Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy's little girl

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emily adams, στις 3 Νοεμβρίου 2020.

  1. Afsana

    Afsana Batida de coco

  2. Emily adams

    Emily adams New Member

    Και βαχ....  
     
  3. estarian

    estarian New Member

    Συμφωνω με τους παραπανω...
    Δεν ειναι αναγκη να ειναι παντα σε D/S πλαισιο...
    Μεγαλυτερος αντρας/γυναικα/ζευγαρι που θελει να ζησει μια σεξυ εμπειρια, γιατι να μην επιλεξει εναν μικροτερο/η??
    Περα απο την ανανεωση, ειναι και ενα "επαθλο"... Ανεβαινει η αυτοπεποιθηση...

    Αντιστοιχα ο μικροτερος/η πηγαινοντας με μεγαλυτερους σαφως και ανανεωνεται και αποκτα εμπειριες που με συνομιλικους δυακολα θα εβρισκε..

    Ειδικα δε, στα ζευγαρια που θελουν καποιον/α να μπει αμανεσα τους, νομιζω αυτος ειναι ο κανονας. Τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα:
    Αρχικα ειναι κατι το διαφορετικο, ανανεωνει... Απο την αλλη, δεν υπαρχουν δεσμευσεις γιατι οι κοινωνικοι ρολοι ειναι διακεκριμενοι. Δενυπαρχει περιπτωση λ.χ. ο μικροτερος/η να αποκτησει αισθηματα η να γινει πολυ πιεστικος κτλ...
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Χμ...προφανώς δεν χρειάζεται D/s πλαίσιο, για να παίξει κάποιος σαν little (μικρό). Καμία σχέση. Είναι, για εμένα, κινκ, πιπέρι, το βάζεις όσο θες στο φαγητό.

    Τώρα για τα αλλά...δεν ξέρω, μου φαίνονται πολύ στερεοτυπικά όσα περιγράφετε. Γιατί να μην είναι little ένας πενηνταπενταρης υποτακτικός (που είναι) και να παίζει με μικρότερο ζευγάρι;   γιατί να μην είναι little μια σαρανταπενταρα με έναν Daddy Dom 35αρη; Είναι, πάντα για εμένα, αντίστοιχο με το bondage. Είτε με δέσει ένας 25χρονος είτε ένας 65χρονος, αν ξέρει να δένει, τι διαφορά να κάνει;  

    Οσο για το αν ο μικρότερος δεν αποκτήσει συναισθήματα, μέσα σε ζευγάρι, αχαχουχα, έχουμε να λέμε ιστορίες μεχρι να τελειώσει κ η καραντίνα του 2023.    
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Στην κουβέντα συνεισφέρω θέλω να πιστεύω.

    Δεν θα το έλεγα «ιδιαίτερες ανάγκες». Μπορεί το little girl να είναι και υποτακτικό ή να έχει και τέτοιες παράλληλες ανάγκες να καλύψει. Προσωπικά δεν θεωρώ κάτι τέτοιο απαραίτητο (τουλάχιστον με την κλασική έννοια της υποτακτικής) προκειμένου να εδραιωθεί το συγκεκριμένο ιδιαίτερο πλαίσιο. Δομημένη ασυμμετρία με διάρκεια μπορεί να υπάρξει και πέρα από ένα επικεντρωμένα κυριαρχοκεντρικό μοτίβο, αν θα μπορούσα να το πω έτσι και ελπίζοντας πάντα ότι κάνω κατανοητό αυτό που θέλω να πω.
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Νομίζω ότι το κατανοώ, και είναι κάτι που, εμένα, προσεγγίζει και τα βιώματα μου. Όμως, απλά για την κουβέντα, και επειδή είμαι νέα στις συζητήσεις στο φόρουμ, ποια είναι τέλος πάντων «η κλασσικη έννοια της υποτακτικης»  
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Πιστεύω εκείνη η οποία επιθυμεί να προσηλωθεί κατα προτεραιότητα στα θέλω και τις ανάγκες του κυρίαρχου στοιχείου που την κυριαρχεί ή πρόκειται να την κυριαρχήσει. Εκείνη που επιθυμεί να οδεύσει προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας την διάθεση να αλλάξει/προσαρμόσει/θυσιάσει δικές της ανάγκες/συμπεριφορές/συνήθειες.

    Ένα little girl δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Είναι σε σημαντικά σημεία διαφορετικό πράγμα το να είσαι κυρίαρχος από το να είσαι "πατέρας". Και είναι ένας συνδυασμός, όχι σπάνιος, το να είσαι και τα δύο.
     
  8. iolanda

    iolanda Contributor

    Fuck! It's true..
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Τελικά ο Ντάντης είναι Κυρίαρχος;
     
  10. estarian

    estarian New Member

    Να μια καλη ιδεα για να περασει η καραντινα... Αμα ειχαμε κ φωτια κ καστανα, ακομη καλυτερα.

    Οσο για τα λοιπα, θα συμφωνησω και παλι... Αν κ νομιζω οτι το ζητουμενο ειναι τι ειναι στην πραγματικοτητα και οχι τι αισθανεται. Σαφως και μπορει να παιξει ως little οποιοσδηποτε σε οποιαδηποτε ηλικια, αν ειναι οντως και μικροτερος τοτε ειναι το πιπερι ή η ριγανη και ολα τα λοιπα μυρωδικα.
     
  11. estarian

    estarian New Member

    Μπερδευτηκα... Τελικα αποκτα η δεν αποκτα συναισθηματα κ συναισθηματικο μπλεξιμο??

    Εγω νομιζω πως οχι. 20αρης τριτος σε ζευγαρι 45αρηδων λχ... Τι να ζητησει? Να μοιραστουν την ζωη μαζι? Η θα γνωρισει τον ερωτα... ειδικα την στιγμη που εχει 20χρονες πιτσιρικες γυρω γυρω...
    Δεν βρισκω το κινητρο συναισθηματικης εμπλοκης...
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    γενικά μιλώντας, δεν υπάρχει συνειδητό κίνητρο στη δημιουργία οποιουδήποτε συναισθήματος... μόνο μετά την εμφάνιση του συναισθήματος μπορείς να διερευνήσεις το λόγο που αυτό γεννήθηκε... με πολύ ψάξιμο και με πολύ κόπο

    ακόμα και όταν συνειδητά και με εκλογίκευση προσπαθήσεις να μην σχετιστείς συναισθηματικά, αν είναι να βγει θα βγει, ακόμα και με λανθάνουσα μορφή