Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κυρίαρχος, δύο σκλάβες στην ίδια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 19 Μαρτίου 2011.

  1. civil

    civil [minor chord]

    Πιστεύω πως αν είναι όλα τα μέλη της σχέσης συνειδητοποιημένα και έχει ωριμάσει μέσα τους η απόφαση, μπορεί να λειτουργήσει, αλλά και πάλι υπό συνθήκες. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι έχω πολύ δυσάρεστες εμπειρίες από τη μοναδική τέτοια σχέση της ζωής μου. Όσο λειτούργησε, ήταν μια χαρά. Θα ήθελα να κρατήσει παραπάνω; Ίσως όχι. Θα μπορούσε να μου προσφέρει περισσότερα πράγματα ώστε να θέλω να κρατήσει παραπάνω; Και πάλι όχι, αλλά όλα αυτά εξαρτώνται κατά πολύ από τους συμμετέχοντες, τις επιλογές τους, τις πράξεις τους, τον χαρακτήρα τους κτλ. Δεν πιστεύω ότι εξαρτώνται όλα και 100% από τον Κ. Σίγουρα πολλά διορθώνονται ή καταστρέφονται από λάθη και παραλείψεις του Κ, αλλά όχι όλα.
    Επίσης μια σχέση D/s παραμένει σχέση. Είναι αρκετά περίπλοκο το να σχετίζεσαι με έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον με δύο. Υπάρχουν λοιπόν πολλά περισσότερα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και άρα είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη πίστα ή η τρίτη. Με λίγα λόγια, αν δεν τα πας καλά στην πρώτη, μην πας για τη δεύτερη.
    Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να λειτουργήσει κοινωνικά στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να ζεις out of the closet και να λειτουργείς σαν τρίο. Βέβαια, δεν είναι καν εύκολο εδώ να ζεις out of the closet και με μία μονογαμική σχέση D/s, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.


    Υ.Γ Ναι, η τελευταία φορά που συμμετείχα στη δημόσια συζήτηση εδώ ήταν το 1821. Αν τα πράγματα είναι όπως τα θυμάμαι, κάποιος θα με κρεμάσει ανάποδα λίαν συντόμως, υπεραναλύοντας και διαλύοντας όσα έγραψα εις στα εξ ων συνετέθησαν. Κρεμάστε με άφοβα! Τώρα ξέρω!  
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Είναι πιθανότερο η BDSMική σχέση που αναφέρεις, να είναι αυτή που τείνει να λειτουργήσει μέσα στην άλλη, την άσχετη με τον χώρο.
     
  3. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Σας είναι εύκολο να μου το εξηγήσετε πιο αναλυτικά; Σας ευχαριστώ.
     
  4. civil

    civil [minor chord]

    Ναι, και είναι πολύ συνηθισμένο. Δε λέω ότι το επικροτώ, ούτε όμως ότι είναι και λάθος. «Αν θέλουν η νύφη κι ο γαμπρός (και η άλλη νύφη), τυφλά να ‘χει ο πεθερός».
    Ίσως παίζουν ρόλο και οι κοινωνικοί λόγοι για τους οποίους έγραψα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, καθένας ζει τη ζωή του όπως θέλει και κάνει τις επιλογές του. Επειδή εγώ πχ δεν μπορώ να λειτουργήσω σε vanilla σχέση και σε D/s ταυτόχρονα με δύο ανθρώπους, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούν, ούτε ότι αυτοί που το κάνουν δεν είναι αρκετά Κ ή αρκετά υ και πρέπει να τους εξορίσουμε άπαξ και δια παντός από το bdsm όλου του κόσμου...
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα την προτιμούσατε από τι;
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Πότε τους εξορίσαμε και δεν το κατάλαβα;
    Αν εξοριστούν αυτοί, θα περνάνε πολύ μοναχικά οι υπόλοιποι, λίγοι εναπομείναντες.
     
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι αν ένα βανιλοπαντρεμενο Κ δεν έχει το θάρρος να πει στο έτερο ήμισυ ότι αναζητά άλλου είδους σχέσης και αναπτύξει κρυφή παράλληλη D/M/s σχέση με κάποιο άλλο άτομο. Τότε κάθε άλλο παρά Κ είναι.
     
  8. civil

    civil [minor chord]

    Δεν τους εξόρισε κανείς ακόμη, αλλά είπα να το προλάβω!
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αν αυτοί περνάνε καλά με αυτόν τον τρόπο, εσάς τι λόγος σας πέφτει και ηθικολογείτε;
    Φυσικά και μπορείτε να αποφύγετε να υποταχτείτε σε κάποιον τέτοιο, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τον θεωρείτε Κ.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Όλοι εδώ είναι.
    Αποτελούν και πλειοψηφία.  
     
  11. civil

    civil [minor chord]

    Αν όμως το βανιλοπαντρεμένο Κ το πει στο έτερον ήμισυ και το έτερον ήμισυ ενθουσιαστεί και πει «Τι καλά! Τώρα θα είμαστε τρεις!» και ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, τότε γίνεται αυτό που είπε ο @espimain
    Κατά τ’ άλλα, νομίζω ότι μπορούμε να συζητάμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε μέρες, ώρες, χρόνια πάνω στο ποιος είναι Κ και ποιος δεν είναι, οπότε δε θα μπω σ’ αυτή τη συζήτηση.
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εάν θεωρείτε ένα δειλό άτομο, το οποίο στην ουσία κοροϊδεύει 2 άλλα άτομα ταυτόχρονα, Κ, τότε να σβήσουμε όλα τα σχόλια περί εμπιστοσύνης, ασφάλειας κλπ. Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη κερδίζονται κι εγώ προσωπικά όχι απλά να υποταχθώ, ούτε να το κοροϊδέψω δεν αξίζει ένα τέτοιο άτομο, χαμένος χρόνος και κατανάλωση φαιάς ουσίας χωρίς λόγο