Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ΔΕΝ σας αρέσει σε μια βανιλα σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 6 Οκτωβρίου 2020.

  1. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Just a "sick" kinkster... Προφανώς στα όσα είπα δεν αναφερόμουν στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι του BDSM, φαντάζομαι θα έγινε κατανοητό, αλλά στην Κ/υ κατά το υπόλοιπο φάσμα της ζωής.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Αν εννοούσατε όλα αυτά μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε τι γράψατε.
    Το "πώς από εδώ;" το κάνω "πώς από τα μέρη μας;"
     
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    @Necrotik

    Η πιο φυσική λειτουργία του ανθρώπου είναι να προσαρμόζεται. Στο περιβάλλον του, με βάση το πλαίσιο που κινείται, τις συνθήκες, τους ανθρώπους που συναναστρέφεται.
    Αυτό που εσείς θεωρείτε λειτουργικό, το να μένεις δλδ, ακίνητος, απροσάρμοστος, ακλόνητος, είναι το πιο δυσλειτουργικο και το πιο ουτοπικό. Νεκρού φάση δλδ;

    Μιλάτε για καταφυγη σε σχέσεις ασυμμετριας προς αποφυγή των δυσκολιών της ζωής. Σοβαρά τώρα; Τα υ και τα σ τα βάλαμε σε γυάλα και δεν ξέρουν να περπατήσουν;

    Στον αντίποδα να σας πω, με πιο ακλόνητα επιχειρήματα, από τις ψ νεωτεριστικες θεωρίες σας, πως οι βανιλα σχέσεις βριθουν δυστυχισμενων ανθρώπων, που προσπαθούν εναγωνίως να είναι όπως προστάζει η κάθε φιλελεύθερη μπαρούφα, ξεχνώντας εντελώς το πως οι ίδιοι νιώθουν όμορφα.

    Δεν είστε ο πρώτος που προσπαθείτε να μας πείτε για τους προβληματικους, δυσλειτουργικους βδσμερς, αλλά αλήθεια, τι ακριβώς εξορκίζετε;
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Βρίσκω την θέση αρκετά ανασφαλή και αστήριχτη βάση των "επιχειρημάτων" σας. Τόσο η αδυναμία όσο και η παθογένεια είναι καταστάσεις που εν δυνάμει μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδους σχέση. Βανίλα, βδσμ, polyamory, ....
    Από την άλλη, σπάνια και δύσκολα θα μπει κανείς στα νερά του βδσμ -και θα παραμείνει- αν τον έχει οδηγήσει εδώ η απογοήτευση και η έλλειψη διαχείρησης στο βανίλα τρόπο σχετίζεσθαι. Εδώ θα τα βρει ακόμη πιο σκούρα αν αυτό αποτελεί το μόνο κριτήριο του.
    Επίσης η δυναμική των βδσμ σχέσεων δεν είναι καθόλου ίδια από σχέση σε σχέση ούτε και ο τρόπος που επιλέγουν να το ζουν. Εξάλου οι σχέσεις απόλυτης ανταλλαγής ελέγχου είναι εξαιρετικά λίγες ακόμη και εδώ!
    Όποιο τρόπο κι αν επιλέξει να σχετισθεί κανείς δεν θα έπρεπε να πέφτει με τα μούτρα σε αυτόν αλλά να αφουγκράζεται και να φιλτράρει τον εαυτό του και τον ά/Αλλον, ιδιαίτερα σε αρχικο στάδιο.


    Οι πεποιθήσεις σας είναι αυτές που δειχνουν πως είστε σκλάβος των ίδιων σας των ανασφαλειών. Ότςν κάτι "δουλεύει" καλά και έχει αποτέλεσμα δειχνει αυτογνωσία και αυτοαξιολόγηση σε μεγάλο βαθμό. Ας λέγεται βδσμ κι ας λεγεται βανιλα και ας λεγεται και τρίγωνο πανοράματος.
    Δεν υπάρχει διέξοδος. Δεν κάνουμε σχέσεις για να βρούμε διέξοδο.Είναι λάθος. Κατακερματίζουμε ανθρώπους έτσι. Κάνουμε σχέσεις για να μοιραστούμε στιγμες, χαράς, λϋπης καύλας να ανταλλάξουμε ιδέες , να γελάσουμε παρέα με έναν άνθρωπο, να δώσουμε , να πάρουμε. Το ταξίδι αυτό μικρή σημασία έχει το πως θα το ονομάσει κανείς ή ο τρόπος που θα το κατακτήσει. Αν το κατακτήσει...
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Τι ΔΕΝ σας αρέσει σε μια βανιλα σχέση;
    Η ισότητα  
     
  6. Sakhura

    Sakhura New Member

    Μα πως γίνεται όταν είσαι σε ένα status είτε Κ. είτε υ. μετά να κάνεις μια vanilla σχέση?? Είναι δυνατόν ποτέ να νιώσεις το ίδιο?? Η D/s σχέση είναι σχέση αγάπης και απόλυτης αφοσίωσης, δε χωράει ψέμα και υποκρισία. Άρα πως να πας πίσω??
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν κάποιος είναι ψεύτης και υποκριτής αυτό θα τον συνοδεύει σε ό,τι και αν κάνει.
     
  8. iolanda

    iolanda Contributor

    Τι ΔΕΝ σας αρέσει σε μια βανίλλα σχέση;

    Ότι μεταφράζουν την διακριτικότητα μου σε αδιαφορία.
    Φυσικά και καίγομαι να μάθω τα πάντα που αφορούν τον άλλον.
    Αλλά επιλέγω να είμαι διακριτική, θεωρώντας πως αν θέλει κάτι να το μοιραστεί μαζί μου, θα το κάνει μόνος του.
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δε με ενδιαφέρει οποιοδήποτε είδους ασυμμετρία δεν αφορά το κρεββάτι μου και τίποτα περισσότερο.

    Είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο να βρω στο "χώρο" του BDSM ανθρώπους που συμμερίζονται τα γούστα μου στο κρεββάτι ωστόσο το που μπορείς να βρεις παρτενέρ δεν ταυτίζεται απαραίτητα στο τι είδους σχέση θέλεις μαζί τους.

    Και θα πω για τελευταία φορά δεν είναι ο vanilla κόσμος προβληματικός παρά μόνο όταν αναζητάς εκεί πράγματα που απαιτούν ασυμμετρία για να λειτουργήσουν.

    Το BDSM είναι για αυτούς που δεν μπορούν/δεν θέλουν να κάνουν αλλιώς και όχι γιατί ο βανιλόκοσμος είναι φύσει προβληματικός.
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2020
  10. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Υπάρχουν ήδη άνω της μίας ανηρτημένες απαντήσεις στο ερώτημα του θέματος, από άτομα τα οποία έχω γνωρίσει και έχω απορρίψει ως έχοντα τόση σχέση με την υποταγή ή την Κυριαρχία, ως εν τω βδσμ αυτή εννοείται, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο, τα οποία δηλώνουν ότι οι άνισες/ασσύμετρες σχέσεις είναι το φυσικό τους πεδίο.
    Αποδέχομαι το ότι επειδή τα έχω απορρίψει εγώ, δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.
    Δεν μπορώ όμως παρά να αναρωτηθώ .... θα υπάρξει άραγε έστω και μία απάντηση η οποία να λέει "δεν έχω να δώσω αυτά που θεωρούνται μείζονα στο βανιλόκοσμο και κατέληξα στο βδσμ ως μή έχουσα έτερη επιλογή, πλην ίσως αυτής του να μονάσω?"
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δε με καυλώνει.
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor