Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος RainyCloud, στις 21 Οκτωβρίου 2019.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Είναι άτοπο (και φαιδρό) να στιγματίζετε τη χρήση του εξευτελισμού από άλλους γιατί δεν αρέσει σε σας.
    Πρόκειται για ενήλικες που μπαίνουν σε συγκεκριμένο είδος σχέσης, κανείς δεν κάνει δώρο σε κανέναν. Ή θεωρείτε ότι ο κυριαρχικός χρειάζεται να δείξει ευγνωμοσύνη για το "δώρο" που έλαβε;
    Θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε το παρακάτω νήμα: The Gift Theory / Η θεωρία του Δώρου.
    ---
    Όσα αναφέρετε έχουν να κάνουν αποκλειστικά με σωματικό παιχνίδι, όχι με την ιδιότητα του μάστερ ως ιδιοκτήτη άλλου ατόμου.

    Και εσείς συμμετέχετε στο ελληνικό φόρουμ αυτό γιατί;...
     
  2. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Δεν θελω να αναψω φυτιλια αλλα η υποξια μπορει να ελεγχθει μεχρι ενα βαθμο (αναλογα το ατομο) και να δωσει παραταση στον χρονο που θα προκληθει. Αν πχ καποιος την παθει στα 30-40" δευτερολεπτα μπορει να παρατηνει τον χρονο σε μερικα λεπτα. Αν λοιπον εισαι ασφυξιολαγνα μπορεις να το απολαμβανεις αρκετα 'safe'

    (Ξερω τωρα θα πεσετε ολοι να με φατε ποσο safe μπορει να ειναι κατι τετοιο κτλ κτλ. Ειναι οσο safe να παιζει καποιος με βελονες σε ευαισθητα σημεια)
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγώ πάντως μετά από αυτό που έπαθα δε θα προτείνω κάτι τέτοιο
     
  4. Μπορώ φίλε μου και πολύ καλά μάλιστα. Και το Vanilla με το Gorean ειναι εντελώς διαφορετικα πράματα αλλά έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση vanilla κοπέλα να φτάσει να γίνει Gorean κατάσταση.Οποτε όλα είναι διαφορετικά αλλά όλα μπορεί να γίνουν και άλλιως αν έχεις την δυνατότητα το αλλάξεις.
     
  5. Αυτό που λες για την υποξία γίνεται και ειπαρχει και ένας Νορβηγός ο εφευρέτης της breatheology που κάθεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας μια ανάσα τουλάχιστον 15 λεπτά.Αλλα αυτό απαιτεί χρόνια ειδικής αναπνευστικής προπόνησης φυσική κατάσταση επαγγελματία αθλητή γιατί αυτός είναι 7φορες παγκοσμιος προταθλητης και ενα πολύ μεγάλο ιατρικό επιτελείο εργοφυσιολογων για να μπορέσει ο εγκέφαλος να συνηθίσει την υποξία αυτή όχι ένα session.
     
  6. master8

    master8 New Member

    Καλό θα ήταν να αποφεύγεται γιατί λόγω της μειωμένης ροής αίματος προς τον εγκέφαλο μπορεί να προκληθούν μόνιμες βλάβες. Ακόμα και αν διαρκεί δευτερόλεπτα η διακοπή της ροής. Μιλάω σαν επαγγελματίας υγείας.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τι προβλέπεται για δύτες και ορειβάτες μεγάλου υψομέτρου;
     
  8. master8

    master8 New Member

    Τι εννοείς; Είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο. Γιατί κάνω κατάδυση.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Εσείς είστε επαγγελματίας υγείας, εσείς κάνετε και κατάδυση, θα έπρεπε να ξέρετε, να διαφωτίσετε κι εμάς.
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2020
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αναφέρομαι στην ελεύθερη κατάδυση. Εγώ κάνω καράτε btw.
     
  11. master8

    master8 New Member

    Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ουσιαστικά αυτό που συνέβη στη Θρυαλλις ήταν ότι πιέστηκαν οι βασικές αρτηρίες που αιματωνουν τον εγκέφαλο (καρωτίδες) και δημιουργήθηκαν τα black outs. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Ουσιαστικά σταμάτησε η μεταφορά αίματος και κατ’επέκταση επήλθε η υποξία. Στην ελεύθερη κατάδυση το σώμα καταναλώνει τα αποθέματα οξυγόνου που έχεις πάρει με την ανάσα σου και στους ορειβάτες η υποξία προέρχεται από το μειωμένο οξυγόνο στην ατμόσφαιρα. Αλλά δεν διακόπτεις την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο συμβάν της Θρυαλλις και των παραδειγμάτων σας.

    ελπίζω να ήμουν σαφης και ξεκάθαρος.
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Βεβαίως και έχουν σχέση: ασχέτως προέλευσης, η υποξία είναι η ανεπαρκής παροχή οξυγόνου στους ιστούς, δεν μιλάμε για ανοξία.
    Θα λέγατε λοιπόν σε κάποιον να μην ασχοληθεί καθόλου με ορειβασία σε υψηλό υψόμετρο ή με ελεύθερη κατάδυση γιατί λόγω της μειωμένης ροής αίματος προς τον εγκέφαλο μπορεί να προκληθούν μόνιμες βλάβες. Ακόμα και αν διαρκεί δευτερόλεπτα η διακοπή της ροής; Εγώ όχι.
    Το ίδιο με την υποξία από πνιγμό-ασφυξία: ελεγχόμενα, όπως κάθε τι.