Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβλήματα υγείας. Εμπόδιο η όχι;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος θαΐς, στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    την ποιά  
     
  2. Grizos Lykos

    Grizos Lykos Regular Member

    Αν εκτιμά ο Κ ότι έχει αξία να ασχοληθεί με το υπο ,τότε και με την προυπόθεση ότι γνωρίζει το πρόβλημα προχωρά .Αν χρειαστεί και με τη διακριτική συμβολή του γιατρού στο τι είναι επιτρεπτό και τι όχι.Αυτοέλεγχος του Κ χρειάζεται και κάβλα.Όλα μπορούν να γίνουν.Αυτό με δίδαξε η εμπειρία μου.
     
  3. Kyrios G

    Kyrios G New Member

    Supermarket. To super είναι αντιδάνειο από ελληνικό υπέρ που έγινε super και επέστρεψε στα ελληνικά. market = αγορά. ΦΓΙ στην Κύπρο η λέξη χρησιμοποιείται συχνά.
     
  4. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Τα χρόνια προβλήματα υγείας, αυτά δλδ που αντιμετωπίζονται αλλά δεν μπορούν να επιλυθούν, είναι το ορθό να επικοινωνούνται στο Κ άτομο εξαρχής (δεδομένου ότι αυτό αναλαμβάνει/κατέχει την ευθύνη της σχέσης).

    Υπάρχει όμως και η περίπτωση των προσωρινών προβλημάτων υγείας (πχ μικροτραυματισμοί, θλάσεις, τραβήγματα, μικροιώσεις), τα οποία και πάλι στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης του υ προς το Κ πρέπει να γνωστοποιούνται και να μην αποκρύπτονται.
    Το αυτό φυσικά ισχύει και για Top/bottom καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο, καθώς περιορίζεται το εύρος των πρακτικών δυνατοτήτων που έχει ο Top, διασφαλίζει όμως .. αμφότερους.