Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterTeo, στις 30 Νοεμβρίου 2020.

  1. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ο συγμεκριμενος δεν ηταν γιατρος, δεν ειχε καμια σχεση με το χωρο. Απατεωνας του κοινου ποινικου δικαιου ηταν κι εβγαζε λεφτα απο την απογνωση των ανθρωπων. Δεν εκανε βελονισμο μια και αυτη ειναι ιατρικη πραξη και εκπαιδευονται γιατροι και συναφεις. Θα «ωφειλε» εφ´ οσον ηταν ανθρωπος με συνειδηση. Εγκληματιας ηταν δυστυχως.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τον οποίο από ότι φάνηκε σε ασθενείς τον πρότειναν εγκεκριμένοι γιατροί και θρησκευτικοί αξιωματούχοι.
    Και ο οποίος είχε έδρα μέσα σε νοσοκομεία.

    Αλλά μόνο αυτός είναι που μάλλον θα πάει φυλακή.
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Αληθεια ειναι αυτο. Δε συνηθιζεται να ζητα διαπιστευτηρια η διπλωματα ενας γιατρος απο εναν «αλλον». (Δεν ανακατευω τους θρησκευτικους αξιωματουχους, εκει ειναι αλλο παιχνιδι). Εγκειται πλεον στον καθενα γιατρο να «μυριστει» αν ειναι περιεργος, αν ειναι επικινδυνος, αν ειναι εξωπραγματικος ο αλλος. Καποιοι μπαινουν σε διαδικασια οικονομικου «παρεδωσε» (εδω βαλε τους θρησκευτικους αξιωματουχους)
    Ωστοσο δεν ειναι συχνο αυτο. Συνηθως τους αναγνωριζουν και τους «φτυνουν» οπως την τριχα απο τη σουπα οι υπολοιποι
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για μένα ρωτάς; Ποσώς. Πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του φόρουμ.
    Είναι λόγος αυτός να μη σχολιάζεται για τους σολοικισμούς του ένα κείμενο; Θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο, να σχολιαστεί με επιχειρήματα για όσους το διαβάσουν. Αλλιώς, θα μοιάζαμε, συλλογικά, για νιρβανιασμένοι από το πολύ ξύλο που φάγαμε για τα ψυχολογικά μας  
     
  5. Alma Oscura

    Alma Oscura Όπταις άμμε

    Ο τρόπος έκφρασης σας δεν είναι ξεκάθαρος, άρα να περιμένετε από άλλους να παραθέσουν τις εμπειρίες τους με σκοπό έναν επικοδομητικό διάλογο είναι φύσει αδύνατον. Θα βοηθούσε αρκετά να διορθώσετε το κείμενο σας.

    Όσον αφορά το αρχικό σας κείμενο, είναι περριτό να συστήνεστε ως γιατρός, με ειδίκευση άνευ συσχέτισης επί του θέματος. Ήταν αναμενόμενος ο τρόπος με τον οποίο σας απαντούν και επάνω σε αυτό θα ήθελα να σταθώ στο εξής, αναφέρετε στην απάντηση #56 ότι "υποβοσκουσα μανια δεν υπηρχε καταθληψη ομως ναι υπηρχε διαπιστωμενη αλλα οχι διεγνωσμενη για αυτο και της απεσπασα την προσοχη.Τεταρτον Αν γνωριζω τις επιπτωσεις αυτης της αδρανοποιησης μελλοντικα? Δεν ειχε καμια επιπτωση ουτε τοτε ουτε στο μελλον γιατι απλα ειχε αποτελεσμα και αυτο ηταν οτι με αυτο βρηκε την λυση"
    Φοβάμαι πως δεν αντιλαμβάνεστε πόση επικυνδινότητα φανερώνουν αυτά που έχετε δηλώσει παραπάνω. Δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε τις μελλοντικές επιπτώσεις με μοναδικό παράγοντα το παρόν και γνωρίζοντας μόνο επιφανειακά και όχι βιωματικά τι συμβαίνει στο σπίτι της και πως το εκλαμβάνει/μεταφράζει κάθε φορά. Θα σας παρακάλεσω να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ρητορική ήταν η ερώτηση μου όσο αφορά εσένα, ήθελα να φτάσω στα υπόλοιπα μέλη με συγκεκριμένο πλάγιο τρόπο αλλά το πήγες εκεί πιο άμεσα.

    Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση επικίνδυνες τέτοιες δηλώσεις εκτός και όταν σπάνια βρίσκουν αποδέκτες ανθρώπους των οποίων ο λογισμός και η λογική τους είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τους ίδιους.

    Σε αυτή την περίπτωση και με επιχείρημα ότι τέτοιου είδους άνθρωποι είναι αυτοί που α) η διαχείριση β) εμείς ως κοινότητα οφείλουμε να προστατέψουμε, θεωρώ αδικία κάθε προσπάθεια περιορισμού του δημοσίου λόγου εδώ. Και τέτοιες προσπάθειες ουδόλως σπάνιες είναι.

    Η λέξη "σολοικισμός" μου ήταν άγνωστη, ψάχνοντας την ετυμολογία ανακάλυψα οτι είναι μια λέξη που εικάζω ότι αρκετές φορές θα με σώσει από περιφραστικότητα. Χαίρομαι και σε ευχαριστώ που βρέθηκε στην απάντηση σου.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Eίναι σαν την παροιμία "τόνα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο", 99% την ίδια αιτία έχουν, ίδια μόχλευση παράγουν, τα αυτά αποτελέσματα σερβίρουν και φτου και πάλι από την αρχή...
    Το "έργον" έχει παιχτεί χιλιάααδες φορές... Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα το νήμα, αποτελεί θέση και ως εκ τούτου είναι περιττή η έτι πλέον επιμονή...
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αυτός για τον οποίο είναι επικίνδυνες τέτοιες δηλώσεις δεν θα αντιληφθεί ή δεν θα δώσει σημασία στο ότι είναι επικίνδυνες.

    Δεν είναι, πάντως, αυτό που με απασχολεί. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν έχουν θέση σε ένα BDSM φόρουμ που ασχολείται με το περιεχόμενό του δηλώσεις όπως αυτές που έγιναν από τον νηματοθέτη σε αυτό το νήμα, οι οποίες είναι ανακριβείς αν μη τι άλλο - που είναι και μερικά άλλα - γιατί συσχετίζουν πράγματα που δεν συσχετίζονται όπως θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων και σαδομαζοχιστικός πόνος. Κατά τη γνώμη μου δεν έχουν, αλλά αυτή είναι μια γνώμη μόνο και τίποτα άλλο.

    Στην συζήτηση που ακολούθησε ενεργοποιήθηκαν δύο αντανακλαστικά, το ένα είναι αυτό που έχει να κάνει με την ελεύθερη έκφραση. Υποθέτω ότι δεν είναι μόνον ο νηματοθέτης που έχει δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, είναι και όλοι όσοι διαφώνησαν. Το άλλο έχει να κάνει με το περιεχόμενο και αν ο πόνος που δίνεται σε ένα S/m παίγνιο μπορεί να λογαριαστεί για θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων. Πάνω σε αυτό, επίτρεψέ μου να σου κάνω μια υποθετική ερώτηση: Αν ήταν μια υποτακτική που έλεγε ότι έτσι θέλει να λύσει / έτσι λύνει τα ψυχολογικά της και καλούσε σε συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών; Όλα καλά θα ήταν και τότε;
     
  9. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Ορθώς λες πως δεν διατύπωσες σωστά τη επικεφαλίδα "Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων" και η διατύπωση πάσχει σε περισσότερα από ένα σημεία:

    1. το "σαν" χρησιμοποιείται για παρομοίωση. Η ορθή διατύπωση είναι "ως" θεραπεία...

    2. θεραπεία επιδέχονται οι νόσοι και όχι τα προβλήματα, αυτά επιδέχονται λύσεις.

    3. Τα "ψυχολογικά προβλήματα" είναι απολύτως διάφορα των ψυχικών νοσημάτων ή πιο κόσμια των ψυχικών διαταραχών. Η κατάθλιψη στην οποία αναφέρεσαι στην ιστορία σου αποτελεί ψυχική διαταραχή και μάλιστα σοβαρή. Και δι' αλληλογραφίας από το πανεπιστήμιο της Άνω Μολδοβλαχίας να πήρες το πτυχίο σου, αυτά οφείλεις να μπορείς να τα διακρίνεις...

    4. Αναφέρεσαι αδιακρίτως σε "εφαρμογή πόνου", συνεπώς μπορώ α υποθέσω ότι και μία απονεύρωση στον οδοντίατρο ή μερικά σπασμένα παΐδια θα έχουν το αυτό θετικό "θεραπευτικό αποτέλεσμα" με τα clamps στα μουνόχειλα και τις ρώγες. Αν αποφασίσεις να κάνεις τη διευκρίνηση σε πόνο που προκαλεί ηδονή, τότε ο πόνος δεν αποτελεί τη "θεραπεία σου", αλλά η ηδονή που υπό συνθήκες ο πόνος μπορεί να προκαλέσει. Συνεπώς, το αυτό αποτέλεσμα θα έπαιρνες με κάθε τύπο ηδονής που θα παρείχες ανεξαρτήτως πόνου...

    5. Όπως διαπιστώνεις και ο ίδιος σε παρακάτω post σου, λείπει ένα ερωτηματικό στον τίτλο για να αποτελεί ερώτηση και όχι ΔΗΛΩΣΗ, συνεπώς μην ακκίζεσαι ωσαύτως που κάποιοι εξ ημών αντιληφθήκαμε ότι ομιλείς από άμβωνος και μάλιστα κατά την ιατρική συνήθεια παραθέτεις case report.


    Δεν θα μπω στην "ουσία" της ιστορίας: αν ο σωματικός πόνος μπορεί να υπερκεράσει τον ψυχικό πόνο και να τον εξαλείψει, είναι άλλωστε "γνωστό" πως όλοι όσοι έχουν υποστεί ή υφίστανται κατ΄εξακολούθηση σωματικό βασανισμό είναι παντελώς και μονίμως απαλλαγμένοι από ψυχολογικά προβλήματα και ψυχικές διαταραχές... Πληροφορίες υπάρχουν ήδη, πως αντικαταθλιπτικά και άλλα φαρμακευτικά ματζούνια θα αποσυρθούν και οι φαρμακοβιομηχανίες θα τα αντικαταστήσουν με συσκευές βασανισμού, τύπου Ιεράς εξέτασης.


    Θα κάνω όμως αυτό που συνηθίζουν όλοι οι καλοί συμπολίτες μας, μίας κάποιας ηλικίας, να κάνουν όταν συναγελάζονται έστω και τυχαία ιατρούς, θα ζητήσω ιατρική συμβουλή!!

    Λοιπόν κοίταξέ το γιατρέ μου και πες μου σε παρακαλώ, βλέπεις τίποτε κακό σε αυτό;

     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Βρίσκω μία ουσιώδη διαφορά μεταξύ του :

    λέω ελεύθερα την γνώμη μου, λένε και οι άλλοι ελεύθερα την γνώμη τους και πολύ πιθανόν την εικόνα που αποκομίζουν για εμένα έως άτομο δια μέσου του λόγου που εκπέμπω

    και του

    που ήταν η αφορμή για τα όσα έγραψα.

    Δεν είναι το ίδιο λέω ελεύθερα την γνώμη και το απαιτώ να φιμωθούν όσα θεωρώ εγώ με την λογική μου επικίνδυνα ή ανήθικα ή οτιδήποτε.


    Σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πεδίο συζήτησης. Όχι ότι νήματα σαν το παρόν που προσφέρονται για καλό χαβαλέ είναι άσχημα.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    νομίζω οτι επίτηδες παριστάνετε οτι ξεχνάτε οτι όλοι στην διάσημη επιτροπή λοιμωξιολόγων έχουν σπουδάσει ιατρική.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κρατάω μόνον αυτό...
    Για να μη λένε οι Αννίτες Πάνιες, πως τους χαλάμε και τη μανέστρα και τη διασκέδαση και την ...δικαίωση..!