Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάκτηση αυτοελέγχου έπειτα από αίτημα αποδέσμευσης του υποτακτικού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Τι 'ναι τούτο;
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Είναι νομίζεις εύκολο να βρεθεί σκλάβα.

    Χαχαχαχαχαχαχα
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Από αυτό

    Προέκυψε αυτό!!!

     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ρε άσε τα ξεγλιστρήματα πια, σιχαθηκε η ψυχή μου.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Νομίζω πολύ μεγάλη. Δοκιμάστε σε έναν bdsm χώρο, με άτομα που ασχολούνται με M/s να συζητήσετε την περίπτωση ότι Master "προσέγγισε" κολλαρομένη slave χωρίς να απευθυνθεί πρώτα στον Μaster της, ή ότι έκατσε να συζητήσει μαζί της τα προβλήματα της και δεν την έστειλε κατευθείαν στον Master της αφού τον ενημέρωσε ή κάτι άλλα τραγελαφικά που διαβάζω από γλίτσες που χρησιμοποιούν φρασεολογία M/s ενώ είναι κοινοί πέφτουλες που νοσταλγούν την πενταήμερη λυκείου την οποία αχνοθυμούνται. Δοκιμάστε το, με ανθρώπους που δεν μπερδεύουν το M/s με το φετ ή τη σχολική αυλή, και θα βγεί πολύ γέλιο.


    Την λέξη "τσιμπούρι" την χρησιμοποίησα κυριολεκτικά για το άτομο που προσπαθεί να χωθεί σε έναν χώρο (εν προκειμένω τον bdsm χώρο, ως ισότιμο μέλος) ακριβώς για να π α ρ α σ ι τ ί ζ ε τ α ι, ενώ πρόκειται απλώς για τον μέσο γλίτσα που του 'χει κολλήσει η τσίχλα στο μυαλό ότι χρειάζεται και ιδεολογική κάλυψη για να βρει πιο εύκολα rough sex.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Κλαπ κλάπ κλαπ!
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι δε με αφορά το θέμα αλλά φαντάζομαι ότι μια κολαρομένη δεν μπορεί να "ξεμυαλιστεί" από τον οποιονδήποτε και η όλη προσπάθεια μπορεί να καταλήξει εξόχως διασκεδαστική.

    Από την άλλη αν μπορεί να ξεμυαλιστεί σημαίνει ότι το κολάρο δε σήμαινε και πολλά πράγματα γι αυτήν, το οποίο είναι εξίσου πρόβλημα in the long run και για τον επίδοξο κλέφτη, αν υποθέσουμε δηλαδή ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για M/s

    Μιλώντας αυστηρά για τον εαυτό μου εγώ δεν διαχωρίζω την ηθική μου σε εντός BDSM και εκτός BDSM (η vanilla δέσμευση να είναι free for all και η Κ/υ όχι) αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άλλου νήματος.
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πώς θα αισθανθεί η φέρουσα το κολάρο δεν μας απασχολεί, σωστά;
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    H ερώτησή σου αυτή -η οποία έχει προφανή απάντηση για όσους την πέφτουν σε κολαρομένες- μου γεννάει την εξής ερώτηση: Οι αμοραλιστές δεν έχουν θέση στο BDSM?
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Όλοι έχουν θέση στο BDSM και οι αμοραλιστές και οι σκέτοι ανόητοι και πλήθος άλλοι. Όταν όμως λες "φαντάζομαι" μιλάς γενικά. Αν θέλεις να μιλήσεις από την οπτική του αμοραλιστή διευκρίνισέ το. Όπως διευκρίνισες ότι το προφανές είναι τέτοιο από την οπτική του πέφτουλα, η οποία, εμένα που δεν είμαι πέφτουλας μου διαφεύγει και δεν μου είναι προφανές.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αμοραλισμός δεν συνεπάγεται ανοησία αλλά μπορεί ο αμοραλισμός να επάγεται κάποιου άλλου πράγματος το οποίο για μένα τους κάνει ακατάλληλους για BDSM: ψυχοπάθεια
    Λέω φαντάζομαι γιατί δεν γνωρίζω.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν μπορεί, κάποιος εδώ μέσα διδάσκει δωρεάν τεχνικές αλλαγής συζήτησης, δεν εξηγείται αλλιώς  

    Οπότε τώρα θέλετε να συζητήσουμε, αν ο Μάστερ-Ζήκος, με το καλό το μάτι, το τσακίρικο, δικαιούται σε M/s να κρίνει αν η "κολαρομένη" το κουβαλάει σοβαρά ή όχι το κολάρο και αν αυτός την κρίνει "ξεμυαλίσιμη" να πράττει ανάλογα; Επειδή είναι ο Άντρας, ο Ανήρ, το Αρσενικό; Να χουφτώνει και λίγο όσο προλαβαίνει, για να κόψει αντιδράσεις, ή είναι από άλλη κωμωδία αυτό;

    Μια χαρά θέση έχουν, αλλά δεν έχω δει τους λιμπερτίνους, π.χ., να κόπτονται να σερβίρουν τον εαυτό τους ως Masters που κάνουν M/s. Φαίνεται δεν τους χρειάζεται η πλαστοπροσωπία και η αντιποίηση ιδιότητας για να πηδήξουν.