Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί ένα Κ να μετατρέψει ένα vanilla, σε υ απλά επειδή έτσι θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mpaxari, στις 2 Οκτωβρίου 2020.

  1. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Η υπακοή αγαπητέ μου αποτελεί απότοκο και έκφανση της υποταγής, δεν είναι ανεξάρτητη πρακτική και διασφαλίζεται ομοίως με εφαρμογή ισχύος. Δια τούτο και υπάρχει μέριμνα ποινής (άρα κατίσχυσης) στην οποία ως καλός ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης υποτάσσεστε και υπακούτε.

    By the way,

    νομοταγής -ής -ές


    • που υποτάσσεται στους νόμους
    οι νομοταγείς πολίτες

    Να σας θυμίσω όταν υπηρετήσατε πως σας καθυπέταξαν δια όρκου;

    "... Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

    Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

    Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

    κλπ κλπ"...
    Συνεπώς, την υποταγή την γνωρίζεται και ως έννοια και ως εμπειρία καθώς και την κατίσχυση. Δεν βλέπω λόγο να το τραβάμε...

    Ειλικρινά τώρα, αν κάποιος προσπαθεί να κατισχύσει εφ υμών δεν θα το αντιλαμβανόσασταν; Όσοι είναι εκτός βδσμίου δεν αντιλαμβάνονται πότε και ποιος δρα κατισχυτικά, ειδικά σε διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις;; Όλοι οι εκτός βδσμίου είναι κοινά αμνοερίφια που δεν αντιλαμβάνονται αν κάποιος προσπαθεί να τους υποτάξει και αν τελικά υποτάσσονται;
    Αν αυτό πιστεύετε, είστε πόρρω μακράν της αλήθειας και προσβάλλετε την αντιληπτική ικανότητα των "βανίλα" που δήθεν υπερασπίζεστε με όσα γράφετε εδώ μέσα.

    Το ότι στο μυαλό σας για κάποιο λόγο, η κατίσχυση αποτελεί ύπουλη, χθόνια, δόλια ενέργεια που χρήζει την εξαπάτηση και την κοροϊδία είναι αμιγώς δικό σας θέμα και δεν συνάδει με την πραγματικότητα.
    Ο συνειδητός Κ ειδικά, σε αντιδιαστολή με τον αντίστοιχο κυριαρχικό βανίλα φαίνοτυπο (υπάρχει ολούθε γύρω μας), είναι πολύ λιγότερο πιθανό να μεταχειριστεί μέσα εξαπάτησης και χειραγώγησης για να υποτάξει.
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ok, θα μιλήσω σοβαρά. Προφανώς είναι προσωπικές απόψεις.

    Στον χώρο για εμένα, και έτσι έγινε και η δική μου διαφώτιση, αφύπνιση, εισαγωγή, υπάρχει ένα πλαίσιο. Συναίνεση, όρια, πρωτόκολλα ασφαλείας.

    Ήμουν τρελα καυλωμενη και τρελα ερωτευμένη με τον Κ που μου εξήγησε τον χώρο. Αυτος, οπως κάθε Κ που έχω συναναστραφει, ηθελε πεντε-δέκα- δεκαπέντε πράγματα, συγκεκριμένα, συναινετικά και πλαισιωμένα. Μπορούσα να μείνω, μπορούσα να φύγω, για να μείνω, όμως, θα καταλάβαινα ακριβώς τι ήθελε, πως το ήθελε και με ποιες συνθήκες το ήθελε. Και θα συναινούσα.

    Το να έχεις ένα γκομενακι, στα τέσσερα και να του ρίχνεις με την ζώνη και να χύνει, προφανώς γίνεται (συγνώμη δεν το έχω κάνει ποτέ, φαντάζομαι γίνεται). Ειδικά αν έχετε καυλωσει ο ένας τον αλλο, και σας γουστάρει να το βάλετε κάτω να το σκίσετε. Γιει!

    Το να του εξηγήσεις δομημένα, ότι ανήκεις σε μια κουλτούρα εναλλακτικού ερωτισμού, και οι δυο νηφάλιοι, και ότι θέλεις να γίνουν πέντε δέκα πράγματα, συναινετικά, και με πρωτόκολλο, χρειάζεται αν μη τι άλλο, παρρησία. Κάποιος που δεν έχει φανταστεί τον εαυτό του έτσι, συγνώμη αλλά θα μας πει «αρρώστους», «ανώμαλους»...κάποιος θα πει «ναι! Αυτό είναι σαν αυτά που φαντάζομαι και ονειρεύομαι».

    Εκεί που θα πει ο άλλος «ανώμαλη είσαι;» Τι νόημα έχει να συνεχίσεις να εξηγείς η να εκπαιδεύσεις; Λέω εγώ τώρα...
     
  3. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Ενιδαφέρον. Να υποθέσω πως σε ορισμένες περιπτώσεις η σταδιακή συνειδητοποίηση της θέση μας έναντι ενός δοσμένου δημοκρατικού πλαισίου, μπορεί να αποτελεί εφαλτήριο για τη νομιμοποίηση μιας εσωτερίκευσης αρχικώς και εκδήλωσης εν συνεχεία των παραμέτρων της ισχύος,κατύσχισης, υποταγής, υπακοής κοκ που αυτό μεταχειρίζεται ?
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Πού ψηφίζουμε;
    Για ποιο πράγμα ψηφίζουμε;
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    ! "Λόγος έργου σκιή" Δεν είναι η Κ/υ, ούτε προσπάθεια αλλαγής θρησκευτικού δόγματος, ούτε ζύμωση κνίτη, ούτε συγχώνευση επιχειρηματικών ομίλων, ούτε συζήτηση γονέων με το 5χρονο παιδί τους που του εξηγούν πως θα είναι χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά στο νηπιαγωγείο...

    Το θρυλικό σλόγκαν του Gallaxy 92 "λίγα λόγια, πολλή μουσική" δεν είναι μόνο μια συνταγή για καλό ραδιόφωνο...
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Η προσωπική εμπειρία λοιπόν (εσυ τι λες προσωπική άποψη)...δεν σημαινει οτι έτσι είναι ή έτσι ισχυει και για τους άλλους ή είναι κανόνας.

    Συνεπώς δεν απαντάς στο ερώτημα του θέματος αλλά απλά μας παραθέτεις την εμπειρία σου.

    Τωρα το ξεκαθαρίσαμε.
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    Έλα που υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε το σημείο G στα αυτιά....  
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Είναι απολύτως βέβαιο, πως δεν έχεις καταλάβει το παραμικρό, απ' όσα "σου" λέω! Keep walking
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Yπάρχει και ο ΣΚΑΙ 100,3. Eπιλογές είναι αυτές.

    Εστω πως επικοινωνείς με κάποιον που ενεργοποιεί πλήρως, μοναδικά, άριστα, ονειρεμένα... τα αυτιά σου, και στη σύνδεση καταλαβαίνεις πως όλο λάδι, κι από τηγανίτα τίποτα... τότε τι; Oι συζητήσεις επί συζητήσεων, και το πόσο καλά τα λέει το παλικάρι, θα σε κρατήσουν στη σχέση; Mπορεί ο ερωτισμός και η Κ/υ να βιωθούν με θεωρία;!

    Δεν υπάρχει άλλη πραγματικότητα από την πράξη, iolanda.
     
  10. iolanda

    iolanda Contributor

    Φυσικά. Αλλά ο δρόμος που θα επιλέξει κανείς να φτάσει στην πράξη, κάνει τη διαφορά.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Επειδή μπορεί το κάνει και αυτός, μπορεί να πει περί τίνος πρόκειται και δεν του φαίνεται κβαντική φυσική κιόλας που και σε αυτήν τα καταφέρνει  
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    @gaby_m

    Πρόσθεσε το 4 στο 100,3. Ετσι θα συναντήσεις κάτι "καλύτερο" από τον ΣΚΑΙ. Τον 104,3 FM. Επιλογές είναι αυτές. Κάποιες προτιμούν τον ROCK FM, κάποιες το χριστιανικό ραδιόφωνο. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Θέσφατο!