Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εκτός αυτού, με τον ίδιο τρόπο (μπορείς να κανονίσεις) ότι μόνο αυτοί που κάνεις follow θα βλέπουν το full profile σου και θα κάνουν ποστ εκεί. Πιο χρήσιμο, τα ποστ τους θα εμφανίζονται στο newsfeed σου, ώστε να έχεις μια συνοπτική εικόνα της δραστηριότητας τους - γιατί π. χ. δεν θέλεις να χάνεις ανάρτησή τους. Ή τους σταλκάρεις  

    Αυτό που δεν υπάρχει είναι η δυνατότητα να κάνεις unfollow κάποιον που σε ακολουθεί (πολλοί καινούριοι το επιλέγουν κατ' αναλογία με άλλα μύδια), αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Απλά σκιάζομαι λίγο να με κάνει follow η Adisopiti_Trela ή ο Aneleitos_kinigos  
     
  3. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Αρκεκτά διαδεδομένο φαινόμενο.
    Καποια νηματα γίνονται Κολοσσαιο. Οποιος δεν γίνει μονομάχος ή ζητοκραυγάζον κοινο, τον τρώνε τα λιονταρια.

    Όμως έχω δει ένα μαγικο κουμπακι που λεει "αγνοηστε αυτό το μέλος" και μ γοητεύει ολο και περισσότερο.
    Δεν ξέρω μόνο αν ισχύει και σε ιδιωτικά προφιλ για μη ακόλουθους.

    Γιατι δεν το χρησιμοποιεί ο λαός να βρει την ησυχία του παρα μονομαχεί μέχρις εσχάτων και χαλιέται και θυμώνει κι ακρη δε βγαινει και οι λογαριασμοι με νουν ανοιχτοι και να οι μπηχτές και τα οφτοπικ και οι σαπουνοπερες; Αμα καποιος αποδεδειγμενα και ακαταπαυστα στα κανει αεροστατα και δεν έχεις τη νηφαλιότητα να τον γραψεις εκει που του αξιζει και να μην ξανασχοληθεις με τις αναθυμιάσεις του, γιατι δεν του τραβας ενα ignore να ησυχάσεις αντι να καειτς να μαλωεις?
    Το καλυτερο φυσικά ειναι να τον αφησει κανείς να βουρλιζεται και να μην του απανταει, δεν πα να κανει κουοτ και ονομαστική αναφορά, και να μην του δινει καυσιμα να κανει σουζες. Αλλα άμα του κανει τα κοχονες μπαλες του μπασκετ γιατι δεν του τραβαει ενα ignore να ησυχάσει μια και καλη;


    Υ.Γ Προσωπικα δεν το έχω δουλεψει ακομα το μαγικο κουμπι αν και ειμαι πολυ κοντα, γιατι πιστευω οτι 1. οι περισσοτεροι δεν ειμαστε οι απόψεις μας, αλλα κατι πολυ πιο συνθετο και πολυπλοκο απ αυτες. Εξαιρουνται καποιοι κολλημενοι, που ειναι φως φαναρι οτι οι αποψεις τους ειναι η ιδια η ταυτοτητα τους κι αν τις αμφισβητησεις επιτιθεσαι στην ιδια τους την υπαρξη 2. δεν ξοδευω αναντικατάστατο χρόνο για τσακωμους και τους βαριέμαι, προτιμω να παρακολουθώ άλλα αθλητικά γεγονότα 3, εχω υπερέκκριση γραψαρχιδινης στα καρτουν, η ζωη έχει απειρως μεγαλυτερα βασανα οποτε κραταω δυναμεις 4. ειμαι πεπεισμενος πως η προκληση καυγαδων κρυβει κατι μαζοχιστικό, που ειτε σου την πουν ειτε σε αγνοήσουν ικανοποιείται μια βαθια κρυμμενη ανάγκη για περιφρόνηση και τιμωρία. 5. αν σου γαυγισει ενα σκυλι είναι ανώφελο να του γαυγισεις κι εσυ, και ειναι ηττα το να το παρεις προσωπικά.
    Ωστοσο φαίνεται πως το μαγικο κουμπι, αν αρχισει να υπάρχει ενόχληση, μπορει να χαρισει πολυτιμη πνευματική ηρεμια, ιδίως απέναντι σε κατ επαγγελμα πρήχτες, showmen και μισαλλοδοξους δογματικούς.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2021
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εγώ το κουμπί το χω έμφυτο!  
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Όταν ακολουθείς κάποιον και γράψει σε νήμα που συμμετέχεις εμφανίζει ειδοποίηση στο Alerts
    Επειδή γράφονται πολλά ποστ ταυτόχρονα είναι συχνό φαινόμενο να μην προλαβαίνεις να δεις όλες τις ειδοποιήσεις.
    Για παράδειγμα αν εσύ γράψεις κάτι σε ένα νήμα στο οποίο δεν συμμετέχω ή αν ανοίξεις νέο νήμα δεν μου έρχεται ειδοποίηση, γιατί δεν σε ακολουθώ.
    Αν μπει ένα νέο μέλος και θέλεις να ενημερωθείς για το τι θα γράψει, τότε μπορείς να το ακολουθήσεις και θα έρχονται alerts άμα γράφει.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2021
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Σωστή τοποθέτηση αλλά εάν πχ ακολουθώ πενήντα μέλη είναι το ίδιο με το να πηγαίνω στην επιλογή νέα μηνύματα
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Έμμεσα απάντησα στο αρχικό σου ερώτημα για το ότι ακολουθούνται νέα μέλη.
    Αν είναι μεγάλος αριθμός, το σκριπ δεν σου επιτρέπει να ακολουθήσεις άλλα, οπότε μπαίνεις και διαγράφεις όλα τα ανενεργά από την λίστα αυτών που ακολουθείς. Είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός, νέων, που απλά ανοίγουν το προφίλ και δεν ξανασχολούνται.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτό νομίζω είναι άλλο θέμα, που δεν έχει να κάνει με άτομα που ακολουθώ.
    Αν στο το μενού "Επιλογές ειδοποιήσεων/Μηνύματα σε Θέματα/Θα λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιο μέλος..." απενεργοποιηθούν οι επιλογές

    1. Απαντήσει σε θέμα που παρακολουθείτε

    και

    2. Επισυνάψει ένα αρχείο σε θέμα που παρακολουθείτε

    έχω την εντύπωση ότι κόβονται όλα αυτά τα αλέρτ που αναφέρατε. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια  
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι το βρίσκω κάπως σύνθετο. Αλλά δεν έχω και λόγο να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις.
    Έχω κάποιους σε λίστα αγνόησης και σε 5-6 άτομα έχω δηλώσει ότι δεν θα τους απευθύνω τον λόγο ότι και να κάνουν.
    Αυτές γιατί περί γυναικών πρόκειται (έτυχε), λυσσομανούν κακολογώντας αλλά δεν τους απαντώ. (είναι εμφανές φαντάζομαι).

     
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ευχαριστώ για την εξήγηση αν και εγώ δεν το έχω δει να δουλεύει. Η αλήθεια είναι ότι κάνω follow τρία άτομα που γράφουν στη χάση και στη φέξη αλλά ακόμα και έτσι δε θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ ειδοποιήσεις ότι έγραψαν κάτι.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @-Volt-

    Χθες το βράδυ, σε άλλο νήμα, γράψατε στην @karamel, που διαμαρτυρόταν ότι "δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας σαν άνθρωποι", ότι το πρόβλημα ήταν ο τρόπος που διατύπωσε κάποια πράγματα, και όχι τι διατύπωσε.

    Διαφωνώ, και γενικά και ειδικά.

    Για μένα ο τρόπος έκφρασης δεν έχει μεγάλη σημασία - μπορεί να είναι ωμός ή εξεζητημένος ή άξεστος, αυτό που μετράει είναι η ουσία.
    Όταν όμως κάποιος ξεστομίσει με στόμφο αστήριχτες, μονομερείς, φαντασιακές, αυταναφορικές, κλπ απόψεις, μη λογικές άρα παράλογες, όπως είπε η @MauveDelastrange, και συνεχίζει πεισματικά χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις των συνομιλητών, ταυτόχρονα παραπονούμενoς ότι χλευάζεται γιατί έχει άλλη άποψη, τότε είναι η ουσία που πάσχει.
    Και εκεί είναι για μένα καθ' όλα αποδεκτό να πει κανείς στον απέναντι ότι λέει μαλακίες, και να το πει με τον τρόπο που προτιμάει.

    Για όσους δεν παρακολούθησαν αυτά που διαμείφθηκαν (σβήστηκαν για τεχνικούς λόγους), η γραμμή της @karamel ήταν ότι αν ένα υ "τα κάνει όλα", ανάμεσα στα οποία μουσακά και μοίρασμα (της) με φίλους και δεν θυμάμαι τι άλλο, θα πρόκειται είτε για πληρωμένο υ (wtf) ή φανταστικό ον, ότι δεν υπάρχουν Κ που ξέρουν μαγειρική και ασκούν και ένα επάγγελμα (ψυχίατρος στην προκειμένη) και είναι και σοφοί  , για να τελειώσει με την πρόταση-πυροτέχνημα για ταφόπλακα που να αναφέρει ότι εδώ κείτονται ο τελειότερος Κ και η τελειότερη υ. Μαλακίες δηλαδή.  
     
  12. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Αν κολλάει εδώ, να πω κι εγώ με τη σειρά μου πως εκφράζω και έχω εκφράσει απόψεις οι οποίες έλαβαν ισχυρές και πολλές διαφωνίες. Θα ήταν μεγάλη παραβλέψη από μέρους μου να μην τις λάβω καθόλου υπόψη και να μην μπω στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί συνέβη αυτό, να επαναπροσδιορίσω το θέμα σε προσωπικό επίπεδο και γιατί όχι να μην αναθεωρήσω.
    Αυτή είναι και η χρησιμότητα του forum για εμένα όσο αφορά θέματα ουσιαστικά. Ούτε να βρω ομοϊδεάτες ντε και καλά, ούτε να εμμένω σε μια θέση εγωιστικά. Πολλές φορές μας βγαίνει αντίδραση. Το θέμα όμως είναι να ανατρέξουμε πίσω στη σκέψη μας και να λάβουμε υπόψη νέα δεδομένα και πληροφορίες.