Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Συγχαρητήρια! Έτσι διδάσκεται ο σεβασμός στον συνομιλητή.
    Ο σεβασμός δεν είναι απαίτηση, κερδίζεται, για όλους.
    Οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις, τα βρισίδια, οι επικλήσεις στην ψυχική μου υγεία, θα μπορούσαν να απαντηθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά δεν με αγγίζουν, είναι δικοί σας καθρεφτισμοί, απλά σας οικτίρω. Αλλά ως εκεί. Δεν σας δίνω κανένα δικαίωμα να μου υπαγορεύετε τι θα λέω και πως.
    Αν σας ενοχλούν οι αναλύσεις των λέξεων, να τα βάλετε με τους γλωσσολόγους και όσους τις χρησιμοποιούν με ιδίους σκοπούς.
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2020
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Να πας να το γράψεις στο νήμα που συζητείται αυτό, στον @Libertine SD αν μπορείς να υποστηρίξεις την θέση σου στο πλαίσιο που ανήκει, κάτι για το οποίο αμφιβαλλω. Δεν αποκάλεσε κάνεις φορουμιακο συνομιλητή του ανδραποδο ώστε να το θέτεις εδώ. Απαράδεκτη η σύνδεση που έκανες εδώ, με τρόπο πλάγιο και θολό, όσον αφορά την δική μου παρέμβαση.
     
  3. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Οι λέξεις, για εμένα, έχουν μεγάλη σημασία τόσο έως έννοια όσο κι ως χροιά. Άλλο να πει το Κ το υ/σ του ανδράποδο κι άλλο να διαβάσω εδώ πέρα τη φράση "τα ανδράποδα του φόρουμ".

    Έτσι, για το στόρι πάντως, εάν ο Κ μου με έλεγε ανδράποδο μάλλον θα με έπιαναν γέλια.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αχ ναι ❤️ και χαστούκια, πολλά, να καίνε τα μάγουλα
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Στην προκειμένη, έχεις σεβασμό όσο σου αναλογεί, αφού οι "απόψεις" σου συζητούνται με επιχειρήματα, ενώ εσύ κρσυγαζεις ο, τι μπορεί να βάλει ο νους ανθρώπου που διάβαζε Πάνθεον δεκαετίας 70 και ειναι επιπλέον τελείως κατινα. Τα λόγια που σου λέγονται είναι λίγα σε σχέση με αυτά που λες η ίδια για τους άλλους!
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Άλλο για εσένα, σύμφωνα με το δική σου αναγνώριση φορτίου στη λέξη, πρωταρχικός σκοπός της οποίας είναι να μεταφέρει νόημα.

    Αν δε σου αρέσει η λέξη απλά δεν τη χρησιμοποιείς, το να επιτίθεσαι ωστόσο στη χρήση της λέξης -και δεν αναφέρομαι σε εσένα, γενικά μιλάω- όχι σύμφωνα με την κυριολεκτική ερμηνεία αλλά σύμφωνα με το φορτίο που της προσδιορίζει το δικό σου αξιακό σου σύστημα είναι για μένα παράλογο.
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2020
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

     
    Και με το τιποτένια εγώ καυλώνω.

    Τιποτενιάστε με Αφεντηηηηηη!
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    ❤️ Σκασμός liebe ❤️ (χαστούκι)
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Αλήθεια;
    Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.
    Δεν θα κάνω τον σταυροφόρο, γιατί ενοχλήθηκαν δύο παρέες που κινούν τα - κανονικά- νήματα στο φόρουμ. Άμα σας ανεβαίνει η πίεση, μην με διαβάζετε, δεν είναι υποχρεωτικό.
    Άμα θέλετε σε κάθε τι που γράφω να πλακώνετε οι ίδιοι και οι ίδιοι και να με απειλείτε, να με εγκαλείτε στην bdsmική - όπως εσείς την εννοείτε - τάξη και να θέλετε να με "εξοντώσετε" με διάφορους τρόπους, αυτό αφορά εσάς, όχι εμένα. Υπάρχει και το ignore.
    Ζητήστε από το φόρουμ το ban μου, καντε μου reports, υπόσχομαι να μην ανταποδώσω, κάντε τέλος πάντων, ότι περνάει από το χέρι σας να βγάλω τον σκασμό, αφού πια τόσο σας ενοχλώ.
    Επειδή όμως εγώ έχω αποτύχει ως γνωστόν στον εξανδραποδισμό, δεν θα το κάνω αυτοβούλως, θα συνεχίσω να εκφράζομαι έτσι όπως κρίνω εγώ πως πρέπει.
    Σε όποιον αρέσουμε.
    Για τους άλλους - ευτυχώς ή δυστυχώς -, δεν θα μπορέσουμε.
    Καλή συνέχεια στην ημέρα σας.
    Και καλή βδομάδα.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ανακριβές.

    1. Γλωσσολόγοι: δεν μπερδεύονται. Έχουν εδώ και πολύ καιρό διασαφηνίσει την διαφορά ανάμεσα σε γλώσσα "γενικής χρήσης" (καθομιλουμένη) και "ειδικής χρήσης" (ιδιώματα). Γνωρίζουν δε πολύ καλά ότι οι αναλύσεις έχουν να κάνουν αμιγώς με τη χρήση της λέξης στο συγκεκριμένο σύστημα αναφοράς.
    Δεν υπάρχει περίπτωση δε η όποια ετυμολογία, ως μέρος της ανάλυσης, να καθορίσει τη χρήση μιας λέξης.

    2. χρήση "με ιδίους σκοπούς"
    Με άλλα λόγια, ιδίωμα. Προβλεπόμενο, θεμιτό, χρήσιμο, απαραίτητο για σαφήνεια και συνεννόηση.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @brenda
    Για ποια μη ανταπόδοση report μιλατε όταν εκκρεμεί να ζητήσετε συγνώμη για τα όσα μας σέρνετε, υποθέτωντας αυτά που κατεβάζει ο νους σας, για τις απόψεις μας, τις επεξεργασμενες θέσεις μας και τον τρόπο ζωής μας;
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Και επίσης, υπάρχει και μια άλλη μερίδα ανθρώπων που θέλουν το b/υ/σ τους να είναι το πιο όμορφο, το πιο έξυπνο, το πιο ταλαντούχο και το πιο λαμπρό ον που υπάρχει στη γη γιατί δεν φτιάχνονται με κανενός είδους εξευτελισμό, ούτε νιώθουν πως απειλούνται από την αξία του από κάτω. Αντιθέτως νιώθουν άνετα να έχει το υ τους iq 160 και eq στον Θεό!