Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι εννουμε τελικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος θαΐς, στις 14 Νοεμβρίου 2020.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @sapfw άκυρο συγγνώμη!
    Λόγω ban αργούν να ανέβουν τα post και τώρα είδα το edit που συμπλήρωσες !
     
  2. Mr.Hfaistos

    Mr.Hfaistos Regular Member

    Το "βούτα και κολύμπα" η σκάσε κ κολυμπα μπορεί να ειπωθεί απο τον Κ και αφού έχει ακούσει το υπό . (Αν το πει πριν,για εμενα, ειναι παιδαριωδες).
    Αρα γιατί να μην ακούσει? Το μετα εχει να κανει με το πώς θα διαχειριστεί ο Κ το υπό,
    αφού επικοινωνήσει μαζί του
    για να το κανει ακομα και να αλλαξει τα θελω του για Εκεινον....ειναι κ τα θεμελια της συνεχειας η η αρχη του τελους.
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2020
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    αναγνωρίζω πως ενίοτε η απολυτότητά μου είναι εριστική/αφοριστική ή ό,τι άλλο θέλετε... το "παιχνίδι" δεν το έγραψα με αρνητικό πρόσημο

    το ότι δεν της επιτρέπεται να το επικοινωνήσει με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, εμένα προσωπικά με προβληματίζει
     
  4. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Θα μου ηταν παρα πολυ ευκολο να πω οτι ειναι ενημερος. Αν μη τι αλλο ομως θα ηταν ανεντιμο και ανειλικρινες απο την πλευρα μου.Και δεν ειναι ενημερος γιατι εχει διακοψει καθε επικοινωνια .Αυτα και Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ότι θα υπάρξουν και δυσκολίες τις οποιες πρέπει να υπερβείς πάρτο ως δεδομένο.
    Ψάξε να βρεις τους τρόπους που θα το κάνεις μέσα σου γιατι αυτό είναι κατά κύριο λόγο μια μοναχική διαδικασία ακόμα και αν σε συμβουλέψει για το πώς ο Κ σου. Μια μεγάλη κινητήριος δύναμη είναι να σκέφτεσαι αν θα πάρεις χαρά με το να καταφέρεις το δύσκολο και να ξέρεις ότι τον ικανοποιησες σε αντίθεση με το πώς θα νιώσεις αν τον απογοητεύσεις. Βάλτα στην προσωπική σου ζυγαριά αυτά.

    Μια άλλη δική μου συμβουλή είναι απασχόλησε το μυαλό σου με οτιδήποτε άλλο έτσι ώστε να μην κολλήσει το μυαλό σου στην δυσκολία με εμμονικο τρόπο. Πες στον εαυτό σου ότι σήμερα θα σκεφτεις αυτό που σε ζοριζει για μισή/μια ώρα συγκεκριμένα μέσα στη μέρα, ανάλυσε το μέσα σε αυτή την ώρα όσο πιο πολύ θελεις και μετά άφησε το, δες ταινιες, ασχολησου με την δουλειά σου, κάνε ο,τι μπορείς για να ξεχαστείς. Με τον καιρό θα αρχίσει να σε ζοριζει όλο και λιγότερο.
    Είναι ένας τρόπος, δεν εξασφαλίζει την επιτυχία αλλά μπορεί και να δουλέψει.
    Ακόμα και τα δύσκολα συνηθίζονται κάποια στιγμή, στην αρχή είναι οι αντιστάσεις.
    Σίγουρα η χαρά που θα νιώσεις παντως όταν έχεις υπερβεί κάτι δύσκολο για εσένα και τον έχεις ευχαριστήσει θα είναι πιο απολαυστική από το να μην τα καταφέρεις και να νιώσεις την απογοήτευση του οπότε προσπάθησε για αυτό τον στόχο.

    Δες επίσης μέσα στο μυαλό σου αν γενικά τον έκτιμας ως άνθρωπο, αν τον θεωρείς σώφρων, αν σου έχει δείξει ότι γενικά ξέρει τι κάνει. Έχει μεγάλη σημασία αυτό γιατί έτσι διαχωρίζεις τα επιμέρους με το γενικό.

    Μην παλεύεις να βρεις το δίκιο σου, όχι επειδή δεν μπορεί να έχεις κάποιες φορές αλλά επειδή αυτό θα υπονομευσει αυτό που ζεις. Μην εστιάζεις δηλαδή στην διαδικασία "έχω δίκιο, τώρα αδικουμαι" αλλά στην υποταγή σου πέρα από αυτό. Είναι σα να κερδίζεις μια μαχη αλλά χάνεις τον πολεμο αν ψάχνεις συνέχεια για το δίκιο σου. Δεν "περιμένουμε" ο Κ να είναι αλάνθαστος, "περιμενουμε" να κυριαρχεί.

    Τέλος, αν δεις ότι το συγκεκριμένο πλαίσιο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν το αντέχεις, σε κάνει δυστυχισμένη όσο και να προσπαθείς, επικοινώνησε το πρώτα μαζί του αφοτου έχεις προσπαθήσει πραγματικά και αν δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα αποχώρησε.
     
  6. moufa

    moufa into pussylicking

    Πρόκειται για διακοπή σχέσης δηλ ? ή είναι τιμωρία η διακοπή επικοινωνίας ?
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Το πως χειρίζεται η υ την όποια δυσκολία, τελικά καθορίζεται από το μέγεθος της υποταγής* που νιώθει. "Σωστός" ή "λάθος" χειρισμός, μπορεί να "κριθεί" εκ των υστέρων. Την δεδομένη στιγμή που το βιώνει, θα πράξει όπως αισθάνεται. Δεν είναι λίγες οι φορές, που η υ παραμένει ή "παραμένει" σε δύσκολες καταστάσεις, γιατί τρέφεται ο μαζοχισμός της. Ωστόσο, αν μπορεί να μπει σε λογιστική προσέγγιση, τότε (συνήθως) ή η υποταγή δεν είναι δυνατή, ή η κυριαρχία είναι fake, ή υπάρχει ασυμβατότητα...

    *Αρκετές φορές είναι θολό, το αν η υ "υποτάσσεται" στην ανάγκη της να βιώσει την υποτακτικότητά της, ή αν ουσιαστικά υποτάσσεται στον Κ. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής
     
  8. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Πιστευα και πιστευω οτι αυτες οι σχεσεις οι ασυμμετρες οπως συνηθιζονται να λεγονται δεν ειναι δουναι και λαβειν.Ειναι σχεσεις ειλικρινειας εμπιστοσυνης και σεβασμου.Οπως και εχω ακουσει οτι η υποταγη ειναι ενα δωρο της υ προς τον Κ. Για μενα η υποταγη ειναι αγαπη και η αγαπη ειναι ανιδιοτελης δεν μπαινει σε λογιστικα καλουπια.Τωρα αν η κυριαρχια μπαινει θα μου επειτρεψετε να πω οτι δεν το γνωριζω
     
  9. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Η τιμωρια αν δεν κανω λαθος εχει αφετηρια και τερμα.Οταν δεν γνωριζεις τιποτα απο αυτα και οταν δεν υπαρχει επικοινωνια οτι καταλαβες καταλαβα
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δίκιο με τίνος κριτήρια; Ποιός τα θέτει;

    The Gift Theory / Η θεωρία του Δώρου
     
  11. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    κάτι εκούσια μεταβιβασμένο από ένα πρόσωπο σε ένα άλλο χωρίς ανταπόδοση...Με βρισκει απολυτα συμφωνη η προταση αυτη.Σας ευχαριστω γι αυτο το ομορφο κειμενο. Ομολογω οτι εμπεριεχει πολλες αληθειες.
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Έγραψα ο,τι έγραψα στην κοπέλα επειδή μου φανηκε ότι όσα βιώνει της είναι ακόμα πρωτόγνωρα και θέλησα να της δώσω μερικά tips που ίσως βοηθήσουν στο αρχικό διάστημα.

    Καταλαβαίνω ότι όσο περνάει ο καιρός γνωρίζεις καλύτερα τον Κ και κατανοείς πώς παίρνει τις αποφάσεις του οπότε η λογική του γίνεται και δική σου λογική.
    Παρ'ολα αυτά αφήνω ανοιχτό το ενδεχομενο για "υποτροπές" ακόμα και έπειτα από μεγάλο διάστημα καθώς τα πράγματα κινούνται και μπορει ένα σημαντικά διαφορετικό ζητούμενο να αποσυντονισει κάπως την υποτακτική. Δεν είναι τέλεια πλάσματα άλλωστε.  

    Μπορεί να αλλάξω στην πορεία της ζωής μου αυτή τη γνώμη, δεν γνωρίζω, αλλά προς το παρόν έτσι το σκέφτομαι. Σίγουρα έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα βέβαια.