Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί ένα Κ να μετατρέψει ένα vanilla, σε υ απλά επειδή έτσι θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mpaxari, στις 2 Οκτωβρίου 2020.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Mr__despicable
    Αυτό είναι μια συμβατική περιγραφή που θα μπορούσε να περιλαμβάνει πολλές ακόμη διαβαθμίσεις και να εξακολουθεί να είναι συμβατική.
    Αν και έχω κάποιες διαφορές άποψης (μόνο στην χρήση του όρου κατίσχυση) με τον @Libertine SD βρίσκω ότι σας τα λέει πολύ καλά.
    Προσπαθώντας να αιτιολογήσετε κάτι που γράψατε, πέφτετε από την μια λούμπα στην άλλη, προσθέτοντας συνεχώς νέες παραμέτρους στην κουβέντα, γεγονός που εύλογα προκαλεί τον όποιο συνομιλητή σας, να σας ρωτάει ή να σχολιάζει και αυτές και η κουβέντα καταλήγει γαϊτανάκι από ανύπαρκτες και ανυπόστατες θεωρίες.
    Με απλά λόγια, τα μπλέξατε πολύ τα πράγματα, αδίκως.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Συνήθως όταν ξεκινάει μια Κ/υ κατάσταση γίνονται συζητήσεις επί των συζητήσεων για να ξεκαθαρίσει ο Κ το είδος της προσωπικής του Κυριαρχίας έτσι ωστε να κατανοήσει το υ τα ζητούμενα αλλά και το ποιος στην τελική είναι ο μελλοντικός του Κ, τι εννοεί όταν μιλάει για Κυριαρχία, ποια είναι η βάση, η αιτία της, η φιλοσοφία της και πολλά πολλά άλλα. Όχι επειδή προσπαθεί να την πείσει αλλα επειδή γενικά είναι διάφανος, δεν έχει να κρύψει κάτι.
    Και όλα αυτά γίνονται στις περιπτώσεις όπου το υ είναι ήδη ενημερωμένο γενικά για το βδσμ.

    Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν γίνεται το ίδιο και σε περίπτωση που η άλλη είναι βανιλα και δεν έχει ιδέα για τέτοιου είδους διαπροσωπικές συσχετίσεις.

    Ο Κ συνήθως θέλει να είναι ξεκάθαρος και σαφής για να μην χάνει τον χρόνο του με κάποιον που δεν είναι συμβατός οπότε δεν μπορω να πιστέψω ότι υπάρχει περιθώριο κοροϊδίας ή χειριστικοτητας ή δεν ήξερα δεν ρώτησα.
     
  3. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Γιατί τι είναι η υποτακτικότητα για να την παρατηρείς και να την μελετάς; Κάτι αξιοπερίεργο; κάτι αξιοθαύμαστο;
    Και να το κάνεις μάλιστα χωρίς προσωπικό ενδιαφέρον.
    Ποιος διερευνά κάτι χωρίς προσωπικό ενδιαφέρον; τι κερδίζει; λαμβάνει δείγματα επιβεβαίωσης της θεωρίας του περί υποτακτικότητας;
    Τελικώς υπάρχει όντως συνειδητοποίηση υποτακτικότητας γενικώς και την κουβαλάει πάντα το υποτακτικό άτομο ή είναι κάτι άπιαστο όσο άπιαστο είναι η απόλυτη αυτογνωσία;
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Στα πρακτικά του θέματος.

    Έχω δυο κολλητές. Βανιλατες. Εντελώς. Τις οποίες λατρεύω. Φυσικά θέλουν να πηδιούνται «άγρια» αλλά να σηκωθούν να πάνε στα τέσσερα να πιουν κάτουρο πρωί πρωί και μετά γυμνές με αλυσίδες να πάνε να φτιάξουν καφέ και να γλείψουν τις σόλες των παπουτσιών μιλώντας στον πληθυντικό, «είσαι σαικο κοριτσάκι μου; Γιατί να το κάνω αυτό για τον μαλακα;»   εντάξει ξέρω, εσείς δεν τα έχετε ζήσει αυτά, άλλωστε ποτέ καμία δεν αντιστάθηκε στην υπέρτατη γοητεία του Αρσενικού του γνήσιου με τα δυο τόνους μπολς στο παντΑλονι ΤΟΥ. Άλλωστε κι εμάς όταν μας τα είπαν, την πρώτη μέρα είπαμε, Κύρη μου σκισε με στα 6 να μαζεύουν τα κομμάτια μου στις ρουγες. Δεν κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ, δεν αντίστεκόμασταν τρώγοντας τις σάρκες μας. Τσου τσου τσου...γονατίσαμε και βρεθήκαμε στον παράδεισο να κάνουν αέρα βδσμικα αγγελούδια με latex και paddles.

    Δουλευόμαστε και μεταξύ μας.

    Δεν μπορώ να απαντήσω αν γίνεται η βανιλα, τσουλα...μπορώ όμως να απαντήσω αν γίνεται η τσουλα->βανιλα! Το προσπάθησα δυο - τρία χρόνια, δεν ασχολήθηκα καθόλου, το πιο εξτριμ ήταν το στοματικό κι αυτό σπάνια. Ναι...δεν γίνεται.   Σου λείπει!
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Χαχαχα μου θύμησες όταν έλεγα τα δικά μου στην κολλητή μου και με κοιτούσε με ένα βλέμμα εντελώς άδειο, σχεδόν παίζει να βαριοταν να τα ακούει. Και θυμάμαι σκέφτηκα "α, ώστε αυτή είναι η διαφορά" εμένα αν μου τα έλεγαν χωρίς να γνωρίζω θα πετούσε το βλέμμα μου φωτιές! Θα ήμουν "πες κι άλλα, πες κι άλλα!"

    Έτσι διαχωρισα στο μυαλό μου τις βανιλα με τις εν δυνάμει υ.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αντιπαρερχομαι τη λέξη μαλακας, εάν δεν τον θεωρούσαν μαλακα θα το έκαναν;
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    αν τους ζητούσε κάτι τέτοιο, το πιο ελαφρύ που είπαν ήταν «μαλακας». Είχε και πιο βαριά  
     
  8. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Έλα μου ντε.
    Αν ο Θεός ο μπάτσελορ τους το ζητούσε;;
    Εδώ σε θέλω
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2020
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ειλικρινά με λυπεί το γεγονός πως υπάρχουν γυναίκες που εκφράζονται έτσι για τον οποιοδήποτε σύντροφο. Πολύ υποτιμητικό, για τις ίδιες κυρίως, δική μου άποψη χωρίς απολύτως καμία διάθεση να προσβάλλω τις φίλες σας. Μεγάλη κουβέντα για άλλο νήμα
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ποιος είναι αυτός;
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ειλικρινά, όταν θεωρούν ότι ο άλλος είναι μαλακας, δεν είναι σύντροφος τους, ούτε θα γίνει ποτέ. Άρα έναν Κ δεν τον θεωρούν εν δυνάμει σύντροφο τους, όση κατίσχυση κι αν αναβλύζει.
     
  12. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Η ξεφτίλα της ιδιωτικής τηλεόρασης.