Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ΔΕΝ σας αρέσει σε μια βανιλα σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 6 Οκτωβρίου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Βασικά αυτό που είναι ακόμα πιο φυσικό στον άνθρωπο είναι να προσαρμόζει το περιβάλλον στα δικά του μέτρα, το BDSM είναι ακριβώς μία από αυτές τις ενέργειες.

    Δεν προσπαθεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του vanilla ο BDSMer, το απορρίπτει και φτιάχνει το δικό του περιβάλλον.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    @Necrotik
    Δεν πετσοκοβουμε κομμάτια μας, μια χαρά υπαρχει όλο το φάσμα των συναισθημάτων, ακόμα και των "αρνητικών", απλά μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε αλλιώς.
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Θα μου επιτρέψεις φαντάζομαι να επιμείνω πως: εννοείται και δεν κολλάνε: vanilla+πολυγαμία+ειλικρίνεια.
    Αν εσύ ξέρεις ζευγάρια vanilla που λένε ο ένας στον άλλον: αύριο θα πηδήξω τον Α, μεθαύριο τον Β, και προς το τέλος της εβδομάδας ίσως και εσένα, και το ονομάζεις αυτό σχέση, πάω πάσο.
    Ξέρεις Arioch, η δική μου εμπειρία/αντίληψη είναι πως ακόμα και στις Free σχέσεις, δεν τα λες όλα. Άρα 100% ειλικρίνεια δεν ..
    Αν πάλι αναφέρεσαι στην πολυερωτία, καλό είναι να το διευκρινίζεις (για να συμφωνήσουμε και εμείς οι υπέρμαχοι).

    Στο υπόλοιπο που αναφέρεις για το BDSM, παρόλο που είναι λίγο άσχετο με αυτό που έκανες quote, δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω.

    Καλό το παραμύθι με τον «άστατο χαρακτήρα», αλλά θα επιτρέψεις φαντάζομαι να υπάρχουν και άλλες απόψεις. Ο χαρακτήρας του φούφουτου έχει να κάνει με το αν έχει χιούμορ, αν είναι ευαίσθητη ψυχή κλπ, και επηρεάζει μερικώς τις όποιες επιλογές.
    Το να επιλέγει κάποιος να μην τιμήσει τις επιλογές του και να είναι ανειλικρινής (άλλοι πιο λαϊκά το λένε και: απατεώνας, ψεύτης, κλπ), δεν είναι θέμα μόνο του χαρακτήρα του. Υπάρχουν και οι έννοιες της προσωπικότητας, των βιωμάτων, των συναισθημάτων, του ήθους, του αξιακού συστήματος που έχει ο καθένας, κλπ.

    Η δικαιολογία ότι κάποιος είναι ψεύτης/απατεώνας/ανειλικρινής/you name it, επειδή «είναι θέμα χαρακτήρα» είναι μεν βολική, αλλά εξαιρετικά απλουστευμένη.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και πώς να το ονομάσω, Βρασίδα; Μια χαρά σχέση είναι. Δηλαδή πρέπει να έχει τη σφραγίδα του BDSM για να έχει κύρος;
    Μην το αρχίσουμε πάλι, αν θες να είσαι ειλικρινής και διαφανής μπορείς να το κάνεις παντού, ανεξαρτήτως του είδους της σχέσης.
    Η ξερή αλήθεια είναι συνήθως πολύ απλή.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Ο ουροβόρος όφις δεν συμβολίζει κάτι αρνητικό, όπως το χρησιμοποιείς εσύ. Συμβολίζει εδώ και αιώνες άλλα πράγματα, πολύ πιο σημαντικά.
    Ενδεικτικά να αναφέρω :
    • Στις διάφορες φιλοσοφικές αναζητήσεις ο ουροβόρος όφις συμβολίζει τη συνθετική ενότητα του ανθρώπου σε συνδυασμό με την έννοια της κυκλικής κίνησης της Γης.
    Αυτά σε ότι αφορά το off topic, έχει όμως και αυτό την σημασία του, αφού μένουμε στην εικόνα, ένα φίδι "τρώει" και καλά την ουρά του.
    Τείνω να πιστέψω, πως για την πλειοψηφία των ανδρών bdsmer έχει μεγάλη σημασία η αποφυγή της "γκρίνιας", όπως κι εσύ χαρακτηριστικά λες, καθαρά εξωμπιντιεσεμικό κριτήριο και αρκετά "βολικό" θα το χαρακτήριζα.
    Όλα για την εξουσία γίνονται αγαπητέ μου, ας μην μπερδευόμαστε.
    Άλλοι θέλουν να εξουσιάζουν και άλλοι είτε δεν μπορούν, δεν αντλούν χαρά από αυτό, παρά από το να τους εξουσιάζουν άλλοι.
    Απλά τα πράγματα.
     
  6. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Η γκρίνια δεν έχει φύλο ή σεξουαλική προτίμηση. Τίποτα δεν είναι πιό ενοχλητικό από αυτήν. Σίγουρα όμως απαντάται περισσότερο στις βανιλοσχέσεις.
    Ακριβώς επειδή για την εξουσία γίνονται όλα, καλό είναι να ξεκαθαρίζεται από την αρχή ποιός την έχει στα χέρια του, για να αποφεύγονται οι αυτιστικές επιστροφές στο ίδιο θέμα κάθε λίγο και με κάθε αφορμή.
     
  7. Sakhura

    Sakhura New Member

    Δε νομίζω να υφίσταται Κ/υ με τέτοια χαρακτηριστικά... Κι αν υπάρχει πολύ σύντομα θα τον παρει πρέφα το άλλο μισό και θα σταματήσει να υφίσταται... Δε γίνεται εγώ που είμαι σκλάβα να αφήνω τον εαυτό μου σε έναν άνθρωπο που δε μπορω να εμπιστευτώ ή που ξέρω πως είναι ψεύτης... Στο BDSM μιλάμε για παράδοση εξουσίας και όχι απλά ένα σ αγαπώ της καύλας και μετά μου πέρασε... Πως μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον ή να πείσεις κάποιον να σε εμπιστευτεί όταν δεν είσαι άξιος??

    Ίσως βέβαια εγώ να τα βλέπω έτσι, αλλά έχοντας κάνει μεγάλη vanilla σχέση και ζώντας 6 χρόνια ως σκλάβα (του ίδιου Αφέντη πάντα) μπορώ να πω πως αν έχεις ζήσει τι σημαίνει απόλυτη παράδοση στα χέρια ενός ανθρώπου, απόλυτη εμπιστοσύνη δε μπορείς πια να συμβιβαστείς με μετριότητες...
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Γνωριζω ενα καλο μαγαζι που πουλαει κατι ομορφα καλαθια μινιατουρες, πολυ καλη ποιοτητα!! Ειναι διπλα σε αυτο που σερβιρει την σπεσιαλιτε "σουπα μεσογειακου γλαρου"
    Μια βολτα προς τα εκει και θα κερδισετε πολλα...
     
  9. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Έχω προβλήματα αϋπνίας
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    υπό την αίρεση πως έχεις κάποιον να γκρινιάξεις  
    η αυτογκρίνια συνιστά σαφώς προτίμηση.  
     
  11. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Σαφώς, η γκρίνια δεν έχει νόημα χωρίς ακροατήριο. Σε αυτό προσιδιάζει της ψυχοθεραπείας.
    Η αυτογκρίνια κάνει κακό στα δικά σου νεύρα , ενώ η γκρίνια στα νεύρα των άλλων
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    η αυτογκρίνια μάλλον έρχεται από προϋπάρχον "κακό" στα νεύρα¹.

    εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση ανάμεσα σε "βανιλα" και δομημένες σχέσεις. στις δομημένες η όποια γκρίνια είναι συχνά πηγή απολαυστικής διασκέδασης. περιέχει αρμοδιότητα.



    1. σχετίζεται με το ζήτημα του ουροβόρου, αλλά είναι εκτός θέματος.