Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy's little girl

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emily adams, στις 3 Νοεμβρίου 2020.

  1. Dapom

    Dapom Contributor

    Οπως πολύ εύστοχα αναφέρει ο @cadpmpc οι σχέσεις Daddy - Little είναι ρόλοι, όπου ο Daddy εξ ορισμού κουβαλάει τα χαρακτηριστικά του ελέγχου, της τιμωρίας, του μέντορα κλπ, γιατι στηρίζεται στο αρχικό ή "αρχαίο" μοντέλο του Πατέρα-κόρης και όχι στο "μοντέρνο".
    Συνεπώς, για μένα, εξ ορισμού είναι μια D/s σχέση "ντυμενη" με κάποιους ρόλους που (για τους λάτρεις των ρόλων) το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Είναι κατα τα πρότυπα του λύκου-κοκκινοσκουφίτσα, νταβας-πόρνη κλπ αλλά χωρίς να περιόριζεται κατα τη διάρκεια του σεξ.
    Οσο για τις ηλικίες...θεωρώ οτι δεν παίζουν κανένα ρόλο.
     
  2. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Η κεφαλαιώδης διαφορά, κατά τη γνώμη μου είναι οτι στο kink play υποδύεσαι ένα ρόλο. Στο βδσμ γίνεσαι ο ρόλος.
    Αυτόματα, επομένως, από ρόλος γίνεται τρόπος ζωής.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Oι ρόλοι στο "παίγνιο ρόλων" έχουν ένα σαφέστατο χαρακτηριστικό...
    Απευθύνονται στον συμπρωταγωνιστή. Σε κανέναν άλλον. Οριακά, στο τσακίρ κέφι άντε και σε καναδυό κομπαρσάκια. Έντ οβ στόρι.

    Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου όμως, υποχρεωτικό ούτε αναγκαίο να απευθύνονται στους απ' όξω, άντε το πολύ-πολύ να γίνεται μια δήλωση ότι "εμείς έτσι" κι ώπα ως εδώ...
    Και αυτή η δήλωση έχει "βεληνεκές" εκεί που την παίρνει, γι' αυτό και οι κατά καιρούς δηλώσεις προκαλούν από αδιαφορία έως και θυμηδία στα όρια ενός χ,ψ δεδομένου κύκλου...

    Δεν πα να βάλεις ό,τι ταμπέλα θες στο κούτελο, στα παπάρια του συγκεκριμένου κύκλου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σε έναν άλλο κύκλο η δήλωση θα τύχει ευμενέστατης υποδοχής...
    Και σε άλλους κύκλους, που ακούνε κάτι "τρόπους ζωής", κάτι "λαϊφστιλιές", κάτι "πιο μέσα", κάτι σε "αλλιώς", αυτό "το κάτι που μένει" -που λέει κι ο Βαρθακούρ'ς ο πρεσβύτερος ο καρασοροπιάρης"- ακούγονται σαν "έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα"..?
    Και όχι από σνόμπα, αν και ως εύκολη καταφυγή δικαιολόγησης είναι συνηθέστατη ενίοτε και βολική μποθγουέιζ -για τους μεν τύπου "ψηλά τον πήρατε τον αμανέ" για τους δε "έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε, ουφ", αλλά για οικονομία ενέργειας με όλα τα συμπαρομαρτούντα.

    Βεβαίως και στο πλαίσιο αυτής της διάδρασης/ώσμωσης υπάρχουν τυχαίοι, καιροσκόποι, αριβίστες, εκκαθαριστές, κυνηγοί, θηράματα, αρχηγόπουλα, διεκδικητές, υπέρμαχοι, συνοδοιπόροι, δείτε κανά ντοκιμαντέρ "οι φ'ιλοι μας τα ζώα" -δεκάδες καλά υπάρχουν'- θα πάρετε μιαν ιδέα, μια μυρωδιά, ένα κατιτίς στο ξώφαλτσο τεσπά -δεν είναι και για χόρταση- δηλαδής θα δούτι πως εκεί δεν υπάρχουν "ρόλοι" ούτε παράγονται αυτόματα ούτε υπό συνθήκας ούτε τίπ'τας.
    Απλώς είναι, σκέτο.
    Αυτά προς το παρόν και για πολύ ακόοοομα, φτάνει και περισσεύει...
     
  4. Delilah

    Delilah Yes. No.

    Έχεις πολύ δίκιο, ειδικά όσον αφορά την υπερανάλυση ετικετών και τίτλων.
     
  5. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    Όταν ήμουν μικρή πραγματικά το απολάμβανα...
     
  6. entelweis

    entelweis Regular Member

    I am here....  

    Για μένα, κι έχω διαφωνήσει πολλές φορές πάνω σε αυτό το θέμα, το Ddlg είναι D/s σχέση, απλά με τα δικά της, ίσως πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
    Προφανώς βέβαια υπάρχουν κι τα ζευγάρια που το βλέπουν απλά ως ένα κινκυ στοιχείο στην ερωτική τους ζωή , αλλά όταν όλο αυτό ξεπερνάει το "κρεβάτι" κι φτάνει να γίνει καθημερινότητα με κανόνες, τιμωρίες, ανάλογες συμπεριφορές ε τότε σίγουρα δε μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει D/s στοιχεία....κι εγώ στο μυαλό μου το έχω ότι ένας Daddy είναι συνήθως κι Dom, ενώ ένας Dom δεν είναι συχνά Daddy.
     
  7. Oh.a.witch!

    Oh.a.witch! Sub occultist

    Παρούσα με το αρκουδάκι μου  

    Κινκ, περιστασιακό, μέσα στο γενικότερο D/s πλαίσιο (για μένα μιλάω).
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  9. Εγω μεχρι κ μεταθεση καπου που δε μας ξερουν θα επερνα κ να παρουσιαζα τη κοπελια μου σα κορη μου ν το ζω στ επακρο γουσταρω.
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πόσο χρονών είσαι εσύ και θα την παρουσιάσεις ως κόρη σου;  
     
  11. Χαχαχαχα εδω εχω θεμα γτ ειμαι 30.θελω 18αρα που μικροδειχνει
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Περίμενε μια πενταετία