Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Hank_McCoy, στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Η ευθύνη προκύπτει ακριβώς επειδή αποτελεί ιδιοκτησία, όσο μεγαλύτερη η παράδοση ελέγχου τόσο μεγαλύτερη η ευθύνη, το βλέπετε ανάποδα.

    Επιπροσθέτως, το σ, ούτε αναγκάζει, ούτε "αναγκάζει", το "υποχρεωμένος" στο ποστ μου προέρχεται από τις ίδιες τις επιθυμίες του Α/Κ και το τι απαιτείται για την υλοποίηση τους.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    καλός λόγος είναι η η ίδια η κ/υ, το ίδιο το βδσμ, δεν χρειάζονται εξαγνισμό.

    δεν έχουν καμμιά ενημέρωση γιά το βδσμ οι ισχυρισμοί σας. ενημερώνετε για μιά απο εσάς κατασκευασμένη καρικατουρα. για ενα κομικ σαν τις 50 αποχρώσεις του μπλου.


    οι μελέτες σας, που ενδεχομένως, καθώς λέτε, προέρχονται από τραυματικές εμπειρίες σας, θα μπορούσαν να είναι χρήσιμο υλικό για να υπερβείτε το τραύμα, αν χρειαστείτε, αλλά το βδσμ και η κ/υ δεν παράγονται από τραυματικές εμπειρίες. ο κος γκρι και ο κος μπλε και ο κος πρασινος, κι άλλα κομικς, κάνουν βδσμ αφού ξεπεράσουν τραύματα και αναστολές. όσο κάτι τους εμποδίζει να πάρουν την ευθύνη να οδηγήσουν ή να οδηγηθούν, δεν κάνουν βδσμ. κάνουν ένα "δικό τους".
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εξαιρετικά ειπωμένο...
     
  4. Discerning

    Discerning Contributor

    "Κακοποιητικές σχέσεις μπορεί να κάνουν όλοι και δεν έχουμε στοιχεία ούτε λογική βάση να συνάγουμε ότι οι BDSM σχέσεις μπορεί πιο εύκολα από άλλες να γίνουν κακοποιητικές"

    Διαφωνώ. Δυστυχώς, το BDSM "επιτρέπει" σε αρκετούς να καλυφθούν πίσω από αυτό και τις πρακτικές του, και να εκδηλώσουν τον μισογυνισμό τους (ακόμα και τον μισανθρωπισμό τους), τα κόμπλεξ τους, την κατωτερότητά τους, την ουσιαστική έλλειψη αυτοπεποίθησης και διάφορα συμπλέγματα, στο όνομα της "Κυριαρχίας" και του σαδισμού. Χρειάζεται προσοχή. Οι παλιές υ, και οι έμπειρες βανίλα, αντιλαμβάνονται αμέσως, ή έστω γρήγορα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά οι νέες και οι άπειρες μπορεί να την πατήσουν εύκολα.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    έγινε ήδη φανερό οτι οι θεωρίες "του δικου μου" βδσμ έχουν στενές συγγένειες μεταξύ τους, παρά την φαινομενική διαφοροποίηση.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Την δεκαετία του '70 τα δγιάφορα περγιοδικά ποικίλης ύλης είχαν μια στήλη, που φιλοξενούσε επιστολές από το καθε πικραμένο που ήθελε να καμακώσει ή είχε φάει χυλόπιτα ή του κακοφαινόταν κάτι στα "ερωτικά του"...
    Αν δεν έστελνε "γράμματα" το αναγνωστικό κοινό, τα "δημιουργούσε" η δημοσιογραφική ομάδα του εντύπου μες την τρελή χαρά, πιο διάσημη στήλη ήταν του περγιοδικού ΦΑΝΤΑΖΙΟ, "Κυρία Ερμίνα" την έλεγαν την στήλη, μη μπερδεύεστε, άντρας την επιμελούνταν και έγραφε τις απαντήσεις στο πόπολο...
    Απ' ό,τι βλέπω, κάτι η προσχηματική σοβαρότητα της έντυπης παραγωγής, κάτι η κρισάρα, όλο το καταπιεσμένο και άδηλο δυναμικό των γουναμπήδων Ερμίνων, έχει καταλήξει στα ΜΚΔ, ενώ τα χιτάκια είναι πχια η υποτίμα, η προσβόλα, η κακοποία, το δικαίωμα στο Χαλογουίν, η καταγγελία της αναχρονιστικιάς Καθαροδευτέρας και της απόπειρας εξαπάτησης όλων από όλους, του κάθε ατσαλόπουτσου και της κάθε διαμαντομούνας συμπεριλαμβανομένων, στο πλαίσιο μιας νοούμενης ασφάλειας τύπου "καπότα στο π'λί, και τάπα στο μουνί μη και σάμπως χύσουμε λερώσει το χαλί"...
    Επαγγελματικός προσανατολισμός, σού λέει ο άλλος, αστεία πράματα...
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Hank_McCoy
    Επαναλαμβάνω: Δεν είναι κακό να έχεις προσωπική άποψη, το κακό γεννάται όταν αυτή την καταθέτεις διακηρυκτικά και με τρόπο που πραγματικά θυμίζει τηλε-ευαγγελιστή.

    Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με δαύτους;
    1. Ενδιαφέρονται μόνο για την μπίζνα τους
    2. Δεν είναι πραγματικά χριστιανοί, οι λόγοι τους είναι διακηρυκτικοί αφορισμοί που διαστρεβλώνουν την ουσία του χριστιανισμού, για να μη μιλήσουμε για τη ζωή τους έξω από τον άμβωνα.
    Just my 0.02$
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, είτε από κάποιους κρίνεται ως λάθος, είτε ως δικαίωμα επιλογής από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση... ο καθένας το δικό του, επί της ουσίας, BDSM κάνει. (Το τι βιώνει, είναι θέμα άλλης συζήτησης.) Οποιοι δεν το βλέπουν, εθελοτυφλούν.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Οι επαναλήψεις μετράνε ως σημαντικές;
    Μια συμβουλή: σταματήστε να αναφέρετε συνέχεια τα νήματα που ανοίξατε. Κανείς εδώ, ούτε οι άπειρες υ για τις οποίες τόσο κόπτεστε, δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Μόνο σε αυτό το νήμα τα λινκάρατε ΠΕΝΤΕ φορές μέχρι τώρα. Η εικόνα που βγαίνει είναι δεν είναι μόνο τηλε-ευαγγελιστή, αλλά προσπάθειας πλύσης εγκεφάλου.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, οι διακηρύξεις λαμβάνουν την αντίστοιχη αντίδραση, όποιοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν.
     
  11. Hank_McCoy

    Hank_McCoy Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει.

    Η επιστροφή μου στο φορουμ έχει άμεση σχέση με τη δραστηριότητα άλλου μέλους, με το οποίο ασχοληθήκατε αρκετά αμέσως πρίν την εμφάνισή μου, και του οποίου οι απόψεις φλερτάρουν (κατά δήλωση πολλών από 'σάς και σωστά) με την κακοποίηση.

    Γι' αυτό είμαι εδώ.

    Ουδεμία όρεξη είχα να επιστρέψω.
     
  12. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Σας ευχαριστώ, γράψατε οτι σκεφτόμουν ακριβώς πάνω σε αυτό.