Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Για να μην ψάχνετε κάθε φορά soundtrack για τα ποστ σας, προτείνω αυτό:

     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Αφήστε, ήρθατε δευτερότριτος, μας τα παν κι άλλοι αυτά.
    Πουριτανισμό το λέτε εσείς και το ορίζετε αυθαίρετα εσείς.
    Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορώ κι εγώ να αντιστρέψω τα "επιχειρήματα" σας και να σας πληροφορήσω πως μπορεί και η γυναίκα να φλερτάρει, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Οι αυθαίρετες αναφορές /αναγωγές περί φεμινισμού άνετα χαρακτηρίζονται μισογυνικές.
    Δεν μας εκπλήσσετε βέβαια.
    Κατά κει το πάτε εξ'αρχής, μη αναγνωρίζοντας στις γυναίκες άλλο ρόλο από αυτόν του υ/θηράματος.
    Ή κάθε Κατρίν μπορεί να λέει αυτά που θέλει και που την εκφράζουν μέσα στο δικό της προσωπικό και κοινωνικό πλαίσιο, δεν εκφράζει όλες τις γυναίκες, ούτε την μέση γυναίκα, αυτό είναι σαφέστατο.
    Φυσικά χρειάζεται συναίνεση για το φλερτ, όσο περίεργο και να σας φαίνεται. Πάντα χρειαζόταν για να μην καταλήξει σε σεξουαλική παρενόχληση, της οποίας τα είδη είναι τόσα πολλά, που δεν θα μπω στην διαδικασία να αναφέρω.
    Λέτε άπειρες ανακρίβειες, με ελλιπή τεκμηρίωση, χρησιμοποιείτε β πληθυντικό (κλασσικός μισογυνικός λόγος, βλ. "αφρίζετε") και μ' αυτά και μ' εκείνα και με τ'άλλα που έχετε εκφράσει πλέον δεν μου αφήνετε κανένα περιθώριο ως προς το που να σας κατατάξω. Μου το κάνατε πολύ εύκολο με αυτό το ποστ σας.
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Κάποιες γυναίκες τις εκφράζει. Αυτό είναι σαφέστατο.

    Κατηγόρησε και την Ντενέβ και τις άλλες 99 για μισογυνισμό!!! Διάβασε πάλι την πρόταση. Κατηγόρησε και την Ντενέβ και τις άλλες 99 για μισογυνισμό!!!

    Και όσες γυναίκες εκφράζει η επιστολή. Λες να είναι δυο τρεις;
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2020
  4. tithon

    tithon Contributor

    η διακήρυξη των 100 γαλλόφωνων διανοούμενων απαντά επαρκεστατα στον μισανθρωπο πουριτανισμό του #metoo χωρίς να έχει συγγένεια με τις δικές σας προσεγγίσεις.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Χαχαχαχα, τώρα γίνεστε αστείος και ομολογώ πως δεν σας πάει.
    Ο νοών νοήτω για τα περί μισογυνισμού.
    Επίσης μου κάνει εντύπωση εσείς που είστε τόσο μελετηρός πως δεν δείχνετε να γνωρίζετε καν τι είναι εσωτερικευμένος μισογυνισμός και ποιες οι εκφράσεις του.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Πάντως εμένα θα με συγκινούσε και θα μου άρεσε πολύ μία προσέγγιση του τύπου:
    "Μου επιτρέπεται να σας φλερτάρω;"
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    @brenda

    O μισογυνισμός με αφορά μόνο στο ότι είμαι απόλυτα και αναφανδόν εναντίον του, σε κάθε έκφανση του.- Το θέμα που συζητάμε είναι το φλερτ, και αλίμονο αν το τοποθετήσουμε και αυτό σε πλαίσιο!!! Δεν γίνεται να μπαίνει σε καλούπια, και σε πατρόν ακόμα και η φιλοφρόνηση! Δεν γίνεται να επικροτείται η φρενίτιδα και η υπερβολή, επειδή κυκλοφορούν μαλάκες, μισογύνιδες, σαχλοί, γελοίοι, κάγκουρες, πεινασμένοι, ασεβείς, αναξιοπρεπείς... Δεν γίνεται να υποστηρίζεις πως η αντίδραση προηγείται της δράσης σε ότι αφορά το φλερτ!
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Για μια στιγμή. Η ιδιοκτησία με την έννοια του αντικειμένου ή του περιουσιακού στοιχείου είναι αυταπόδεικτη. Κάτι που δεν είναι δικό σου, ανήκει σε άλλον! Πως αυτό μεταφράζεται και στοχοποιεί - ενοχοποιεί το φλερτ; Δεν υπάρχουν ελεύθερες γυναίκες;! Aκόμα και σε ένα χώρο όπως το forum, δηλώνουν δημόσια ή με αναγραφή στο προφίλ τους, όλες όσες έχουν Κ ότι ανήκουν; Ακόμα και σε ένα ανοιχτό meeting του χώρου, είναι όλες οι s, με κολάρο στον λαιμό; Ή όλες όσες φορούν κολάρο, σημαίνει πως είναι σκλάβες; Πως θα καταλάβει κάποιος ότι/αν ανήκει, αν δεν την προσεγγίσει; !

    Και δυο παράμετροι ακόμα.
    1. Η s δεν κυκλοφορεί εκτός χώρου; Δεν εργάζεται; Δεν κοινωνικοποιείται; Δεν δέχεται φλερτ στη καθημερινότητά της;
    2. Από τη στιγμή, που τα πάντα στο BDSM βασίζονται στη συναίνεση, πως θεωρείται απόπειρα κλοπής ή κλοπή αν επιτευχθεί;
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Σιλβί Γκιλέμ! Τεράστιο Respect

    Eχει δηλώσει: "O πόνος ήταν πάντα εκεί. Οσο για μένα, το σώμα μου υποφέρει με τον ίδιο τρόπο όπως και στο παρελθόν: τόσο η σωματική προσέγγιση όσο και η συναισθηματική – διανοητική είναι η ίδια. Ο,τι είναι σκληρό είναι σκληρό και αν θέλεις να το κάνεις καλά απαιτεί κόπο".

    Η φωτο δείχνει τη ζώνη άνεσης!!! μιας μπαλαρίνας

     
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όχι, δεν το δήλωσε.

    Και εννοώ ότι στο απόσπασμα που αναφέρετε, κοπυπαστωμένο από εδώ, η πρώτη φράση, "O πόνος ήταν πάντα εκεί" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και δεν μπορεί να υπάρχει, μια και το απόσπασμα ειναι άσχετο με τον πόνο. Η Γκιλέμ μιλάει εδώ για τον τρόπο που προσεγγίζει πια το κλασικό μπαλέτο σε σχέση με το μοντέρνο, αλλά οι δηλώσεις που δεν παστώσατε θα έδειχναν την λαθροχειρία σας...

    Θα έλεγα λοιπόν καλύτερα να αφήσετε στην άκρη  τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και Τεράστιο Respect και να φερθείτε λιγότερο μαϊμουδίστικα. Γελοιοποιείστε (συνεχιζετε να ~).
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    χαχαχαχαχαχαχα!

    Μα αλήθεια; Είναι θέμα αντίληψης τελικά;
    Δεν ξέρετε να διαβάζετε; Κάνατε ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ την εδώ φράση που σας βόλευε κοτσάροντάς τη σε άσχετες, άλλες, αλλού, δηλώσεις. Και τις κουοτάρατε σαν μια δήλωση, με διπλά εισαγωγικά, εφετζίδικα και γελοία.

    Σταματήστε το μπάλωμα, είναι χειρότερο από το ξήλωμα.