ωφέλιμα σε κάθε υποτακτική, που θα τήν προστατεύσουν από πονηρούς και manipulating κακοποιητές.

    Διαφωνείτε με κάτι από τα όσα γράφτηκαν;

    Διαφωνείτε με το πόσο επίκαιρο πάντα είναι να προστατεύουμε ανθρώπους από την κακοποίηση και την manipulation;...
     
  7. Hank_McCoy

    Hank_McCoy Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει.

    Η αλήθεια είναι πως απευθύνεται όχι αποκλειστικά, αλλά κυρίως σε υποτακτικού προσανατολισμού άτομα, με την αγωνία να μπορούν να προστατευθούν από την χειραγώγηση και την κακοποίηση.


    Καμμία αντίρρηση!

    Στο κείμενό μου γράφω:


    Μα ασφαλώς και δεν μάς χωρίζει τίποτε αγαπητέ!

    Θα ήταν άλλωστε μεγάλη χαρά μου να γνωρίσω ιδιαιτέρως εσάς!
     
    Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2020
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Μετά χαράς  
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αλήθεια τώρα, μερικές από τις φράσεις; Σε αυτό το μακρινάρι, οι μόνες φράσεις που ΔΕΝ έχετε ξαναδημοσιεύσει είναι η πρώτη, η τελευταία και οι ακόλουθες:
    Θέλετε λινκς;
    -------
    Παντελώς άσχετο με το θέμα της αντιγραφής. Πήξαμε από κόκκινες ρέγγες, φτάνει πια.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Πιστεύω ότι σε αυτό το κείμενο παρουσιάζετε το πόσο καλός και ασφαλής είστε εσείς, σε αντίθεση με τους άλλους τους κακούς.
    Είναι πολύ της μόδας αυτή η πρακτική.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Κανείτε κανείτε

    @Brt google
     
  12. espimain

    espimain Contributor