Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Εξαιρειται απο την απαγορευση οποιος μετακινείται για λογους υγειας
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπητέ @tithon δεν είπα ότι συμφωνώ μαζί του σε καμία περίπτωση!
    Αλλά όπως δεν συμφωνώ μαζί του δεν συμφωνώ και με κάποιους που λένε ότι ο covid δεν υπάρχει (μην αρχίσετε να ζητάτε αποδείξεις μια έρευνα στο διαδίκτυο αρκεί).
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    αυτό που συζητάμε ως διάκριση ανάμεσα σε «παιγνίδι λέξεων» και «κατανόηση εννοιών» ανακύπτει κι εδώ. μου δίνετε, ενδεχομένως άστοχα από μέρους μου, την εντύπωση οτι συγχέετε όσους ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει νέος ιός¹, με όσους ισχυρίζονται οτι η επήρεια του νέου ιού είναι υπερμεγεθυμένη γιά εντυπωσιασμό και παραπλάνηση, μαζί και με όσους ισχυρίζονται οτι τα «μέτρα» είναι δυσανάλογα ή και άστοχα, μαζί και μ όσους ισχυρίζονται οτι τα μέτρα παλλινωδούν και είναι αντιφατικά, χωρίς κατανόηση της πραγματικότητας και σχεδιασμό, μαζί κι όσους λαμβάνουν ευστοχότερα αναλογικότερα και συγκεκριμένα μέτρα. η ίδια ασάφεια εμφανίζεται και στην μνημειωδώς ηλίθια πρόταση του εν λόγω οικονομολόγου. είναι τόσο θολός ο προσδιορισμός «αρνητές μάσκας» που μπορεί να συμπεριλαμβάνει οποιονδήποτε, από τον πρωθυπουργό που συνάντησε τον αρχιεπίσκοπο χωρίς μάσκα μέχρι την κοπέλα που έτρεχε χωρίς μάσκα στο δάσος και ξενύχτησε στο τμήμα, ή τον παπού που προτιμάει να ζήσει τους τελευταίους μήνες της ζωής του χωρίς φίμωτρο. αυτή η ισοπεδωτική ασάφεια, άλλοτε καταδεικνύει περιορισμένη αντίληψη κι άλλοτε σκόπιμη διχαστικότητα, εκδικητικότητα. δεν υπάρχει παιγνίδι λέξεων εν προκειμένω.

    1. ανάμεσα σε αυτούς που διατυπώνουν οτι δεν υπαρχει νέος ιός, συμπεριλαμβάνονται κι αυτοί που ενώ κατανοούν την υπερβολή στην διακίνηση της πληροφορίας για τον νέο ιό, την δυσαναλογία της αντίδρασης, δεν έχουν την επάρκεια να εκφράσουν δομημένα την επιφύλαξή τους γιά την υπερβολή, δεν μπορούν να εμπλακούν σε «παιγνίδι λέξεων» και καταλήγουν να εκφράζουν άστοχα και παρεξηγήσιμα την βασιμότατη διαπίστωση και σκέψη τους γιά την δυσαναλογία αυτή.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2020
  4. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Never... in my whole life, would I imagine...
    that my hands, would consume more alcohol, that my mouth...
    Weird times...  
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μην μουτρώνετε, δεν χρειάζεται. Άλλο να λέει κανείς μαλακίες, άλλο να υπεκφεύγει, άλλο να είναι χαζός. Το τελευταίο δεν το είπα ποτέ για κανέναν, τα άλλα δυο τα κάνουμε δυνάμει όλοι, και συζητιούνται. Ούτε χρειάζεται να με κάνετε χαρούμενη - απλά διάλογο κάνουμε, με επιχειρήματα.

    Για να βοηθήσω: γενικά απεχθάνομαι την ασάφεια, η οποία ξεχειλίζει στο άρθρο που παραθέσατε. Αν το διαβάσετε ξανά, θα δείτε ότι περιέχει ΤΡΕΙΣ τελείως διαφορετικούς ορισμούς για τους και καλά "αρνητές". Γι' αυτό και ρώτησα.  
     
  6. Theodor kolios

    Theodor kolios New Member

    Πόσο θέλω να κάνω σεξ με γυναίκα με strap on
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    γιατί να βάλεις όμως. έχεις άγχος επίδοσης;  
     
  8. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Αν υπήρχαν τα gifs εδώ η φάτσα μου μόλις έγινε το κουνελάκι που γκριντζαρει....
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ο Βίλλυ Ογγιέρ το πρότεινε, σχεδόν υπηρεσιακά, σηκώθηκε ο ελβετικός κόσμος στο πόδι εδώ και δυο μέρες και φυσικά δεν τίθεται θέμα να συμβεί τέτοιο πράγμα, για πολλούς λόγους, κυρίως εξαιτίας της μαζικότητας του φαινομένου, θα δημιουργούσε ένα άγος και απίστευτα πολλούς πολιτικούς κλυδωνισμούς με άγνωστη έκβαση και σε μεγάλο βάθος χρόνου.

    Πάντως, η αντίληψη ότι αυτός που προκαλεί το δημόσιο πρόβλημα το πληρώνει κιόλας ξεκινάει από τα Ηθικά Νικομάχεια και διατρέχει όλη την θεωρία των δημόσιων οικονομικών. Δεν είναι ο χαζός οικονομολόγος, δεν είναι τόσο απλό.

    Δεν απασχολεί και τόσο. Γιατί δεν πρόκειται να γίνει.
     
  10. Theodor kolios

    Theodor kolios New Member

    Δεν έχω άγχος θέλω να το κάνω και πιστεύω θα τα πάω καλα
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Το ένα καλύτερο από το άλλο. Μεγάλες αλήθειες που συμβαίνουν!!



     
  12. iolanda

    iolanda Contributor

    Ε Ναι!