Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Λυπάμαι που θα σου χαλάσω το αφήγημα αλλά έχει άμεση σχέση στο μυαλό κάθε σκεφτόμενου ανθρώπου. Keywords: εξουσία, αυθαιρεσία, ανοησία.
     
  2. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Λυπάμαι που θα ανατρέψω το σκεφτικο σου αλλά αυτά τα παλαιοκομματικά έχει έρθει προ πολλού η ώρα να τα αφήσουμε πίσω και να πάμε στην επόμενη πίστα.
    Το να πας να αποδείξεις ότι οοοοοολη η εξουσία είναι μια διεφθαρμένη δομή και όλοι είναι προϊόντα νεποτισμού και ρέπουν προς την υπέρβαση ή κατάχρηση είναι μια λογική άκρως αριστερίστικη. μην το γενικεύεις με το «κάθε σκεφτόμενος άνθρωπος». Πες κάθε προοδευτικός πολίτης πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν ΣΥΡΙΖΑ και αει ΔΟΛ
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τα σκεπτικό μπορεί να ανατραπεί με επιχειρήματα όχι με διακυρήξεις.

    Επίσης το γεγονός ότι δεν βλέπεις τη σύνδεση δε σημαίνει ότι αυτή δεν υπάρχει.

    Όταν επανέλθεις με επιχειρήματα ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    «κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος» δεν εννοεί όποιον μπορεί να σκεφτεί, εννοεί όποιον καταφέρνει να σκέφτεται.
    δεν είναι κάθε εξουσία διεφθαρμένη, σε μιά συγκεκριμένη απόλυτα διεφθαρμένη αναφερόμαστε που έχει γιά εχθρό της κάθε πολίτη. που εκδικείται άλογα. τόσο άλογα όσο εμποδίζεσαι να δεις την σχέση που συνδέει οποιαδήποτε δύο διαφορετικά γεγονότα για να εξορκίσεις τον συσχετισμό. το εμμονικό μίσος δεν είναι σκέψη.
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    In vivo καμία σχέση τα δύο περιστατικά, in vitro μπορεί, ανάλογα και πού κοιτάζει κανείς. Στην μια περίπτωση έχουμε μια μη συμβολική παραβίαση κανόνων και μια μη υποκριτική αντίδραση της κοινωνίας. Άλλο θέμα αν ήταν μετρημένη ή υπερβολική η αντίδραση αυτή και αν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί έτσι και αλλιώς θεωρούν ότι άλλοι κανόνες ισχύουν για αυτούς, αν ισχύουν, και άλλοι για όλους τους άλλους και πέσαμε από τις καρέκλες μας έκπληκτοι και σοκαρισμένοι χώρια που ούτε διανοηθήκαμε να το συμψηφίσουμε ποτέ με εκατοντάδες καθημερινές αρκουδιές δικές μας, γιατί παρκάρουμε πάντα τα αυτοκίνητά μας με τον ΚΟΚ στο χέρι και αυτό το υπέρ-βλακώδες "και πού να παρκάρω, πείτε μου" δεν το έχουμε πει/ακούσει ούτε στον ύπνο μας. Στην άλλη περίπτωση έχουμε μια βαθύτατα υποκριτική, ψεύτικη, σκηνική αντίδραση σε μια δήθεν καταπάτηση, δήθεν συμβόλου.
     
  6. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    «Αγαπητέ», εδώ και κάποιες εκατονταετίες έχει καθιερωθεί από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι, φέρει ταυτόχρονα και το βάρος της απόδειξης. Δεν νοείται δηλαδή να λες εσυ «ο τάδε και ο τάδε κάνουν κατάχρηση εξουσίας» και να απαιτείς από τον άλλο να αποδείξει ότι έχεις άδικο. Πήγαινε λοιπόν φέρε τη δική σου επιχειρηματολογία που έχει βγάλει το σκύλο βόλτα και μετά σου υπόσχομαι θα δούμε και τη δική μου.
    Μη μου λες εμένα περί διακυρήξεων όταν τόσο το δικό σου σχόλιο όσο και το αρχικό σχόλιο της κοπέλας ήταν κάτι ανάμεσα σε σύνθημα εξαρχειωτικου τοίχου και τσιτάτο του Λακη κάθε Τρίτη στις 9.
    Τη σύνδεση δε την αμφισβητώ. Την αναγνωρίζω και σου είπα το δρομολόγιο της. ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΟΛ.
    Άντε τώρα, ώρα για νανάκια
     
  7. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Σωραια! Πολύ ωραία!
     
  8. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Νόμιζα ότι Εξάντλησες την επιχειρηματολογία σου όταν με χαρακτήρισες υβριστικά σε προηγούμενο σχόλιο σου.
    Εν προκειμενω όμως αναφέρεις επακριβώς με την τελευταία σου πρόταση Όσα θεωρείς για τους άλλους πρόβλημα αλλά δεν αναγνωρίζεις στον εαυτό σου. Εμμονικό μισός. έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η όλη προσπάθεια σου να χαρακτηρίσεις μια κάποια συγκεκριμένη(ποια είναι αυτή άραγε) εξουσία που κάνει αυτά που λες ότι κάνει. Τους βάζεις δηλαδή όλους συλλήβδην σε ένα τσουβάλι. Το γενικεύεις. Η γενίκευση όμως είναι αρχή της φασιζουσας λογικής
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι πράξεις τόσο του ΜΑΤατζή όσο και του Μητσοτάκη είναι από μόνες τους επιχείρημα, δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο.

    Επίσης δεν προέβην σε καμία διακύρηξη και δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα επί του συνομιλητή μου, το μόνο που έκανα ήταν να δηλώσω το προφανές: δεν είναι μόνο ο Αλέξης που βλέπει τη σύνδεση των δύο γεγονότων.

    Πάμε τώρα στο άλλο:
    Με τα δικά σου λόγια:

    Για την ιστορία το αρχικό μου σχόλιο ήταν το παρακάτω:
     
    Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2020
  10. tithon

    tithon Contributor

    με κατανόηση σε χαρακτήρισα, όχι υβριστικά. κι όχι άστοχα.

    υγ: η αδυναμία σου, ή η άρνησή σου, να συσχετίσεις άμεσα σχετιζόμενα φαινόμενα είναι το αντικείμενο της συζήτησης, μαζί με την επακόλουθη διακήρυξη του μίσους κατά όσων κατορθώνουν να τα συσχετίζουν. η περίσπαση της συζήτησης σε δήθεν πολιτικοφιλοσοφικές αναλύσεις της επιφάνειας απλά επιβεβαιώνουν την στάση.
     
  11. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Έλα μικρούλη πήγαινε τώρα. Τα υβριστικά κράτα τα για άλλη στιγμή όταν δε θα μεσολαβεί ένα πληκτρολόγιο
     
  12. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Είδες λοιπόν που αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα.... και ζητάς από μένα να χρησιμοποιήσω και να κάνω limit up στο σχόλιο το δικό σου και του αλλουνου. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν υπάρχει καμια περίπτωση.
    Για την ιστορία δεν χρειάζεται να κανεις κοπι πάστε τίποτα. Είναι όλα στη θέση τους και μπορούν όλοι να τα διαβάσουν.