Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Δεν είπα ότι συμφωνώ με όσα λέει. Και μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα στους λαούς υπάρχουν και διαφορετικές κουλτούρες. Ίσως στην Ελβετία να μην έχουν τέτοια θέματα.

    Δεν μπορώ εγώ να απαντήσω για το τι είπε και τι εννοούσε κάποιος άλλος. Εγώ απλά το έβαλα εδώ. Τα κριτήρια δεν μπορώ να τα βάλω εγώ. Όμως για να έκανε μια τέτοια δήλωση λογικά θα έχει και τις απαντήσεις που ζητάτε. Μην πω και καμία μαλακία!

    Εγώ διαβάζοντας το ( δεν είπα πουθενά ότι συμφωνώ ) αναρωτήθηκα ότι εάν βρίσκονταν όλα τα απαραίτητα για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ποιά θα ήταν η αντίδραση όσων με τα κριτήρια ήταν σε αυτή την ομάδα όπως και το πως θα αντιδρούσαν όταν τους έφερναν προ των ευθηνών τους.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ποιά "τέτοια θέματα";

    Εσείς όμως αναφέρατε - δικά σας λόγια: "εάν το έλεγε κάποιος αυτό στην Ελλάδα τι αντιδράσεις θα υπήρχαν από τους αρνητές;;;"
    Οπότε: εσείς με ποιό κριτήριο είπατε "αρνητές";

    Ποιά κριτήρια; Ποιές ευθύνες; Το διαβάσατε το άρθρο, τι νομίζετε ότι λέει;
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Η ιατρικη δεοντολογια ειναι ειναι παντου η ιδια. Η ιατρικη οφειλει να περιθαλψει τον αξιο, τον ηλιθιο, τον συνεπη, τον συνωμοσιολογο, το θυμα, τον εγκληματια, το φονια.
    Οταν φτανει στα ορια της σαφως αναγκαζεται να κανει επιλογες (τον 30χρονο η τον 80χρονο?)
    Αν υπηρχε καποιος υπερασπιστης της ιδεας ομως, θα ερχοταν αντιμετωπος με το πως θα ελεγξεις τον αρνητη ? Μεσω των μιντια? Των φιλων φιλων του? Μηπως τρολαρε? Εκανε πλακα διοτι ηταν και λιγο αλαφροισκιωτος?
    Αυτα δεν ειναι εφαρμοσιμα σε μια ευνομουμενη κοινωνια. Οπως δεν ειναι εφαρμοσιμα τα "να πληρωσει τη νοσηλεια του"....που σε μια μοναδα μεθ ανεβαινει σε αρκετες χιλιαδες την ημερα
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2020
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Επειδή συνεχίζεται το παιχνίδι με τις λέξεις και όπως είπα δεν είμαι καθόλου καλός. Σας δίνω λοιπόν αυτό που ζητάτε. Δηλαδή ότι λέω μαλακίες , είμαι χαζός και ότι υπεκφεύγω οπότε ελπίζω να σας κάνω χαρούμενη.
    Όποιος θέλει ας διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ο εύκολος τρόπος να συνεχίζουμε μέσα σε αυτή την κρίση είναι η ανθρωποφαγία. Οι έτσι κι οι αλλιώς, οι πέρα και οι δωθε, οι μαύροι και οι άσπροι. Δεν νομίζω ότι μας αξίζει, και δεν μας πηγαίνει και πουθενά.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    https://www.enikos.gr/society/75042...ki-schedio-gia-diakomidi-asthenon-stin-athina
    Διαβάζοντας αυτό το άρθρο σκέφτηκα:
    Θα γεμίσει το ίντερνετ με πολίτες που λένε <<ο νόμος είναι ξεκάθαρος, όχι μετακίνηση εκτός νομού, να τηρηθεί ο νόμος>> ?
    Θα υπάρξει ΚΥΑ και νόμος που θα μας επιτρέπει μετακίνηση εκτός νομού εάν μας πάνε ξάπλα 2 ή 4 ή θα μας κόβουν πρόστιμο μετακίνησης;
     
  7. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  8. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  9. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Δεν θα ήθελες να είσαι σε ένα από αυτά τα βαγόνια η φορεία .... πιστεύω.
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Μην είμαι και φάω και κανένα 600αρι φοβάμαι. 300 πήγαινε και 300 έλα.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    γιά να είμαστε «δίκαιοι», δεν είναι όλοι οι οικονομολόγοι ηλίθιοι, ο συγκεκριμένος είναι.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    αγαπητέ @Δίας, επειδή από κοντά μου είστε πολύ συμπαθής, επιτρέψτε μου να επιχειρήσω μιά διευκρίνιση:
    όπως στο βδσμ υπάρχουν «κινκυ παιγνίδια», αλλά υπάρχουν και «τρόποι ζωής», έτσι και στην επεξεργασία αλλά και στην συνεννόηση υπάρχουν «παιγνίδια λέξεων» και «κατανόηση εννοιών», υπάρχει και συνέχεια ή ασυνέχεια στην «κατανόηση εννοιών».

    η πρόταση του οικονομολόγου γιά την οποία ενημερώσατε, δείχνει απλώς την ρηχότητα (την ασυνέχεια αντίληψης) του εισηγητή της, την απόλυτη απομάκρυνση από οτιδήποτε λειτουργικό στο περιβάλλον του, αλλά ίσως και μια εκδικητικότητα που τον ταλαιπωρεί.

    η νοσηλεία, απ τα χρόνια του ιπποκράτη ακόμη, παρέχεται με αποκλειστικό κριτήριο την κατάσταση νόσησης. γιά τρείς χιλιάδες χρόνια περίπου, δεν βρέθηκε κανένας αρκετά ηλίθιος γιά να το αμφισβητήσει αυτό. βρέθηκε χθες ο συγκεκριμένος που νομίζει οτι ξανανακάλυψε ιδιοφυώς τον τροχό προχείρως στο γόνατο. ο επόμενος ηλίθιος που θα προτείνει να μην παρέχεται νοσηλεία στους ηλίθιους αυτόματα θα εξαιρέσει κι αυτόν, ώστε να πετύχει λογιστικά καλύτερο αποτέλεσμα, μαζί θα έχει εξαιρέσει και τον εαυτόν του. ίσως χρειαστούν άλλες τρεις χιλιάδες χρόνια γιά μιά τόσο λαμπρή ηλιθιότητα. είναι εντυπωσιακό πόσο βλάκας μπορεί να γίνει εν θερμώ ένας άνθρωπος.