Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Μα ξεχνάτε ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά πίθηκος;
    Το θέμα είναι ότι υπάρχει αντιληπτική ικανότητα γλώσσας και ότι επικοινωνεί. Αν έγραφε και έκθεση ιδεών δεν θα ήταν πίθηκος.
    Τι προσπαθείτε να αποδείξετε;
    Ξέρουμε ότι ο πίθηκος δεν είναι άνθρωπος.  
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2020
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν έχω εγώ πάνω μου το burden of the proof αγαπητέ espimain, δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, εγώ τοποθετήθηκα πάνω σε κάτι. Ο @tithon που είχε άλλη γνώμη ίσως να θελήσει να αποδείξει ότι ισχύει αλλά δεν ισχύει, βασικά είναι για γέλια. Εσείς θελήσατε να στηρίξετε μια θέση αντίθετη από αυτήν που συνεισέφερα, η οποία, προφανώς, δεν είναι δική μου, το δικό μου μέρος του συλλογισμού είχε να κάνει μόνον με την ζήλια. Με τις υγιές σας και κανένα πρόβλημα και εγώ άλλωστε χαμογελώντας γράφω, εννοείται   Ότι τα ζώα επικοινωνούν είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται. Ότι παράγουν φθόγγους επίσης είναι γεγονός. Ότι κάποιοι από αυτούς τους φθόγγους είναι προειδοποιήσεις μεταξύ τους, ισχύει. Όμως αυτοί οι φθόγγοι δεν αλλάζουν ποτέ, χρησιμοποιούνται μόνον εδώ και τώρα και δεν έχουν οποιαδήποτε δομή, γραμματική ή σύνταξη. Γλωσσική ικανότητα δεν έχουν τα ζώα, κατάκτηση της γλώσσας δεν κάνουν, εξαρτημένη μάθηση, ελάχιστα, μπορεί να υφίστανται αν και είδατε πώς αντέδρασε ο πίθηκος Τσόμσκι, μάλλον δεν του καλάρεσε η φάση...  
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η άνοδος του ΠΑΟΚ εσχάτως, πολλά δεινά επεσώρρευσενεν εις την "νύμφην του Θερμαϊκού" ήτις συμπίπτουσα της αγωνιστικής πτώσεως του Άρεως και την εκ των πραγμάτων αδιαφορίαν των φλεγματικών Ηρακλειδών ως και των Απολλωνιστών της Καλαμαρίας, δημιουργεί εκ των πραγμάτων πρόδηλον αμηχανίαν εις το σύνολο των συμπαθεστάτων κατοίκων της πόλεως, εις πλήρην αντιδιαστολήν με τα αντίστοιχα γεγονότα άτινα επί μακρότερον υφίστανται εις το "κλεινόν άστυ" και του επινείου αυτού περιοριζόμενα αποκλειστικώς εις τους κόλπους περιθωριακών ομάδων κατά τα γνωστά ασμένως επιζητούσας δια αφεδρωνοκρουσιών την ώσμωσιν με τας αντιστοίχους κατά πρώτον αναφερομένας.
    ...
    Επίσης...
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Περιμένω πότε θα "ανέβει" νήμα με τίτλο:
    Προβλήματα στύσης . Πώς ο καπιταλισμός κατέστρεψε την στύση μας.
    Όπως και (για να μην θεωρηθώ και σεξιστής) :
    Έλλειψη γυναικείου οργασμού . Πώς ο καπιταλισμός με την άνοδο της πατριαρχίας κατέστρεψε τον οργασμό των γυναικών.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    αγαπητή @gaby_m
    έχετε δίκιο πως είναι για γέλια η σύγκριση των γλωσσών που έχουν αναπτύξει τα άλλα ζώα με τις επικοινωνικές ανάγκες του δικού μας είδους. η αξιολόγηση των επικοινωνικών μεθόδων των άλλων ειδών, και μάλιστα σε επίπεδο συντακτικού(!) με τα γαλλικά κι άλλες «διαλέκτους», επίσης. μηχανιστικά πράγματι αντιλαμβάνονται και αναπαράγουν τα άλλα είδη το γλωσσικό κομμάτι της επικοινωνίας του είδους μας, όπως ακριβώς το είδος μας μηχανιστικά αντιλαμβάνεται (και αναπαράγει; ) την επικοινωνία των άλλων ειδών. στατικά. το είδος μας είναι το μοναδικό ανάμεσα σε όλα τα ζώα που ανέπτυξε διαμεσολάβηση, και στην επικοινωνία, και στράφηκε στην παραγωγή, πράγμα που καθόρισε την εξέλιξη και της επικοινωνίας του και του περιεχομένου της. παρήγαγε τεχνολογία που επιτάχυνε δραστικά την διαμόρφωση και της επικοινωνίας σε μορφή και περιεχόμενο. παρ οτι αγνοούμε παντελώς τι επικοινωνούν οι μέλισσες, εύκολα διαπιστώνουμε οτι η εξέλιξη των εκφραστικών τους μέσων είναι αργή όσο και η εξέλιξη των τεχνικών τους. τα ψάρια και τα πουλιά που τα τελευταία μόλις λίγα χρόνια διακρίναμε οτι επικοινωνούν και εικαστικά εκτός από ηχητικά, που μας ήταν ήδη οικείο, μάλλον δεν εξελίσσουν με την ίδια ταχύτητα τις γλώσσες τους όπως το δικό μας είδος, ή σωστότερα ορισμένες κουλτούρες του. έχουμε τεχνολογίες, ξεχωριστά από τ άλλα ζώα, και η επικοινωνία μας διαμορφώνεται με επάρκεια γιά να τις επικοινωνεί στον μοναδικά διαμεσολαβημένο κόσμο μας. είτε με φωνή, είτε με νοηματική, είτε με γραφή. οι γλώσσες των άλλων ειδών έχουν την σύνταξη που χρειάζονται, είτε μας κολακεύει είτε όχι.  
     
  6. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Τρίο με 2 κουτιά πρωτεΐνης και αμινοξέων θέλω
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Έχετε υπ΄όψιν σας κάποια ιστορική αναφορά ή κάνετε υποθέσεις;
     
  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Βρεθηκε σε κανενα κειμενο αρχαιο να αναφερονται μεταξυ τους στον πληθυντικο ευγενειας η' κυριαρχιας? Σιγουρα δεν εχω διαβασει ολα τα ελληνικα η' λατινικα πεζα κειμενα (ουτε καν το 1/3), αλλα δεν τον εντοπισα αυτον τον πληθυντικο. Αν υπαρχει αυτο το κειμενο ευχαριστως να μου το παραθεσει καποιος για να πλουραλισω τη γνωση μου.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    @AlexanderV
    Αν προσέξατε δεν απορρίπτω την απουσία πληθυντικού. Γράφω άλλο πράγμα. Δεν υπήρχε πληθυντικός
    ευγενείας.
    Μου απαντάτε :
    Σας ρωτάω :
    Και παίρνω την καταπληκτική απάντηση:

    Σας λέω λοιπόν ότι όχι δεν βρέθηκε αρχαίο κείμενο σε πληθυντικό ευγενείας, αλλά πολλά που περιλαμβάνουν προσφωνήσεις ευγενείας και αποδοχής ανωτερότητας.
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Φυσικα. Προσφωνησεις ευγενειας και αποδοχης ανωτεροτητας εχω εντοπισει σε κειμενα διαφορετικων εποχων. Αναποδραστα στοιχεια διαχρονικα της καταγεγραμμενης κοινωνικης διαρθρωσης. Καμμια αντιρρηση. Ηταν εν τελει αναγκαια η διευκρινιση εκ μερους του αγαπητου @espimain , διοτι δεν καταλαβα εξ αρχης το σημειο εστιασης του διαλογου μας.
     
  11. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Όχι εγω γάμησα....μια φορά παλιά
     
  12. Astra

    Astra Regular Member

    Η κόκα κόλα zero όμως, κατά εμε έχει καλύτερη γεύση από.την κανονική.