Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterTeo, στις 30 Νοεμβρίου 2020.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αυτό εδώ προς διαλεύκανση της σύγχυσης.
    https://www.therapia.gr/psyxologos-psyxiatros/
    Αφού το διαπιστώσατε εσείς ως φυσίατρος,εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Εμ? Δεν ανοίξατε/με μία κλινική, όταν οι καιροί ήταν πιο εύκολοι...
    Φανταστείτε πόσα παραρτήματα θα είχατε τώρα! Λολ
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ξέρουμε αν δουλεύει και σε ωμαλγια; Γιατί με έχει πιάσει από την υγρασία ο ωμός μου (αχ γεράματα)
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @MasterTeo η επαγγελματική σας ιδιότητα δεν μας αφορά. Δεν αφορά το φόρουμ, δεν αφορά κανέναν παρά μόνον τους όποιους ασθενείς σας (sic).
    Δε μου κάνει εντύπωση η ανορθογραφία σε ιατρό, δε μου κάνει εντύπωση ο παραλογισμός σε φέροντα την ιατρική ιδιότητα.
    Μου κάνει εντύπωση πως το νήμα είναι ακόμη ανοιχτό και οι παράλογες - επικίνδυνες τοποθετήσεις προσπερνούνται απλά με κάποιο warning .
    Με η χωρίς την ιατρική ιδιότητα να σας συντροφεύει το βασικό είναι να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα και να επισκευτείτε ο ίδιος έναν ψυχίατρο ή εάν το έχετε κάνει ήδη να λάβετε συστηματικά την φαρμακευτική αγωγή που σας έχει δώσει.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Δεν λειτούργησε θεραπευτικά , λειτούργησε ως παυσίπονο. Ως γιατρος θα έπρεπε να ξέρετε την διαφορά .
    Για να μην γράφουμε ανοησίες , το βδσμ και ο πόνος ΔΕΝ ειναι θεραπεία για τίποτα . Παλαιότερα είχαν γινει κάποιες έρευνες και λειτούργησαν κατι πειραματικές κλινικές αλλά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο πόνος ΔΕΝ θεραπεύει ,οπότε ολες αυτές οι πρακτικές είναι πλέον παράνομες για θεραπευτικούς λόγους !
    Την ιδια επίδραση που είχε στην κοπέλα σας ο πονος ,θα μπορούσε να εχει και μια τσίχλα να κανει φούσκες αν της απασχολούσε την σκέψη κατι τέτοιο.
     
  10. Mα όλοι εδώ μέσα έχουν παρεξηγήσει κατι.Δεν έκανα τίποτα θεραπευτικά σαν ιατρική πράξη δεν είμαι ούτε τρελός ούτε επικίνδυνος ούτε ότι έχουν πει εδώ μέσα .Ερωτηση για συζήτηση ήταν ο σκοπός μου (δεν διατύπωσα σωστά την επικεφαλίδα) αν έχουν άλλοι τέτοιες εμπειρίες να καταθέσουν .Και αντί αυτού ο καθένας άρχισε να με βαράει και να μου το μακρύ και το κοντό του λες και σκότωσα κανένα . Δεν περιμενα τέτοια συμπεριφορά .Ότι να ναι .Αν ήξερα ότι ο καθένας εδώ μέσα φέρεται έτσι δεν θα μίλαγα ποτέ.
     
  11. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    @MasterTeo λίγο καλύτερη ορθογραφία βρε αδερφέ....έχω μετρήσει ως τώρα 20+ λάθη
     
  12. Δεν έχετε δυστηχως καταλάβει ότι ο στόχος που ανοιξα αυτήν την συζήτηση ήταν για να πείτε και εσεις τις εμπειρίες σας αν έχετε και αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Στον τίτλο απλά απο λαθος ξέχασα να βάλω ένα ερωτηματικό στο τέλος και όλοι το πήρατε δεδομένο ότι επειδή είμαι ιατρός κάνω τέτοιες θεραπείες .Ούτε ιατρικές πραξεις παράνομα κάνω ουτε τρελός ούτε είμαι επικίνδυνος όπως αναφέρει κάποιος εδώ. Εγώ επικινδυνος που παίρνω τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλεις που εσείς το γελάτε? Εχετε ξεκινήσει και με βαρατε ασυστολα λες και δεν ξέρω εγώ τι.Και γιατί? Επειδή έκανα κάτι με την κοπέλα μου με κοινή συναίνεση και το οποίο της άρεσε και βγήκε σε καλό? Εσεις όταν στα session η στα events πχ περνάτε βελόνες στους η στις παρτενέρ σας η εφαρμόζετε εικονικους πνιγμούς σφιχτό bontage κλπ είστε λιγότερο επικινδυνοι απο μένα που έβαλα απλά ένα σετ αλυσίδες στις ρώγες και που στην ουσία μετά η ίδια η κοπέλα μου τις έβαζε μόνη της? Δηλαδή οκ Κουλαρετε λίγο .Και οποίος δεν με ξέρει και θελει μπορούμε να βρεθούμε πχ στο SamePlace στης Έβας που το ξερουμε και έχουμε πάει όλοι να κάτσουμε στο Σαλώνι να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα face 2 face όταν μας το επιτρέψει το lockdown.Εγω τις εμπειρίες σας στο θέμα ήθελα να μάθω εγκυκλοπαιδικα για το αν μπορεί απλά να ισχύει κάτι τέτοιο.Μην κατακρίνετε έτσι οικτρα έναν συνάδελφο σας BDSMer χωρίς να τον ξέρετε καν επειδή απλά έχετε παρεξηγήσει εντελώς την πρόθεση του και χωρίς ποτε να εχω θήξει η να έχω πει τίποτα κακό για κανενα εδω!! . Ευχαριστώ και παρακαλώ να λήξει αυτή η συζήτηση σε αυτόν τον τόνο και το ύφος .
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2020