Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κυρίαρχος, δύο σκλάβες στην ίδια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 19 Μαρτίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Γιατί τα κάνουμε πολύπλοκα; Ο καθένας μπορεί να ρωτήσει ό,τι θέλει και να αποφασίσει αν του κάνει/δεν του κάνει η απάντηση που μπορεί να λάβει/να μη λάβει.

    Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν, κάνεις τις επιλογές σου και ζεις με δαύτες.

    Ναι, το "Δε σε αφορά", "Δεν σου απαντάω" είναι απαντήσεις. Το αν σου κάνουν ή όχι είναι δικό σου πρόβλημα και όχι αυτού που ερωτάται.
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πάντως καλο θα ήταν εάν ο Κ είναι βανιλλοπαντρεμενος να ενημερώνει τις υποψήφιες υ, έτσι ώστε εάν μας επιτεθεί καμία άγνωστη στο δρόμο και μας ξεμαλλιασει να μην ψαχνόμαστε μετά....
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Κάπου κάποτε είχα πει πως αν ανοίξουμε το στόμα μας εμείς οι "παράνομες" θα ψάχνουν πέτρα να κρυφτούν μερικοί μερικοί...
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ποτέ τέτοια πράγματα  
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Φυσικά και ποτέ δε θα το έκανα...
    Υπόθεση εργασίας ήταν η δήλωση μου  
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    οι βανιλλοπαντρεμένοι, οι βανίλλιοι γενικότερα, διακρίνονται μάλλον εύκολα, δεν είναι ζήτημα ενημέρωσης.
     
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Αυτό που πραγματικά συζητάτε αν σε πλαίσιο γνωριμίας οφείλει να ενημερώσει κάποιος/α ότι είναι παντρεμένος, με ξεπερνάει.
    Φυσικά και πρέπει να ενημερώσει , φυσικά και αφορά το υ .
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα τα Κ που ξέρω και έχω ακούσει ( από υ τους), πάντα στην αρχή είχαν ενημερώσει για την ύπαρξη ή όχι, άλλων, όχι ποια, πως, τι.., αλλά το αν θα μπει το potential υ σε μονογαμικό D/s η όχι, το ήξερε. Καλά ...και συνήθως πολύ παραπάνω ξέρουν αλλά τέλοσπαντων.

    Αυτό που πρέπει να τα παρουσιάζουμε όλα τέρμα βαριά, στο δημόσιο ενώ στην πράξη παίζει αλλιώς, αλήθεια δεν το καταλαβαίνω.

    Προσωπικά αν δεν ήξερα σε τι πάω να μπω, δεν θα έμπαινα. Όχι γιατι κάνει διαφορά, δηλαδή αν είναι να μπω δυστυχώς και 5 να έχει θα μπω άσχετα αν δεν μαρέσει, αλλά το να μην μου πει που θα μπω θα ήταν no no για εμένα, θα με χάλαγε δεν ξέρω...θα έδειχνε κάτι αρνητικό για εμένα, τώρα μην λέω και μεγάλα λόγια μπορεί και να καθόμουνα, αλλά δύσκολα μάλλον, ναι δεν ξέρω. Μάλλον όχι.
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Στο "πρέπει" κομμάτι είναι που υπάρχει το βραχυκύκλωμα.
    Με την ίδια λογική μπορώ να πω και γω με την σειρά μου ότι ο Κ πρέπει γενικά να μην είναι μαλάκας. Αλλά αυτή είναι μια δική μου μη ρεαλιστική προσδοκία που τελικά με φορτίζει και με ταλαιπωρεί. Φυσικά και στην αναζήτηση Κ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γνωρίσω και κάποιους που είναι μαλάκες, ψεύτες, απατεώνες.

    Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβάλλω το δικό μου αξιακό σύστημα στον πλανήτη (παρόλο που είναι το καλύτερο και πρόκειται για μεγάλη αδικία). Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποδεχτώ ότι υπάρχει αυτό το ρίσκο και να συνεχίσω να επιλέγω με την όποια κριτική μου ικανότητα, που ευτυχώς μέσα από τα λάθη της αργά μεν αλλά σταδιακά βελτιώνεται. Και όσο πιο σύντομα αποδεχτώ αυτήν την πραγματικότητα τόσο λιγότερο θα με ταλαιπωρούν τα "ευτράπελα".

    Είναι εκνευριστικό να χάνουμε χρόνο με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την θέση υ σαν μια ευάλωτη θέση επειδή «το υ δεν ζητάει λογαριασμό». Ναι υπάρχουν πολυγαμικοί που δεν είναι καν κυριαρχικοί και απλά στοχεύουν σε υ γιατί οι βανίλα είναι δύσκολο να αποδεχτούν την πολυγαμία τους. Υπάρχει μια πλούσια γκάμα σε «σφετεριστές» που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα «αδύναμα» νιούμπυ μουνάκια και καραδοκούν στο έμπα του χώρου ( και του φόρουμ).
    Μόνο που καμία θέση που ξέρεις τι είσαι και τι χρειάζεσαι, έστω και τσάτρα πάτρα, δεν μπορεί να είναι ευάλωτη, έτσι και η θέση υ δεν είναι καθόλου ευάλωτη, αν το υ δεν κυριαρχηθεί κλωτσάει χειρότερα και από βανίλα. Και η πολυγαμία από μόνη της δεν είναι κυριαρχικό στοιχείο. Αν απλά γουστάρεις να γαμάς κακούλικα πολλά μουνάκια, δεν σημαίνει αυτόματα ότι είσαι Κ.

    Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν κάθεται να πουλήσει κυριαρχιλίκια σε αγνώστους από την πρώτη γνωριμία. Τα επιτηδευμένα είναι ανούσιες φούσκες. Προσωπικά σε γνωριμίες που είχαν ενδιαφέρον για μένα δεν πήρα ποτέ μεσοβέζικες απαντήσεις. Είχα ξεκάθαρες απαντήσεις όχι μόνο όσον αφορά την πολυγαμία τους αλλά και γενικά στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την Κυριαρχία/ υποταγή και ακόμα παραπέρα τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο. Έδιναν ανοιχτά και άφοβα μια πρώτη εικόνα για τον εαυτό τους.

    Όλα αυτά όμως όχι επειδή μου τα όφειλαν ή επειδή έπρεπε για μένα. Υπάρχει ένας πολύ πιο έξυπνος και πρακτικός λόγος. Γιατί δεν ήθελαν να χάνουν τον χρόνο τους με ασύμβατα υ. Αυτή είναι η θέση, έτσι την γουστάρω, μπορείς να ανταπεξέλθεις?

    Η κάθε γνωριμία είναι μια μορφή συνέντευξης, μέσα από κάθε μορφή απάντησης ακόμα και από τις μη απαντήσεις (@vussinada), παίρνουμε πληροφορίες για το άτομο που συνομιλούμε. Εξερευνούμε έναν άγνωστο. Αλίμονο αν βάλουμε «πρέπει» σε αυτό. Ο καθένας πορεύεται με τα εργαλεία του. Η αναζήτηση της θέσης είναι μια διαδικασία με πολλά ενδιαφέροντα σημεία για συζήτηση και πολύ χρήσιμα για τα νιούμπις και δεν αφορά μόνο την πολυγαμία.

    Το κάθε υ έχει τα δικά του στάνταρ για το τι σημαίνει Κυριαρχία, γιατί αυτά τα στάνταρ μπορούν να του επιβληθούν και με αυτά καυλώνει. Δεν απολαμβάνω το παράνομο και το περίεργο κρυφτούλι, αλλά γνωρίζω πως για πολλούς ανθρώπους είναι ηδονικό παιχνίδι. Και αυτοί και εμείς και όλοι μας πάντα έχουμε το ανάλογο τίμημα να πληρώσουμε για την κάθε απόλαυσή μας.
     
    Last edited: 20 Νοεμβρίου 2020
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Την υποτακτική την αφορά αλλά όσο αφορά την δική μου εμπειρία είναι από τα τελευταία πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να νοιάζεται στην πράξη.
     
  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    So true! Lol
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η απάντηση "δεν είναι δική σου δουλειά" - χωρίς να υποστηρίζω ότι είναι η μόνη που μπορεί να δοθεί - δεν είναι "μη απάντηση". Είναι σαφής αλλά διαφορετική, μέχρι δυνάμει ευρύτερη, από την απάντηση που ήδη έχει στο μυαλό του/περιμένει/απαιτεί το άτομο που ρωτάει. Περισσότερα παρακάτω.

    Εξαρτάται ποιό ζητούμενο βλέπει κανείς στην ερώτηση.

    Δείτε μια εναλλακτική ερμηνεία:
    - "Απαιτώ να μάθω εκείνα που θέλω με τον τρόπο που τα θέλω"
    - "Δεν είναι και δεν θα είναι δική σου δουλειά να απαιτείς"

    Να επισημάνω ότι για μένα υποτακτικότητα και κυριαρχικότητα είναι αναπόσπαστα χαρακτηριστικά του ατόμου, όχι μανδύες που φοριούνται ή αφήνονται στην άκρη ανάλογα την περίσταση ("φάση γνωριμίας", "υπάρχουσα M/s"), οπότε δεν μου φαίνεται δυνατόν να αποσπώνται μεμονωμένα σημεία και να γίνει ο καθένας άλλος από αυτό που είναι.


    Απαραίτητο disclaimer: γνωρίζω ότι με την απάντησή μου μένουν στην άκρη πολλοί παράγοντες. Ελπίζω να είναι σαφές ότι πρόκειται για σχόλιο ad hoc, σε συγκεκριμένο θέμα.