Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κυρίαρχος, δύο σκλάβες στην ίδια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 19 Μαρτίου 2011.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Σας απευθύνω το ίδιο ερώτημα που απηύθυνα και στην @Brt.

    Έστω ότι:
    Είστε υποτακτική κάποιου που σας είπε εξ αρχής ότι έχει κι άλλη ή άλλες ή ότι δεν σας αφορά το θέμα. Για να είστε μαζί του σημαίνει οτι το αποδεχτήκατε και τον ακολουθάτε.
    Μια άλλη υποτακτική απευθύνεται στον συγκριμένο κυριαρχικό και τον παρακαλεί να την αναλάβει.
    Θεωρείτε ότι αυτός πριν επικοινωνήσει μαζί της, θα πρέπει να συγκαλέσει κονκλάβιο των υποτακτικών του και να πάρει την άδεια τους; Πρέπει να ενημερώσει εσάς προσωπικά ή και κάθε άλλη, αν υπάρχει, για την πρόθεση του;
    Τι θα έπρεπε να πράξει κατά την γνώμη σας;
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Ο,τι δε γνωρίζω δεν μπορεί να με βλάψει... Αλλά αυτά που γνωρίζω θα πρέπει να είναι αλήθειες
     
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Δεν έγραψα αυτό.  

    Αν θες να μάθεις, ρωτάς. Αν δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις, χαιρετάς.  
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Και η διατύπωση "δεν είναι δική σου δουλειά" είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και ουσιαστική.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

     

    βοήθειά μας,
    αλλά όχι! απασχολεί ξεχωριστά μιά ειδική κατηγορία ανθρώπων που δαιμονοποιούν τις ερωτικές σχέσεις, και ιδίως τους εξ ορισμού κακούς κυριαρχικούς, οι οποίοι πρέπει απαραιτήτως να ευνουχιστούν πριν έχουν την τιμή να παραλάβουν το δώρο της υποταγής των πριγκηπικών σουμπιών, γιά να εξοφλήσουν το χρέος, την οφειλή.

    γιά τους υπόλοιπους ανθρώπους πλάκα έχει ως θέμα συζήτησης, κυρίως γιατί αποκαλύπτει την πρόθεση ελέγχου όσων ανειλικρινώς προσέρχονται ως δήθεν υ, με το κλειδάκι της ζώνης αγνότητας στα δάχτυλά τους, μαζί και με άλλα κλειδιά, εξ ίσου κρυμμένα.

    σωστά: προϋποθέτει μιά συγκεκριμένη αλλεργία η συγκεκριμένη γκρίνια γιά την συγκεκριμένη υποχρέωση ή οφειλή του κ να δώσει λογαριασμό γιά τις σχέσεις του, γιά τις παρέες του, γιά τις προτιμήσεις του, γιά τις συνήθειές του, γιά τα χομπυ του, κλπ
    η πάρα πολύ συγκεκριμένη αλλεργία για τις ερωτικές σχέσεις ειδικά, έχει περισσότερη παθολογία από τις απλές αλλεργίες.

    παρ' όλ' αυτά γιά αλλεργίες και λοιπά παθολογικά συμπτώματα λειτουργικό είναι να ενημερώνει ο πάσχων, αντί να περιμένει ή να απαιτεί απ τον άλλον εμπλεκόμενο να απολογηθεί που δεν πάσχει.

    οποτεδήποτε ανακαλυφθεί ή προκύψει αλλεργία, ντυνόμαστε και φεύγουμε. η αλλεργία ονομάζεται έτσι γιατί προκύπτει ξαφνικά, πάντα εκ των υστέρων, και ξαφνικά θεραπεύεται, κατά κανόνα.


    όποιος είναι ανειλικρινής γιά να κρυφτεί, κάτι φοβάται. αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση, δυσδιαχείριστη. είτε είναι ανειλικρινής από φόβο, γιά τις σχέσεις του, είτε είναι ανειλικρινής γιά τις προθέσεις του, παριστάνοντας άλλο απ αυτό που στοχεύει, είναι σε δύσκολη θέση.
    όποιος είναι σε δύσκολη θέση λόγω ανειλικρίνειας, φαντασιώνεται, γιά να κρυφτεί, ανειλικρίνια του απέναντι.

     
     
  6. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Έστω ότι υπάρχει ένα παντρεμένο ή σε κάποια Κ/υ σχέση Κ, το οποίο το προσεγγίζει ένα υ που δε γνωρίζει για αυτό. Του γίνεται η ερώτηση "έχετε κάποια άλλη σχέση;". Υπάρχουν 3 απαντήσεις "ναι", "όχι", "δε σε αφορά αυτό". Στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για ένα Κ το οποίο είναι ξεκάθαρο απέναντι στο υ ως προς την πληροφορία, στη μία περίπτωση μιλάμε για τρόμπα και καθόλου Κ. Είστε απόλυτα ικανός να καταλάβετε και τη διαφορά αλλά και ποια είναι η περίπτωση τρόμπα
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2020
  7. tithon

    tithon Contributor

    καταλαβαίνω (σχεδόν με βεβαιότητα) οτι αναφέρεστε σε μιά περίπτωση δόλιας εξαπάτησης, παρόμοιας με αυτήν ενός υ που προσέρχεται για να χειραγωγήσει. καμμιά απ τις τρείς απαντήσεις ωστόσο δεν ταυτίζεται υποχρεωτικά με δόλια εξαπάτηση, ούτε αποκλείει την δόλια εξαπάτηση κάποια απ' τις τρείς.
    η «αλήθεια» και η ειλικρίνεια δεν ταυτίζονται.

    η εξαπάτηση δεν είναι καλό πράγμα, κατά κανόνα, και είναι κουραστική και εξαντλητικά περίπλοκη, μεταξύ άλλων. είναι βέβαιο.
     
  8. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Συμφωνώ, ως προς την τελευταία παράγραφο.

    Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται η εξαπάτηση στις δύο από τις τρεις υποθετικές απαντήσεις.

    Προσωπική μου άποψη είναι πως ένα υ που θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει ένα Κ, θα αποδεσμευτεί με συνοπτικές διαδικασίες (ή θα πηγαίνει από τιμωρία σε τιμωρία, το οποίο επίσης κουράζει και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αποδέσμευση)

    σε κάποιο άλλο νήμα θα με ενδιέφερε να αναλυθεί η διαφορά μεταξύ αλήθειας και ειλικρίνειας γτ εγώ προσωπικά θεωρώ τις δύο αυτές έννοιες ταυτόσημες.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    θα σας απαντήσω με λίγο προσωπικό στυλ: στην υποθετική περίπτωση που με πλησίαζε ως επίδοξη υ και μου έκανε την ερώτηση αν είμαι σε σχέση, από τις πιθανές απαντήσεις «πάντα», «βέβαια», «ποτέ», «σε σχέσεις», «με τον πολτεργκάηστ», «αφιερώθηκα στον θεό», «δεν σου πέφτει λόγος» κλπ, θα διάλεγα, με ειλικρίνεια, εκείνη την απάντηση που θα υπολόγιζα οτι θα κρατούσε όσο πιό μακρυά μου γίνεται την αλλεργική συνομιλήτρια. αν πάλι διαισθανόμουν οτι έκανε αυτήν τη βλακώδη ερώτηση απλά από αμηχανία ή ανόητα και χωρίς να κατανοεί την στερεοτυπία της, θα έδινα, εξ ίσου ειλικρινώς, μιά απάντηση που θα εξέφραζε την αντίστοιχη πρόθεσή μου να συνεχίσω να μετέχω στην συζήτηση ώσπου να σχηματίσω πληρέστερη γνώμη.
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Αρχικά θα πω πως κάνοντας έναν εσωτερικό "διάλογο" (σκοτώνοντας παράλληλα, με τα χέρια, σαν άλλος μίστερ Μιγιάγκι, ένα κουνούπι την ώρα που πετούσε (δεν είχα εύκαιρα τσοπ στιξ)) ότι μπορώ να βρω μία διαφορά μεταξύ αλήθειας και ειλικρίνειας οπότε συμφωνώ και στο ότι οι δύο αυτές έννοιες δεν ταυτίζονται μεταξύ τους.

    Κατά δεύτερον, κάποιες από τις πιθανές απαντήσεις σας ήταν ασαφείς αλλά δεν υπάρχει εξαπάτηση σε καμία από αυτές (έλειπε ένα "γεννήθηκα σε σχέση", να απογειωθεί η κατάσταση). Από εκεί και πέρα είναι στην διακριτική ευχέρεια του άλλου ατόμου, εάν θεωρεί ότι καλύφθηκε με την πληροφορία που πήρε, αν θα θελήσει να προχωρήσει αλλά και στη δική σας επίσης εάν θα θελήσετε εσείς να το συνεχίσετε.

    Και κατά τρίτον και τελευταίο, όπως βρίσκω τη δαιμονοποίηση της πολυγαμίας ακραία, βρίσκω εξίσου ακραία τη δαιμονοποίηση της μονογαμίας. Μπορεί κάποιο άτομο να μην θέλει να αποτελεί το τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, έκτο κοκ άτομο μιας σχέσης (τουλάχιστον επί μονίμου βάσεως). Δε βρίσκω κάτι αλλεργικό σε αυτό, αλλά αυτές είναι προσωπικές απόψεις του καθενός οι οποίες στην τελική δε βλάπτουν κανέναν ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχολογικά.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    αυτό!

    δεν έχω καμμιά αμφιβολία οτι δεν βλάπτουν. την επιχείρηση να δαιμονοποιηθούν συζητάμε στο νήμα, στην βάση του εγώ θέλω να μην έχει γκόμενα κι αυτός ο αλήτης έχει.  
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Μα δε δαιμονοποιηθηκε τίποτα, η ένστασή μου είχε να κάνει με την εξαπάτηση, από τη στιγμή που αυτή δεν υπάρχει, ας θέλει ότι θέλει το υ, είναι αδιάφορο, έχει τις πληροφορίες και αποφασίζει πως θα πράξει, ενήλικες άνθρωποι είμαστε. Κι εγώ θα ήθελα να ζω σε μία έπαυλη 20 εκατομμυρίων στο Λος Άντζελες αλλά προς το παρόν δεν μπορώ, μου λείπουν γύρω στα 20 εκατομμύρια