Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsmer γεννιέσαι η γίνεσαι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος peonidas, στις 9 Αυγούστου 2020.

  1. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Σωστ8. Παρεβκεψα οτι πολλοι ξεκινουν τα σεσσιον στον βρεφονηπιακο.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    BDSM δεν είναι μόνο σέσσιον.
     
  3. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Για σεσσιον δε γνωρίζω κάτι, μην πω και ψέματα... αλλά για μικρά με σαδιστικά, κυριαρχικά ένστικτα και τάσεις επιβολής σε άλλους κτλ...χμμμ κάτι έχει πάρει το αυτί μου και όχι μόνο.  
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    στο βρεφονηπιακό θεωρούν το βδσμ σεσσιονς, βλέπω.
     
  5. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Οταν ξανανοιξει ισως δεις περισσοτερα.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    ώσπου να αξιωθούμε αλληλεπίδραση με αληθινή ζωντανή νηπιαγωγό, θα αρκεστούμε σε δαιδαλώδεις προσχηματικές μοναχικές επεξεργασίες με την παρουσία φουσκωτής με μεγάλα βυζιά.
     
  7. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Αυτες οι παρατηρησεις αποτελουν πιθανοτατα πρωιμες εκδηλωσεις ειτε γενετικης/βιολογικης προδισθεσης, ειτε πρωιμων ψυχολογικων ενορμησεων.
    Βιολογικη/γενετικη προδιαθεση εχει διαπιστωθει και σε αλλες συμπεριφορικες τασεις, οπως βια, επιθετικοτητα (καποιοι μικουν για συγκεκριμενα ευθυνομενα γονιδια), αισθηση κινδυνου και αλλες.
    Ωστοσο, μετεπειτα συμβαντα με πολυ ισχυρο ψυχολογικο αποτυπωμα, ή εκθεση σε αντιθετες μακροχρονιες ψυχολογικες πιεσεις ή πολυ διαφορετικα κοινωνικα περιβαλλοντα, ή η σιφνιδια μεταβολή οικογενειακου περιβαλλοντος (πχ απωλεια η σωματικη ανικανοτητα γονιου κσι πολλα αλλα), ειναι δυνατον να αδρανοποιησει η να ανατρεψει την εως τοτε διαφαινομενη ταση.
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2021
  8. shadow_revelator

    shadow_revelator REVELATOR S.

    Γίνεσαι στην πορεία της ζωής σου μαθαίνεις,ανακαλύπτεις,δοκιμάζεις πράγματα στο κομμάτι του φετιχισμού,κ εγώ στην πορεία κατάλαβα πώς μου αρέσει το bdsm κ είμαι γεννημένος για αυτό! εγώ είμαι σαδομαζοχιστής κ λίγο μου αρέσει το foot fetish,κ ψάχνω για switch!
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    το φέρνω από άλλο νήμα, αλλά ταιριάζει ακριβώς.

    η παρεμπόδιση της εκδήλωσης πηγαίων χαρακτηριστικών από επίκτητα χειριστικά ιδεολογήματα ή άλλες ανασταλτικές συνθήκες δεν αμφισβητείται. τουναντίον είναι φανερός και διακηρυγμένος στόχος και λειτουργία ποικίλων πολιτικοθρησκευτικών ρευμάτων και απολογητικών επιστημονικοφανών εκλογικεύσεων.
     
  10. Γνώμη μας ότι κάθε χαρακτήρας διαμορφώνεται βάση εμπειριών .

    Όσο περισσότερες εμπειρίες έχεις τόσο πιο πολλά κομμάτια του εαυτού σου ξεκλειδώνεις και μαθαίνεις για τις δυνατότητες σου .

    Έτσι αντίστοιχα συνδυάζεται και ο κόσμος του σεξ και της απόλαυσης .

    Όσο πιο πολλές εμπειρίες έχουμε , τόσο πιο καλά μαθαίνουμε τα θέλω μας, τα όρια μας, και τόσο πιο πολύ απελευθερωνομαστε εφόσον φυσικά βρούμε τους κατάλληλους παρτενέρ που μας εκφράζουν .

    Ο πόνος πολλές φορές είναι απόλαυση , γιατί θεωρείται από τα " απαγορευμένα " αισθήματα , οπότε υποσυνείδητα σε ιντριγκάρει , σε κ@υ@@@ει.. δεν πιστεύουμε να είναι θέμα ανάγκης .

    Όσο αφορά τον εξευτελισμό έχει να κάνει με την έκφραση της συναισθηματικής κατάστασης του ανθρώπου. Δεν γεννιέται έτσι αλλα όπως είπαμε εμπειρικά και χωρίς ενοχές βρίσκεις τον τρόπο έκφρασης σου . ❌
     
  11. ZiggyStardust

    ZiggyStardust New Member

    Κατά τη γνώμη μου το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος για τη διαμόρφωση γενικότερα των στάσεων, αντιλήψεων, προτιμήσεων, πεποιθήσεων, της προσωπικότητας κλπ. ενός ατόμου προκύπτει από τις εμπειρίες και τα βιώματα του. Ως εκ τούτου (έχοντας κατά νου και το προσωπικό μου παράδειγμα, όπου έλαβα το πρώτο σχετικό ερέθισμα μέσα από μία σκηνή ποδολαγνείας σε τσόντα που είχα δει στα 12 μου, κάτι το οποίο με οδήγησε στο να ψάχνω παραπέρα σχετικό υλικό, βρίσκοντας αρκετά βιτσιόζικα πράγματα μέχρι τα 14 μου με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθεί πληθώρα σχετικών φαντασιώσεων τις οποίες περίμενα αρκετά υπομονετικά να πραγματοποιήσω στην πράξη - και δυστυχώς ορισμένες περιμένω ακόμα - ) θα επέλεγα τη δεύτερη επιλογή.
     
  12. -Volt-

    -Volt- Contributor

    ζωή υπάρχει και πριν την διαμόρφωση εμβολιασμένων αντιλήψεων