Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterTeo, στις 30 Νοεμβρίου 2020.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η απάντηση εν προκειμένω μπορεί να είναι μόνο μια, αυτή με τις συνοπτικές διαδικασίες, για λόγους που είναι πέραν του προφανούς._
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχει σημασία να απαντήσει ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός και έκανε επίκληση αυτού του γεγονότος.

    Εδώ δεν έχει πλάκα, όπως το βλέπω εγώ δύο πιθανές απαντήσεις υπάρχουν:
    • Λέμε και καμιά μαλάκια να περάσει η ώρα
    • Είναι επικίνδυνος
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κάποτε μας τον κουβάλησαν σε μια παρέα κλπ κλπ...
    Είχε χεστεί απ' το γέλιο ο ΜαστροΠέρρης...
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τι δεν κατάλαβες, είπαμε..? C'mon... Αυτό λέω...
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο γραφικός δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνος παρά μόνο όταν υπάρχει απουσία νιονιου εκείνων που τον παίρνουν στα σοβαρά όποτε εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία της φυσικής επιλογής.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τώωωωρα δέσαμε... Άιντάαααα...!
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    Αυτό το σχόλιο μου θύμισε κάτι θειάδες που συμβούλευαν μια άλλη θειά να μην πάρει τα φάρμακα που της έγραψε ο γιατρός για την κατάθλιψη γιατί θα γίνει φυτό και τελικά έγινε φυτό επειδή δεν τα πήρε.

    Γιατρός δεν είμαι, αλλά γνωρίζω πως υπάρχουν σύγχρονα φάρμακα πλέον για την κατάθλιψη, που δεν προκαλούν εξάρτηση και το άτομο μετά το πέρας της θεραπείας, τα διακόπτει εντελώς και χωρίς καμία παρενέργεια.

    Παρακαλώ μη διαδίδεται επικίνδυνες ανακρίβειες.
     
  8. Καταρχην σχετικα με το warning .για να λησω μια παρεξηγηση ολες αυτες οι ουσιες που ανεφερα ειτε ειναι ειδικος καποιος ειτε οχι που τις διαβαζει εδω ειναι μονο για νοσηλευτικη χρηση και αυτα τα προμηθευονται μονο κατα ειδικη παργγελια ,δεν συνταγογραφουνται και δεν ειπαρχουν καν στο ελευθερο εμποριο πλην ελαχιστων οπως πχ βενζοδιαζεπινες και καποια απο τα άλλα αλλα μονο με διγραμμη συνταγη και πολυ αυστηρα κριτηρια χορηγησης .Οποτε δεν τιθεται καν θεμα το αν παει καποιος που τα ειδε εδω να παει στο φαρμακειο να αγορασει . Ειπα ποτε εγω οτι τα ΖΑΝΑΞ τα παιρνουμε απο το περιπτερο σαν τσιχλες ? Οχι.Οποτε μην λετε πραγματα που δεν στεκουν. Δευτερον ο Ψυχολογος Ψυχοθεραπευτης δεν ειναι Ιατρικη Ειδικοτητα ειναι παραιατρικη και κανει μονο γνωματευση οχι διαγνωση .Διαγνωση κανει μονο ο Ψυχιατρος!! Τριτον .υποβοσκουσα μανια δεν υπηρχε καταθληψη ομως ναι υπηρχε διαπιστωμενη αλλα οχι διεγνωσμενη για αυτο και της απεσπασα την προσοχη.Τεταρτον Αν γνωριζω τις επιπτωσεις αυτης της αδρανοποιησης μελλοντικα? Δεν ειχε καμια επιπτωση ουτε τοτε ουτε στο μελλον γιατι απλα ειχε αποτελεσμα και αυτο ηταν οτι με αυτο βρηκε την λυση . Περαν ολου αυτου ομως εγω ανεφερα την ιστορια αυτη μονο για να μαθω αν ειπαρχουν αλλες κοινες εμπειριες απο αλλους οχι για να θεσω στανταρς θεραπειας γενικως .Και εξαλου το τι εκανα εγω με την κοπελα μου νομιζω οτι δεν αφορα καμια θεραπεια για κανεναν αλλον .Και ολα αυτα εγειναν με απολυτη συνεναιση .Τιποτα δεν εγεινε χωρις να θελει ο αλλος.Και απο την στιγμη που αυτος ο τροπος για αυτην λειτουργησε θεραπευτικα τοτε γιατι ειναι κατακριταιο?
     
  9. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το θεμα δεν ειναι να πεισεις το φορουμ αλλα τον εισαγγελεα. Παντως αν θελεις μαρτυρα υπερασπισης θα ερθω να του επιβεβαιωσω οτι εισαι τρελος!

    Αυτο, τιποτα αλλο!
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Ούτε ο επικίνδυνος ξεχωρίζει από το ότι είναι γραφικός.
    Ο επικίνδυνος είναι επικίνδυνος.
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2020
  11. tithon

    tithon Contributor

    γιατί, δεν έγραψες πώς γαμάς την κοπέλα, για το οποίο χεστήκαμε και δεν μας πέφτει και λόγος, αλλά έγραψες ασυναρτησίες για θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων, φαντασιακών κιόλας.
     
    Last edited by a moderator: 2 Δεκεμβρίου 2020
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory