Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κυρίαρχος, δύο σκλάβες στην ίδια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 19 Μαρτίου 2011.

  1. tithon

    tithon Contributor

    κι εγώ από παρόμοια αισιοδοξία διαπνέομαι.

    δεν είστε εσείς το νήμα  
     
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Σε αυτό θα διαφωνήσω, το νήμα αυτό, όπως και κάθε άλλο, είμαι εγώ, εσείς και καθένας ο οποίος σχολιάζει εκθέτοντας την όποια άποψη του διαμορφώνοντας το εκάστοτε νήμα.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    όλοι οι μετέχοντες διαμορφώνουν τα νήματα, αλλά κανένας δεν ταυτίζεται με οποιαδήποτε νήμα, ακριβώς γιατί τα νήματα διαμορφώνονται από περισσότερους από έναν.
    ειδικότερα, αν εσείς, ενδεχομένως, προσπαθήσατε να μην δαιμονοποιήσετε, στον έναν ή στον άλλον βαθμό, στο νήμα έχει εκδηλωθεί κατ εξοχήν προσπάθεια δαιμονοποίησης, απ το πρώτο πρώτο ποστ κιόλας, κι επανήλθε η προσπάθεια πρόσφατα.
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ο καθένας ταυτίζεται μόνο με τις θέσεις τις οποίες εκφράζει (έστω και λανθασμένα διατυπωμένες).  
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αν δεν δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, κανείς δεν μπορεί να μ΄αγαπήσει…θα αγαπήσουν τη μεταμφίεσή μουκι αυτό δε μου χρησιμεύει σε τίποτα.

    Να βλέπεις στον έρωτα με τα μάτια ανοιχτά.
    Μπουκαι Χ.
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Δεν ήταν σαφής η θέση που εξέφρασα για σας και μου απευθύνετε τη συγκεκριμένη ερώτηση;
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Μια ερώτηση έκανα. Απαντήστε παρακαλώ.
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δημιουργική ασάφεια λέγεται,καυλώνει αλλά δεν έχει ουσία  τι εννοώ τώρα μ αυτό,όχι ότι δεν είναι ουσιαστική σαν έκφραση αλλά είναι σαν απάντηση;απαντάει στο ζητούμενο της ερώτησης;Θα καταλάβαινα τέτοια απάντηση μόνο σε υπάρχουσα m/s,σε φάση γνωριμίας όμως,σε δυνάμει σ,δεν την θεωρώ θεμιτή καθώς το υ είναι καλύτερο κατ' εμέ να γνωρίζει με ποιο άτομο έχει να κάνει,πως το λένε,αν είναι πολυγαμικό ή μονογαμικό,παντρεμένο,τι περιμένει και θέλει απ' τον συσχετισμό του μαζί του.Τέτοια γενικά βασικά πράγματα αλλιώς πως θα δει το υ αν δύναται να συμβαδίσει με το εκάστοτε κ;
    Να κι άλλο ένα κομμάτι του τρόπου σκέψης μου λοιπόν.

    Το να περιμένει κάποιο υ κάποιες βασικές πληροφορίες πριν εισέλθει κάπου είναι δαιμονοποίηση των ερωτικών σχέσεων; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.
    Τις ξέρω τις περιπτώσεις που λες ωστόσο δεν τις βρίσκω σχετικές με αυτά που αναφέρω στο ποστ μου.
    Ναι έχει πλάκα να εμφανίζονται απ' το πουθενά ζώνες αγνότητας και κλειδιά κρυμμένα.  έχει κάτι το μυστήριο....τι να ανοίγουν άραγε τα άλλα κλειδιά; Προβλέπω θα περάσουμε καλά στην καραντίνα. 
    Πρόθεση ελέγχου το τι πληροφορίες χρειάζεται στην γνωριμία το όποιο δυνάμει σ? Δε με πείθει. Το υ ο,τι θέλει ρωτάει,το κ άμα θέλει απαντάει,και το υ αποφασίζει αναλόγως,για το αν θα εμπιστευτεί το κ.
    Εγώ αναφερόμουν για συγκεκριμένη πληροφορία στο στάδιο γνωριμίας.Δεν συμφωνώ με την γενίκευση.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    αυτήν την μέθοδο την ξέρω. δουλεύει.
    την μέθοδο που συζητάμε, «το υ ο,τι νομίζει ρωτάει, το κ οφείλει να ομολογήσει  , χαρτί και καλαμάρι», δεν την ξέρω, δεν μοιάζει να δουλεύει.  
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αυτό που άλλος μιλά για το πριν, άλλος για το μετά, άλλος για Χίο, άλλος για Μυτιλήνη... Μα σε κάθε νήμα σχεδόν...  
     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το να θελήσω να είμαι με κάποιον Κ σημαίνει ότι εκείνος "κέρδισε" κάτι. Και όχι φυσικά υπό την έννοια ότι η υποταγή είναι δωράκι και τέτοιες χαριτωμενιές.Τον σεβασμό μου θέλετε, την υποταγή μου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό,; πάντως κάτι κέρδισε. Που σημαίνει ότι η γνωριμία μας τέθηκε σε σωστή (για να κερδίσει αυτό το κάτι) βάση.
    Το έχω ή θα έχω και άλλες υπο, δεν αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης ως προς την υποταγή άπαξ και τη νιώσω. Αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης ως προς Αυτόν που έχω απέναντί μου και την καθαρότητά του. Μπορεί να πω χάρηκα γειά σας μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι πως θα εκτιμήσω την ειλικρίνεια.
    Επίσης άλλο το έχω ή θα έχω κι αλλα υ και άλλο το βρίσκομαι σε βανιλογάμο. Ο Κ που βρίσκεται σε τέτοιο γάμο πέρα απο το υ θα πρέπει να έχει γνώση και η σύζυγος. Δεν θα πρέπει να κοροιδεύει κανέναν άνθρωπο που περιβάλλει τη ζωή του ως προς οποιοδήποτε status. After that μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα αλλά απέχει έτη φωτός μεχρι το να γίνω υποτακτική του.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Πού απαντάτε στο ερώτημα μου;