Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2020
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    αγκαλιά υπάρχει για κάθε ύπαρξη που χάνεται... ακόμα πιο σφιχτή αγκαλιά αν χάνεται νωρίς και άδικα
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Μακάρι να αποδειχθεί αυτό που λες.
    Ο χρόνος θα δείξει.............
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ο κοσμηματοπώλης επιτέθηκε και σκότωσε ένα άτομο που θεώρησε ότι μπήκε για ληστεία στο κατάστημα του . Και γι αυτό θα πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη.
    Το ότι είναι δική (και εν δυνάμει καταδίκη) κατά της ομοφοβίας πως προκύπτει αφού ο κατηγορούμενος δεν ήξερε την στιγμή του φόνου τις σεξουαλικές προτιμήσεις του θανόντος;;;;
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    είναι γεγονός οτι η εξάρθρωση εγκληματικών συμμοριών έχει τα ζόρια της.  
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Μην το λες!
    Αλλού γίνεται δουλειά σε χρόνο dt (συλλήψεις , προσαγωγές) οι δικές περνούν λίγο παραπάνω χρόνο και αλλού ο χρόνος περνάει σαν να είμαστε στο αποστακτήριο του Jack Daniels.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    γιά το noor1 λες;
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Εκεί τελειώνουν οι ανακριτές. Δεν τους φτιάχνουν ανθεκτικούς αφού.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Ιερέας έκανε τρίο με με dominatrix στην Αγία Τράπεζα και «εξάγνισαν» τον ναό με ειδική τελετή.

    Συνελήφθησαν και οι τρεις όταν κάποιος περαστικός ενημέρωσε την αστυνομία

    Ένας 37χρονος ιερέας παύθηκε από την καθολική εκκλησία, αφού συνελήφθη για προσβολή της δημόσιας αιδούς, μετά από τρίο με δύο dominatrix μέσα σε ναό της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ.

    Τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο 37χρονος κληρικός Τράβις Κλαρκ κάλεσε την "dominatrix-satanatrix" Lady Vi και την «Αυτοκράτειρα Ming» στον ναό των αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Οι δύο εργάτριες του σεξ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και χρεώνουν εκατοντάδες δολάρια την ώρα για να «τιμωρούν» τους πελάτες τους, όπως έκαναν και στην περίπτωση του ιερέα, μέσα στον ναό.

     

    Περνώντας έξω από την εκκλησία, κάποιος κάτοικος της περιοχής παρατήρησε το αναμμένο φως μέσα στον ναό και πλησίασε για να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο. Αμέσως εντόπισε τον ιερέα με τις δύο γυναίκες πάνω στην Αγία Τράπεζα, όπου κατά τον ίδιο είχαν απλώσει διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και «παιχνίδια». Σε ένα τρίποδο λίγα μέτρα μακριά, είχαν στήσει μία κάμερα για να μαγνητοσκοπήσουν την βραδιά. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνονταν και οι τρεις με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς και τώρα είναι αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ωστόσο ο συνήγορος των εργατριών του σεξ τονίζει πως ο μόνος που προέβη σε κάποιο ποινικά κολάσιμο αδίκημα ήταν ο περαστικός έξω από τον ναό, και όχι οι τρεις ενήλικοι μέσα σε αυτόν. Κατά τον δικηγόρο Μπράντλεϊ Φίλιπς, όλα τα συμβαλλόμενα μέρη ήταν ενήλικοι που συμμετείχαν με την θέλησή τους, πίσω από κλειστές πόρτες σε ιδιωτικό χώρο.


     

    «Δεν έκαναν τίποτα παράνομο. Το γεγονός ότι όλα συνέβησαν σε εκκλησία είναι εντελώς άσχετο. Τα στοιχεία καταδεικνύουν πως ο περαστικός μπήκε σε ιδιωτικό χώρο και κοίταξε μέσα από το παράθυρο. Εξ ορισμού, τίποτα δεν συνέβη σε κοινή θέα». Ο Φίλιπς λέει πως οι πελάτισσές τους διασύρονται άδικα και προσθέτει: «θα ζητούσα από οποιονδήποτε σκοπεύει να κατακρίνει, να στρέψει την ενέργειά του αλλού». Η αρχιεπισκοπή έπαυσε τον Κλαρκ από τα καθήκοντά του και ο ιερέας δεν έχει προβεί έκτοτε σε κάποιο δημόσιο σχόλιο. Είχε χειροτονηθεί το 2013. Σχολιάζοντας την έκταση που έλαβε το συμβάν, η Lady Vi ανάρτησε στο Twitter ένα gif με κάποιον άνθρωπο ντυμένο «Σατανά» γράφοντας: «Αυτό είναι το γαμ***** επίσημο σχόλιό μου».


    https://twitter.com/i/status/1314418518956228608

    Μετά το περιστατικό, ο αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης, Γκρέγκορι Άιμοντ, επισκέφθηκε την εκκλησία για να χοροστατήσει σε ένα ειδικό τελετουργικό «κάθαρσης και καθαγιασμού» της Αγίας Τράπεζας που θεωρείται το «ιερότερο» σημείο του ναού. Η ντομινατριξ Την λειτουργία της 11ης Οκτωβρίου ανέλαβε άλλος ιερέας ενώ ο Κλαρκ βγήκε από την φυλακή με εγγύηση 25.000 δολαρίων. Οι δύο εργάτριες του σεξ πλήρωσαν από 7.500 δολάρια και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης.


    www.lifo.gr
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Καλά που βρέθηκε η Lady Vi από το Seattle στην Λουϊζιάνα; Χάθηκαν τόσες Ντομες στον Νότο, την κουβάλησε την γυναίκα από την άλλη άκρη...
     
  11. espimain

    espimain Contributor

      ΄

    Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο εμβληματικός ηθοποιός Σόν Κόνερι.
    Ο Σκωτσέζος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός ως Τζέιμς Μποντ ενώ ήταν ο πρώτος που ενσάρκωσε τον ρόλο στη μεγάλη οθόνη. Υποδύθηκε συνολικά επτά φορές τον «πράκτορα 007».
    Στη διάρκεια της καριέρας του έχει βραβευτεί με Όσκαρ, δύο βραβεία Bafta και τρεις Χρυσές Σφαίρες.
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Ή καταδίκη της ομοφοβίας είναι άσχετη με το περιστατικό και θα έπρεπε - μεταξύ μας- να είναι δεδομένη.
    Ωστόσο η ομοφοβία υπάρχει ακόμη σε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.

    Αλλά αφού δεν ξέρετε τι προηγήθηκε, δεν φροντίστε να ενημερωθείτε για τις συνθήκες, σύμφωνα με πολυάριθμες μαρτυρίες, απορώ με πόση ευκολία βγάζετε συμπεράσματα!
    Μερικά άρθρα να διαβάσετε με τις μαρτυρίες των ανθρώπων θα καταλάβετε τι προηγήθηκε.
    Τον/την Ζακ/ Jackie η κοινωνία τον είχε "σκοτώσει" πολλές φορές πριν τον φυσικό του θάνατο, με ηθική, κοινωνική, οικονομική εξόντωση, όχι για κάποιον άλλον λόγο, παρά μόνο εξαιτίας της επιλογής του.
    Ας μην πω κάτι άλλο...