Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο Μοναχικός Δρόμος Ενός Μaster....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 14 Ιουνίου 2006.

  1. Εχει βάση αυτό που λες αλλά μπορεί να συμβαίνει και ακριβώς το αντίθετο. Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές στη δουλειά μου πως είμαι αυταρχικη και καθόλου διαλλακτικη. Έχω χάσει και προαγωγή για αυτούς τους λόγους. Δεν το κάνω γιατί έχω χαρακτηριστικά Κ... Ελπιζω! Συνήθως μου βγαίνει αυτή η συμπεριφορά όταν άγχωνομαι, νιώθω ευάλωτη και θέλω να το κρύψω.
     
  2. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Να ηξερες ποσα βραδια εχω χασει τον υπνο μου γιατι δισταζω να γραψω την σκεψη μου, μηπως τα γραφομενα μου δεν υποστηριζουν το στατους μου και εκτεθω.
    Αχ να ηξερες τι τραβαω η χορευτρια...
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Μα το έχουμε μυθοποιήσει και επιτρέψτε μου να βγάλω τον εαυτό μου έξω από αυτό. Οι Κ δεν είναι αλάνθαστες θεότητες. Κ δεν είναι απαραίτητα ο έχων αυτοκυριαρχία, αυτός που πουλάει το prestige του ακριβά, ο μορφωμένος. Κυρίαρχος μπορεί να είναι και ένας χωρίς πανεπιστημιακές γνώσεις, ακόμη και ένας που μόλις βγήκε από τη σπηλιά. Η πρώτη ύλη δεν αλλάζει. Απλά ο καθένας καταφέρνει να 'τραβήξει' κοντά του το αντίστοιχο που έλκεται από εκείνον.
    Αν κάτι μπορώ να θαυμάσω σε έναν Άνθρωπο αυτό σίγουρα δεν είναι το πλασάρισμα της κυριαρχικότητάς του με όσο καλύτερο τρόπο μπορεί. Στα 20 μπορεί αυτό να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Μετά τα 20 το βρίσκω απλά ξενέρωτο και άκρως προβληματικό και κομπλεξικό.
    Θαυμάζω Αυτόν που ξέρει να πέφτει και να σηκώνεται και να έχει το θάρρος να γελάει με αυτό. Αυτόν που δεν κουνάει το δάχτυλο συνεχώς, που δεν ντρέπεται να είναι άνθρωπος, να δείξει ευαισθησίες, που δεν κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Καλό το ροζ συννεφάκι αρκεί να μην επιλέγουμε να φτιάξουμε την δική μας πραγματικότητα μέσα σε αυτό. Πρώτα δημιουργούμε τα θεμέλια της πραγματικότητας και μέσα σε αυτή ας έρθει και το συννεφάκι. Στη φωλίτσα χωράνε κι αυτά.
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Όλα καλώς ειπώθηκαν,τι σχέση έχουν όμως με το quote;
    Είπα πουθενά ότι τα κ είναι αλάνθαστες θεότητες;Το υποννόησα κάπου στο post;Εγώ ειδικά αν το έλεγα αυτό χαχαχα θα 'πεφτε ο ουρανος στα κεφάλια όλων μας μα τον Τουτατη!
    Τι σχέση έχει το πρεστίζ και η μόρφωση και όλα....με αυτό που είπα περι μυστηριου;
    Εκτός αν θεωρείς το θάρρος της ελεύθερης έκφρασης ως "πλασσάρισμα αυτοκυριαρχίας".
    Μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια,δεν καταννοώ τις συνδέσεις που γίνανε.
    Ο θεός κι η ψυχή του το τι είναι έκθεση για τον καθέναν και τι μπορεί να εκθέσει ένα γραπτό κλπ.Για εμένα δεν υπάρχει έκθεση ή αν υπάρχει,αδιαφορώ παντελώς.Άλλοι το σκέφτονται,ok.Δεν έχει να κάνει με στάτους αλλά με την οπτική του καθενος.Αν δηλαδή κάπου έδωσα την εντύπωση ότι το θάρρος ελεύθερης έκφρασης το συνδέω άμεσα με κυριαρχικό χαρακτηριστικό,είναι λάθος.
     
  5. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Η καλυτερη παρέα ειναι ο εαυτός σου, ή μάλλον η πρώτη και η τελευταια, καλά είναι να τα πηγαίνεις καλά μαζί του. Ολοι αγαπάμε την μοναξιά μας, αλλά δεν ειναι για πολύ και σίγουρα όχι για μια ζωή.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Χαχαχα  
     
  8. espimain

    espimain Contributor

  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Άσμα ασμάτων!
     
  10. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Ο τιτλος παντως παραπεμπει σε μια μορφη μετσξυ περιπλανωμενου Σαμουραι και λιγομιλητου καουμποι σε γουεστερν σπαγγετι.
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Υποσχέθηκα ότι θα επανέλθω, απαντώ επιμέρους και δεν κάνω μια πολυσέλιδη τοποθέτηση γιατί ένα μεγάλο μέρος από αυτά που θα έλεγα, ασχέτως αν δεν υιοθετώ τα ποστ αυτολεξεί, έχουν είδη ειπωθεί από τη @snoopy εδώ και εδώ καθώς και από τον @Tenebra_Silente εδώ. Με πρόλαβε πάνω στο νήμα, μόλις για τρία χρόνια.

    @iolanda , θα έλεγα
    "πως ο τρόπος που κινείται ο καθένας έχει άμεση σχέση με το στάτους την προσωπικότητα του".
    Αυτό που περιγράφετε παρακάτω θα μπορούσε να είναι ορισμός του Κ ή μέρος αυτού.
    Συμφωνώ ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ένας κυρίαρχος άνθρωπος, σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των κυρίαρχων, είναι Κυρίαρχοι με την BDSMική έννοια.
    Από την άλλη υπάρχει και ένα ποσοστό Κυρίαρχων που δεν είναι κυρίαρχοι.
    Έχετε αναφέρει τέτοιου είδους συναναστροφές και εσείς προσωπικά σε κάποια νήματα, αν κάνω λάθος ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, διορθώστε με.

    Το τι καυλώνει τον καθένα, και κατ' επέκταση το στάτους που πιστεύει ότι τον εκφράζει δε σημαίνει ότι είναι ή δεν ειναι ισορροπημένος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ναι, ούτε καν ισορροπία δεν συνεπάγεται το στάτους, πόσο μάλλον πειθαρχεία και αυτοέλεγχο που αναφέρετε.

    Υ.Γ.: Προσωπικές απόψ... μπλα ... μπλα ... μπλα
     
  12. xifomaxos

    xifomaxos Αυτα που εχουν αξία είναι αυτά που δεν φαίνονται

    ο δρομος ενος αναζητητη ειναι παντα μοναχικος