Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    Θέλω να σταθούμε λίγο σε αυτό, η αναλογία δηλώνει πως είμαστε σε ακροθαλασσιά. Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν από τους φίλους, με βάση το πως το παμε, μάλλον είμαστε μέσα σε πισίνα η οποία λίγο λίγο γεμίζει. Ευτυχώς τα παιδάκια είναι ασφαλή, τρομάζω με την σκέψη του τι θα γίνει αν, αααααν λέμε τώρα, αποδειχθεί σε βάθος χρόνου ότι δεν ήταν καλή ιδέα να διαγραφούν τα κύτταρα μνήμης του ανοσοποιητικού τους. Τέλος πάντων εγώ γιατρός δεν είμαι, την αποψάρα μου διατυπώνω ότι το προσδόκιμο ζωής θα μειωθεί αρκετά στα επόμενα χρόνια. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον ο ιός δεν φαίνεται να αποικεί στην εντερική πανίδα γιά όλους τους ανθρώπους. Αυτό θα ήταν όντως δυσοίωνο. Και τουλάχιστον φέτος έχει όλα τα ριάλιτυ η τηλεόραση. Βάλτε σκάι ή άλφα ή αντ1 ή οπεν ή σταρ ή ετ3, οι άλλοι είναι όλοι ίδιοι μεταξύ τους.
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2021
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αν καταφέρεις να βγάλεις τα κομματικά γυαλιά σου, θα δεις πως η κυβέρνηση ηλίθιων μαζί με τους πρόθυμους ηλίθιους της επιστήμης κατάφεραν να έχουμε 5.500 χιλιάδες νεκρούς , κατεστραμμένη οικονομία και να μην ξέρουν που τους παν τα 4. Μετά από 11 μήνες και 2 τρίμηνα περίπου λοκνταουν, δεν ξέρουν καν, τι ποσοστό του πληθυσμού έχει περάσει τον ιό. Το μόνο επίσημο στοιχείο είναι πως σε κάποια φάση, η Θεσσαλονίκη είχε 30% θετικοτητα. Που σημαίνει πως με 100-150 χιλιάδες εμβόλια εκεί, έχεις πιάσει σίγουρα την ανοσία.
    Αλλά εδώ μιλάμε για μια κυβέρνηση που στις 9 το πρωί ο υπουργός ανάπτυξης εξηγεί σε εκπομπή πως θα ανοίξει πλήρως το λιανεμπόριο και στις 11, το ίδιο πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοινώνει καθολικό λοκνταουν.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

  4. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    ΖΟΝΚ!!

    Με το συμπαθειο αλλα πεφτεις στην ιδια παγιδα αλλα απο την αναποδη  

    Αν η Θεσσαλονικη ειχε 30% θετικοτητα τοτε σε μια πολη των 1.200.000 κατοικων θα ειχαμε 400.000 θετικα κρουσματα. Οχι λοιπον, δεν ειχαμε τοσα.
    Η φραση κλειδι δια στοματος Κικιλια που τοσο χρησιμοποιηθηκε απο καποιους και για καποιους σκοπους ηταν "3 στους 10 Θεσσαλονικείς οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ, βρέθηκαν θετικοί"
    Να λαβουμε υποψιν οτι την περιοδο εκεινη τεστ στην Θεσσαλονικη εκαναν οσοι ειχαν καποιο συμπτωμα ή υποψια covid απο επαφες. Και παλι καλα να λες που ηταν μονο 3 στους 10 (για την ιστορια το πραγματικο ποσοστο θετικων τεστ την περιοδο εκεινη ηταν 32%).
    Επισης για να καταφερεις μια ανοσια χρειαζεται να εμβολιαστει το 70% του πληθυσμου. Στο 1.200.000 πληθυσμο με 100-150χιλ εμβολια δεν καταφερνεις και πολλα. Χρειαζεσαι 850.000 εμβολια για να πεις ξεκιναω...
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Νοπ. Ποιο μέσο θες να σου βάλω; Ποιο θεωρείς πιο αξιόπιστο; Πρώτο θέμα, Ναυτεμπορική, toc, κάποιο άλλο; Ο Κικίλιας δεν μίλησε με βάση τα τεστ (μόνο). Οι εξετάσεις των λυμάτων της πόλης από το ΑΠΘ έδειξε 32% και τα τεστ το επιβεβαίωναν. Καταλαβαίνεις πως δεν πάει από 0 στο 32 έτσι. Αυτό σημαίνει πως το πικ σημείο ήταν 32% αλλά και κάποιο % είχε ήδη αναρρώσει μέχρι να φτάσει 32%. Αν τώρα σε αυτούς προσθέσεις και όσους το έχουν περάσει από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβρη (τότε ήταν το 32%) τι ποσοστό φτάνεις; Αν αφήσεις και έξω νέους/ες κάτω των 30 ετών χωρίς προβλήματα υγείας (που ουσιαστικά δεν χρειάζονται εμβόλιο) ?
     
  6. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Ολα τα site το ιδιο κειμενο copy-paste

    https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/67348-vomva-koronoioy-i-thessaloniki-3-stous-10-thetikoi


    Υ.Γ. επειδη ειχε γινει τοτε μεγαλος ντορος γι αυτη την δηλωση στην Θεσσαλονικη και ολα τα τοπικα μεσα ασχολουνταν με αυτο, δοθηκε διευκρινηση

    Υ.Γ2 Ποτε στην Θεσσαλονικη δεν ειχαμε 400.000 κρουσματα (32%). Τα συνολικα κρουσματα απο την αρχη της πανδημιας εως σημερα στην Ελλάδα ειναι λιγο παραπανω απο 144.000.
    https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

    Υ.Γ3 το ποσοστο στα λυματα (ΑΠΘ) βγαινει ανα βδομαδα. Πχ αν ανακοινωθει αυξηση του ιικου φορτιου στα λυματα 50% , αυτο σημαινει οτι αυξηθηκε 50% απο την προηγουμενη μετρηση (δηλ. Πριν 7 μερες). Το ιδιο ισχυει και στην μειωση

    Υ.Γ4. Ζω στην Θεσσαλονικη
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    https://www.google.com/amp/s/m.naft...-metabainei-o-b-kikilias-sto-32-i-thetikotita
    https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/korono-bomba-i-thessaloniki-sto-32-i-thetikotita---pos-xefuge-apo-ton-elegxo-i-pandimia/?amp=true
    https://www.google.com/amp/s/www.pr...tita-ekkliseis-kai-agonia-stin-koinotita/AMP/
    «Η θετικότητα με βάση το ΑΠΘ είναι 32%. Αυτή είναι μια τεράστια διασπορά. (Από το κείμενο)

    Όχι τεστ. ΑΠΘ. ΑΠΘ = λύματα. Όχι 32% αύξηση, η αύξηση τότε από εβδομάδα σε εβδομάδα έφτανε και το 150%
    https://www.google.com/amp/s/www.sk...a-lymata-prytanis-apth-exoume-makry-dromo/amp

    Παρακολουθώ τον Σαρηγιαννη επειδή είναι ο μόνος που έχει πέσει μέσα, σχεδόν σε όλες τις προβλέψεις του.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Τι σημαινει η θετικοτητα ειναι στο 32%?
    Ηρεμα ρωταω...
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    αυτός είναι ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων. σε όλον τον κόσμο, σε κάθε χώρα, ο π.ο.υ και οι τοπικοί αναλυτές, μαζί και οι εγχώριοι δικοί μας, προσδιορίζουν τον αριθμό των άπαξ επιμολυσμένων απ τον ιό, των πραγματικών δηλαδή κρουσμάτων, στο δεκαπλάσιο των διαγνωσμένων κρουσμάτων.
    να ληφθεί υπ όψιν οτι στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα πραγματικά κρούσματα είναι ασυμπτωματικά ή με ελαφρά συμπτώματα, κι εξ αυτού (κι όχι μόνον αυτού) αδιάγνωστα.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Η άποψη η οποία κουοτάρισες δεν δείχνει κομματική κατεύθυνση σε καμία περίπτωση. Απλά έχεις αντιληφθεί την κομματική κατεύθυνση από άλλες συμμετοχές και την κολλάς σε ότι και να πει. Αντίθετα η φράση ¨κυβέρνηση των ηλιθίων¨ δείχνει σε μεγάλο βαθμό κομματική κατεύθυνση.

    Πέραν αυτών όμως, και γενικά (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα) το να στηρίζουμε αυτά που πιστεύουμε κρίνοντας από αυτά -και μέχρι εκεί - που βλέπουμε δεν αποτελεί την απόλυτη αλήθεια. Ο χλευασμός αυτών που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο και αν το κάνουν τη στιγμή που βουλιάζει το καράβι όχι μόνο δεν έχει νόημα αλλά είναι και άναδρο, δειλό. Το να συμφωνεί κανείς ή να διαφωνεί, το να ασκεί κριτική είναι θεμιτό και απέχει πολύ από την ειρωνεία και τον χλευασμό. Αυτός που έχει λύσεις και έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει σε αυτές οφείλει να τις εκφράσει και τις δημοσιοποιήσει και να προσπαθήσει αντί να κουνάει το δάχτυλο αλλιώς ας ανέβει στην πλώρη και ας απαλάξει το καράβι από το βάρος του αφήνοντας τους άλλους να προσπαθούν με όποιον τρόπο μπορούν καλύτερα.
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ειναι σαν να κλέβω εκκλησία αλλα ας κάνουμε μια προσπάθεια. Αν κάποιος δεν εχει εξοικείωση (εννοώντας οτι μπορεί με σαφήνεια και σε δεκα λέξεις) να πει τι ειναι ανοσία αγέλης, βασικός ρυθμός αναπαραγωγής (του μικροοργανισμού), μηνιαίος ρυθμός μολυσματικοτητας και βασικός επιπολασμος, ειναι δυσνόητα τα νούμερα. Και οι «ειδικοί» δεν εχουν κι αυτοι ιδέα και μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Φραγκοδιφραγκα, δεδομένου οτι ο βασικός ρυθμός αναπαραγωγής υπολογίζεται για τον sars-cov2 απο 2,5 έως 4 (δηλαδη ενας ασθενής μολύνει 2,5 έως 4 συνανθρώπους του), ολα τα μοντέλα εχουν τεράστιες αποκλίσεις στους υπολογισμούς. Μπορω να κάτσω να πω για το καθένα αλλα ειναι πάντα υποθέσεις και μοντέλα, στα πιο αισιόδοξα και στα πιο απαισιόδοξα σενάρια.

    Τωρα εχουμε κάτσει στο οτι ενα εμβόλιο που εχει 95% αποτελεσματικότητα (Χαχα), πρεπει να δωθεί στο 75% του πληθυσμού (Χαχα) για να σωθούμε. Δεδομένου οτι με το πιο συντηρητικό σενάριο το 17% του πληθυσμού εχει κολλήσει τον ιο, πραγματικά η ανοσία της αγέλης να πραγματοποιηθεί με 92% έκθεση, ούτε ο Janeway δεν θα το ονειρευόταν (βιβλίο βασικης ανοσολογίας).

    Να ακούσουν κι οι Κινέζοι οτι ειναι υπεύθυνοι πολίτες, να μας μείνουν απο τα γέλια.

    Στα παρακάτω, υπάρχουν το 2-3% που ειναι σοβαροί, που ειναι ταγμένοι, που σώζουν ζωές (πάντα έσωζαν), και υπάρχουν Και αυτοι στην τηλεόραση, τα ψώνια, τα σούργελα, αυτοι που παίζουν οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια. Ουδεν καινον υπο τον ήλιο.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

     

    πολλά θα ακούσουν τώρα οι Κινέζοι ( και λοιποί ), υπεύθυνοι, γαματοιιι, μπροστά, όλη η νέα αισθητική και μόδα στα ρούχα στο make up τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει στροφή προς τα εκεί. Να μην μιλήσω για τις τρύπες που ζούνε και παρόλα αυτά παρουσιάζονται ως αρχιτεκτονικά δημιουργήματα ιδιοφυΐων. Ταινίες the same, ξαφνικά αναγνωρίζονται από το ευρύ κοινό, παίρνουν βραβεία, ενώ παλιά σε κυνηγούσαν να σε πείσουν να δεις μια κορεάτικη πχ.. . Είναι πως να το πω.... Το νέο , παλιό, American dream, αν θυμάστε.. έχουμε μέλλον