Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy's little girl

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emily adams, στις 3 Νοεμβρίου 2020.

  1. quest

    quest custom title

    'Εαν ξαπλώσω στον καναπέ του ψυχαναλυτή, θα σας εκμυστηρευτώ ότι κάπου μέσα μου υπάρχει μία kawaii little, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει στον χώρο της φαντασίωσης όπως η Dorothy ή η Alice. Και είμαι οκ που δεν εκφράστηκε ποτέ IRL.

    Η πρώτη μου επαφή με τον "χώρο" έγινε μέσα από το μυθιστόρημα της Pauline Reage. Περιέργως, όσο να μου άρεσε η γραφή, παρέμεινε ένα παραμύθι όπως τα άλλα στα οποία πρωταγωνιστούσαν μικρά κοριτσάκια. Δεν γνωρίζω για την ελληνική μετάφραση, αλλά η αγγλική μετάφραση όπως και το γαλλικό πρωτότυπο, εμπεριέχουν ένα σχεδόν ποιητικό λόγο και ποιητικό συμβολισμό, όπως όλα τα καλογραμμένα κλασσικά παραμύθια. Εάν ήταν να ασχοληθώ με φιλολογική ανάλυση της Ιστορίας της Ο θα έκανα έναν παραλληλισμό του μυθιστορήματος αυτού με τον Μάγο του Οζ και την διλογία του Lewis Carroll.

    Το αποτέλεσμα ήταν ότι το bdsm fantasy world της Ιστορίας της Ο δεν με ενθουσίασε και δεν ταυτίστηκα ούτε με την Ο ούτε με την έφηβη Nathalie (μιας που το διάβασα πρώτη φορά σε εφηβική ηλικία).

    Το πραγματικό ενδιαφέρον μου για τον χώρο του BDSM ξεκίνησε κάπου στο 1990 με την επαφή που είχα με την LGBT κοινότητα, όταν γνώρισα άτομα σε σχέχεις Daddy dom/boy όπου οι doms ήταν είτε Leather Daddy (άντρες σε γκει σχέση) είτε Daddy Dykes (γυναίκες σε λες σχέση). Εκεί κατάλαβα την διαφορά του παραμυθένιου bdsm με το πραγματικό D/s όπου οι ρόλοι εστίαζαν στην 24/7 λειτουργική ασυμμετρία (σε αντίθεση με το sex-based D/s του fantasy bdsm). Οπότε το πρότυπο μου για μία ετεροφιλοφιλική σχέση D/s σχέση Daddy/little δεν είναι ο πατέρας όπως τον εννοούμε ιστορικά ή κοινωνιολογικά ή ψυχοαναλυτικά, αλλά από το συνθετικό και πολυσύνθετο "ρόλο" που εξελίχθηκε μέσα στην LGBT bdsm κουλτούρα.
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2020
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το T/b αφορά ρόλους, που μπορούν να γίνουν και τρόπος ζωής αν δέσει η συνταγή.

    Πιστεύω ότι το D/s αφορά προσωπικότητα/χαρακτήρα. Δεν είναι ρόλος που έγινε ρουτίνα (όχι κατα ανάγκη με την αρνητική χροιά), δεν είναι καυλοκεντρικό, είναι εσύ. Δεν είναι κάτι που θα βαρεθείς, δεν είναι κάτι που το κάνεις με σκοπό άλλο πέραν του να είσαι σε μία σχέση στην θέση που νιώθεις/πιστεύεις/ξέρεις ότι πρέπει να είσαι. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο του bdsm, σε οποιαδήποτε σχέση ένα κυριαρχικό ή υποτακτικό άτομο θα θέλει να βρεθεί σε θέση και λειτουργία κυριαρχική ή υποτακτική αντίστοιχα άσχετα με το αν θα τα καταφέρει ή αν θα το προσπαθήσει καν. Το bdsm έχει να κάνει με την φιλοσοφία, τον εξωραισμό και τα στερεότυπα (τα bdsmικά στερεότυπα) που άπτονται τέτοιων σχέσεων.

    Σε μία D/lg ή DD/lg η πατρική φιγούρα είναι κατα ανάγκη κυριαρχικός ρόλος και αν αυτός ο ρόλος παιχτεί από κάποιον με κυριαρχική προσωπικότητα τότε θα μπορούσαμε ή μάλλον καλύτερα θα μπορούσα εγώ βάσει του κριτηρίου που έχω θέσει παραπάνω, να μιλάω για κυριαρχία.

    Το θέμα είναι το lg δεν είναι κατα ανάγκη υποτακτικός ρόλος. Βασικά δεν είναι ρόλος, ούτε φετίχ, ούτε χαρακτήρας. Είναι κατάσταση. Από αυτά που έχω δει και έχω βιώσει ένα lg θα διαλέξει μία κάποια παιδική ηλικία να εξομοιώσει και να την βιώσει για όση μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί στην καθημερινότητα της προσθέτοντας το ερωτικό στοιχείο προερχόμενο από το την κυριαρχική πατρική φιγούρα. Για ένα lg η τιμωρία είναι "τιμωρία" είναι παιχνίδι και η ηλικία η οποία υποδύεται είναι κάτι σταθερό, δεν θέλει να "μεγαλώσει" δεν θέλει ούτε να αλλάξει ούτε να εξελιχθεί προς τις ανάγκες του κυριαρχικού μέλους. Όχι ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ποτέ η προτεραιότητα για ένα lg.

    Ένα lg πέρα από όλα τα άλλα συνήθως και σημαντικότερα αναζητά την κάλυψη κάποιων συναισθηματικών αναγκών και την δημιουργία μίας ασφάλειας και σταθερότητας που πιστεύει ότι της ανήκει προερχόμενα από τον daddy ή από τον dom daddy που επίσης πιστεύει ότι της ανήκει. Όταν φυσικά πρόκειται για σχέση και όχι για παιχνίδια.

    Σε μία D/s σχέση είμαι της γνώμης ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα που αναζητά το υποτακτικό μέλος είναι το αντίκρισμα της ποιότητας της υποταγής και προσήλωσης του στην προσωπικότητα και τις ανάγκες του κυριαρχικού. Δεν είναι κάτι εκ προοιμίου δεδομένο ή απαιτούμενο είναι κάτι που προκύπτει.
     
  3. Maverick

    Maverick Good guy to a fault.

    Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση εμφανίζεται ένας ρόλος, με ή χωρίς εισαγωγικά, που δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής σε αυτό το νήμα, του/της Cg ή Caregiver ή απλά κάποιος/α που παρέχει φροντίδα σε lg/lb.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ναι αλλά δεν νομίζω ότι ένα lg/lb θα μπορούσε να αρκεστεί σε παροχή φροντίδας.
     
  5. Σύνηθες καυλωτίκ χαρακτηριστικό σε play, αλλά και σε πιο διευρυμένο πλαίσιο DD/lg, ο ρόλος του αυστηρού αλλά δίκαιου, πατέρα διδασκάλου.  
     
  6. littlebabygirl

    littlebabygirl Ιδιοκτησια του Μοναχικου_ λυκου1981

    εμμ..εμενα δεν μου αρέσει πάντως
     
  7. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

  8. neikosD

    neikosD New Member

    Ειναι αυτο που με εκφραζει καλυτερα, ειδικα οταν η κορουλα γινεται και λιγο pet..
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έκτακτο το ροζοσομονί, αλλά το γαλαζολεβαντί σκίζει...
    Διδυμάκια..!
     
  10. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα με την κατάληξη της Ο. Αλλά ήταν από τα πρώτα ερεθιστικά έργα που γνώρισα. Και αν και με τρέλαινε τότε στην τρυφερή ηλικία των 13, δεν το κάνει σήμερα. Δεν ξέρω γιατί...όσο μεγαλώνω νομίζω γιατί αυτή φτιαχνόταν όσο αυτός δεν ενδιαφερόταν...και κατέληξε να είναι η dom αναγνωρίζοντας πως περισσότερο του άρεσε το παιχνίδι παρά η συσχέτιση..

    Στο daddy dom είναι απολαυστική η συσχέτιση και δεν είναι αναγκαστικά ένα role play..όσο μεγάλη και ανεξάρτηση και να είσαι, πάντα θες ένα daddy...τι πιο γλυκό και addictive δεν έχω...
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2021
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

  12. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    cause my daddy treats it so well..