Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μη χρήση, είναι χρήση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    @tithon

    Ζήσε με τις αυταπάτες σου. Ο καθένας αυτό που επιλέγει ή μέχρι εκεί που φτάνει. Θεωρείς πως σου προσθέτει, ακόμα μια παρόλα. Δώσε λοιπόν.

    Η προσπάθεια παραμυθιάσματος για το ότι η υποταγή είναι ζώνη άνεσης της υ, σε κάποιες σίγουρα πιάνει. Και κάποιες τις αφορά. Αν όντως το πιστεύεις, δικαίωμά σου. Ο καθένας με τις εμπειρίες του.

    Προς όλους/ες

    Εξω από τη ζώνη άνεσης (comfort zone) δεν βρίσκεται η ζώνη κινδύνου (danger zone). Mεσολαβεί η ζώνη βέλτιστης απόδοσης (optimal performance zone).

    Υπάρχουν τύπισσες, που είναι ικανοποιημένες να ξέρουν μερικά βήματα και να χορεύουν σε ballroom parties, ευρισκόμενες συνεχώς στη ζώνη άνεσής τους. Fair enough. Kάποιες άλλες αντιμετωπίζουν τον χορό, με διαφορετικό τρόπο. Επιθυμούν να γίνουν χορεύτριες ουσιαστικά. Εκεί, για να τα καταφέρουν, θα βγουν οπωσδήποτε από τη ζώνη άνεσής τους. Φανταστείτε τώρα, αν κάποια επιθυμεί να γίνει prima ballerina ή Prima ballerina assoluta...

    Οπου χορός, βάλτε υποταγή.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ή μηλόπιτα, το ίδιο είναι.

    και γύρισε ο πετεινός...  
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Έχετε παρασυρθεί κι εσείς από το γενικό κλήμα με τις κόκκινες ρέγκες που μας έχει κατακλείσει τον τελευταίο καιρό. Αλλά δεν πειράζει.
    Δηλώνω ότι κατάλαβα τι λέτε και έχετε δίκιο. Συμπληρώνω δε, ότι έχετε δίκιο και στην ανακατεύθυνση του θέματος που κάνατε.
    Είναι ακριβώς όπως τα λέτε και αποσύρω την ευχή μου «να το ζήσετε».
    Αφού δεν θέλετε να το ζήσετε ή θεωρείτε ότι το ζείτε. Χαλάλι σας και καλά να περνάτε.
    Δεν έχει νόημα να χαλαλίζουμε κι άλλο χρόνο για μια ευχή που είτε δεν καταλάβατε είτε δεν σας χρειάζεται.
    Αφού έχετε δίκιο όλα καλά. Εντάξει να το λήξουμε;
    Μπορείτε φυσικά να πείτε κάτι για να έχετε τον τελευταίο λόγο δεν θα απαντήσω.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό. Είναι σα να παραγγέλνεις ένα δώρο για τον εαυτό σου και να χαίρεσαι που σου του εστειλες.  
     
  5. iolanda

    iolanda Contributor

    Χαχαχαχα
    Λοιπόν τι μου θυμίσατε τώρα....
    Όταν ήμουν σε βανίλια σχέσεις και με ρωτούσαν τι μου αρέσει σεξουαλικά, τους έλεγα πως δεν ήθελα να κάνουν αυτά που ήθελα εγώ, αλλά αυτά που ήθελαν αυτοί και δεν μπορούσαν να το κατανοήσουν.
    Κι αν τύχαινε κατά λάθος σε μια κουβέντα να πω κάτι που μου αρέσει και μετά το έκαναν, είχα πάντα τη σκέψη "τώρα το κάνει γιατί του αρέσει ή γιατί του είπα ότι μου αρέσει;" και δεν μπορούσα να το απολαύσω πλέον χαχαχαχα
    Άβυσσος....  
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πόσο ισχύει, φακ.
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αυτό το είχα/ω ακόμα και με τις φίλες μου, αν νιώσω ότι μου κάνουν για κάτι χάρη, πχ θέλω να βγούμε κάποια μέρα και νιώσω ότι το κάνουν μόνο επειδή το ζήτησα προτιμώ να κάτσω σπίτι.
    Άβυσσος πραγματικά..
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Οι σκλαβοι εχουν αναγκη να ειναι χρησιμοι. Η μη χρηση οδηγεί στην αχρηστία. Συνεπως δεν καλυπτεται η αναγκη που τους οδηγησε να επιθυμουν να υπηρετουν για να ειναι χρησιμοι. Ακυρώση.
    Ακόμα και στον Gor αν δεν κανω λαθος υπηρχε προνοια για το ποσο χρονο οφειλει να περιμενει μια σκλαβα που εχει τεθει σε αχρηστία.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όλοι και όλες μούφα τελικά, εκτός από λίγους Γραντ Μάστερ και ελάχιστες ΝτιπΓιαΝτιπ Σκλάβες.
    Η Πρίμα Σκλαβάρα Ασολούτα δηλαδή περνάει όλη τη ζωή στη στέρηση, την αχρηστία και την ξηρασία, ε και; Θα έχει τίτλο αναγνωρισμένο διεθνώς, θα πηγαίνει σε εκπομπές (στα γόνατα εννοείται), θα συμμετέχει σε επιδείξεις εξ αποστάσεως σκλαβιάς και θα μιλάει σε σεμινάρια με θέματα όπως "Καρτεράω αλλά δεν σπάω", "Ανήκω στον άφαντο Μάστερ-Ζήκο".

    ΕΣΥ! Περίφανη φοράδα! Τι περιμένεις να μπεις στο καλάθι κοπάδι των αχρήστων; Σε περιμένουν τεστ! Μοναξιά! Προπονήσεις με ζώνες σπορ, κομφόρ, τσαντόρ και εμπριμέ, αλλά προπαντός τσάμπα και βερεσέ!
     
  10. Ενταξει....δεν μου αρεσει αυτο...ν υο παιζει ο αλλος πετεινος...και οπου βρει κοτα ν ορμα...και μευα ν το παιχει και Κ....οχι..Κ....ΜακαΚα...ειναι!!
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Να μιλήσουμε σοβαρά, όσοι/ες το μπορούν.

    Το παράδειγμα με τον χορό, δεν το έθεσα ως παραλληλισμό με το γεγονός ότι ελάχιστες γυναίκες μπορούν να αντέξουν το πολύχρονο, επίπονο, εξαντλητικό, "βάρβαρο" πρόγραμμα μιας Prima Ballerina, αλλά με την έννοια του commitment που χρειάζεται η σκλάβα. Αυτή την απόλυτα συνειδητή θέληση να αφοσιωθεί σε αυτό που επιθυμεί και που πηγάζει από μέσα της. Μια διαδικασία, κάθε άλλο παρά εύκολη, και για λίγες που μπορούν να ανταποκριθούν ικανοποιητικά στις ανάγκες και υποχρεώσεις αυτής της θέσης.

    Τώρα αν κάποιοι υποστηρίζουν - πιστεύουν - παραμυθιάζουν, πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα στη comfort zone, το θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαιο (sic).
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Discerning Αυτό που λέει ο @tithon είναι ότι η σκλάβα βρίσκει το comfort zone της στη σκλαβιά και η υποτακτική στην υποταγή της.

    Η υποταγή δεν είναι άθλημα, είναι εκπλήρωση εσωτερικής ανάγκης, για τους υ/σ δεν είναι challenge η θέση τους, είναι ανάγκη.