Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterTeo, στις 30 Νοεμβρίου 2020.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ότι είναι γιατρός (με σύνταξη, ορθογραφία που πες να την παραβλέψω), το λέει σε φετιχιστικο φόρουμ με περηφάνεια, ως διαφήμιση, ότι είναι επαγγελματίας στον χώρο (δεν έχει ηθών λες το ΗΒ) και το θέμα είναι αν έχει την κατάλληλη ειδικότητα. Σε αγαπάω @Arioch ουλη μου    
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    είσαι μεγάλη καρδιά.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο OP αναφέρει τον πόνο ως εργαλείο θεραπείας ψυχολογικών προβλημάτων σύμφωνα με τον τίτλο του νήματος.
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ως δικηγορος του διαβολου παλι, υποστηριζω οτι ο πονος ως εργαλειο δεν εχει περισσοτερη επιδραση στην επιλυση διαφορων ψυχολογικων προβληματων απο την καταναλωση σοκολατας, τη χρηση κανναβης, η ακομα και το να ερωτευετει καποιος
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ανακούφιση ενδεχομένως, επίλυση δύσκολα.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όλα αυτά καλά και ωραία αλλά απαντάνε άλλα πράγματα και όχι την ερώτηση που έκανα στο πρώτο post και η οποία είναι τελείως ξεκάθαρη.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι είναι, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι αδιάφορα, η επίκληση στην ιατρική αυθεντία για χρήση πόνου ως θεραπείας σε ψυχολογικά προβλήματα μου χτυπάει εξαιρετικά άσχημα, ακόμα περισσότερο δε σε BDSM forum
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2020
  8. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Γιατι ρε μαν το αμφισβητεις; Τοσα ηλεκτροσοκ και ψυχρα λουτρα, τσαμπα τα κανανε στα φρεναδικα; Δεν εμενε ψυχολογικο για ψυχολογικο προβλημα αθεραπευτο! Ξερανε οι παλιοι...
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ξέρεις γιατί έγινε αλλά αυτή η συγκεκριμένη ήταν μία μόνο. Εσύ προφανώς έχεις δώσει όρκο στον Ιπποκράτη ότι θα παρέχεις βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται.

    Λοιπόν έχω μία ιδέα, αφού το αντικείμενο το κατέχεις θα καταθέσεις ένα paper για το Mastrογράφημα. Το Masterογράφημα θα είναι μία ειδική εξέταση που θα γίνεται από διπλωματούχο γιατρό που έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση και εμπειρία και στο bdsm (για το οποίο εάν έχει κάνει αγροτικό στο εξωτερικό ακόμη καλύτερα).

    Για να σου δώσω μία ιδέα, θα είναι κάτι όπως αυτό που κάνει bdsmtest.org αλλά με αποτελέσματα ιατρικώς τεκμηριωμένα και με μετρήσεις για τις οποίες θα υπάρχει μέγιστη και ελάχιστη τιμή. Πως είναι τα όρια για την χοληστερίνη στις γενικές, ε έτσι θα είναι και για την υποτακτικότητα πχ. Με αυτό το τρόπο ένας εξειδικευμένος γιατρός θα ξέρει τι αγωγή ή θεραπεία θα πρέπει να χορηγήσει/εφαρμόσει στον ασθενή του.

    Θα σωθεί κόσμος. Αν και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, εκείνα τα καλά τα ενακαιρίσια τα 23χρονα με τις καταπιεστικές οικογένειες έχουν εκλείψει σχεδόν. Τα καινούργια έχουν κάλους στους αντίχειρες από το πολύ tiktok και insta και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα στον χώρο.

    Μα προς τα που οδεύουμε...
     
  10. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ωωω μοναμούρ
     
  11. Kατ αρχην ειμαι Φυσίατρος (Φυσικη ιατρικη /Αποκατασταση) με εξειδικευσεις στη Φυσικοπαθητικη την Αντιμετωπιση Πολυτραυματια και βασικη Οστεοπαθητικη με σπουδες στην Αγγλια. Η Ιατρική εξήγηση στην ευχαρίστηση που προσφερει η εφαρμογή του πονου εχει να κανει με δυο παραγοντες: α) την ενεργοποιηση των νευρικων αποληξεων του σωματος (trigger points) και β)με την παραγωγή των ορμονων ευχριστησης( ενδορφινες κλπ) που παραγονται απο τον εγκεφαλο μεσω των νευροδιαβιβαστων (ντοπαμινη σεροτονινη κλπ) .Γιατι εγεινε? Γιατι ξεροντας τι ευφορια φαιρνει η εφαρμογη του πονου ημουν σιγουρος οτι θα βρει μια διεξοδο τις στιγμές που την επιαωαω κρισεις πανικου μελαγχολιας και ηταν πραγματικα πολυ ασχημα. Πως εγεινε? Αρχικα η ποιο γρηγορη και αμεση λυση ηταν κατι που να την ποναει και το βασικο να το κανει μονη της με διαταγη δικια μου. Τι ηταν αυτο? ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΛΙΑ ΜΕ ΚΛΙΠ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΥΜΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕ .Οταν κανεις με την θεληση σου ο εγκεφαλος με τις ορμονες που παραγει σε κανει να ξεχνας καθε ψυχολογικο προβλημα γιατι πολυ απλα εκεινη την στιγμη εισαι συγκεντρομενος και το ευχαριστιεσαι.Αρα εκτος απο την πρωτη φορα που της τις εφαρμοσα και ξετρελαθηκε με τον πονο και την ηδονη απο τα χαδια μετα τις εβαζε μονη της και με επερνε τηλεφωνο να μου το πει .Οποτε με ολη αυτη η διαδικασια ανακαλυψε οτι ο πονος την εκανε ψυχικα καλα και καθε φορα την ανεβαζα ενα επιπεδο πονου παραπανω σε σημειο οι ορμονες της που παραγονταν να κανουν παρτυ και να της εχει γινει το θεμα στην ουσια ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ.
     
  12. Συμφωνώ και επαυξάνω !!! Ασφαλώς σχεδον όλα εχουν μια εξηγηση αλλα και ολα θέλουν μέτρο και τρόπο !!! Ευχαριστώ πολύ για τα ωραια επιστημονικά σχόλια τα οποία επιβεβαιώνουν όσα έγραψα!!!