Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανήκω χωρίς συναίσθημα ( ; )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 2 Ιανουαρίου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μια χαρά έχεις καταλάβει. Αν δεν έχω καταλάβει λάθος την @margarita_nikolayevna έγραψε ότι η κατίσχυση μπορεί να συμβεί ακόμα και χωρίς να υπάρξει σχέση κυριαρχίας κι εκεί μου γεννήθηκε η ερώτηση αν είναι όντως κατίσχυση αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

    Αν εννοούσε κάτι άλλο και όχι αυτό που κατάλαβα τότε η ερώτηση είναι άκυρη και εδώ που τα λέμε τώρα έχω αμφιβολίες αν η ερώτηση είναι έγκυρη ακόμα και αν κατάλαβα σωστά αυτό που έγραψε.
     
  2. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    αν το παω λογικά..κατίσχυση χωρίς dom δεν υπάρχει...δεν γίνεται...θα εκτιναχτεί το μυαλό μου και δεν εχω καν emoticons...φυσικά και ο Dom ορίζει...αυτός ο υπαρκτός...μας σρέσει δεν μας αρέσει...μα γίνεται να υπάρχει Dom σε φαντασιακό επίπεδο;

    κοιτά να ερωτευτούμε μια εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας γίνεται..αληθινή κυριαρχία αν δεν τρίψουμε την μούρη μας στο χώμα υπό αληθινές συνθήκες δεν γίνεται...και ιδού το βουνό...για ποιον θα τρίψουμε το κεφάλι μας στο χώμα; πριν δεν γίνεται...μόνο μετά...ρίσκο; ναι..έτσι είναι αυτές οι σχέσεις. Οταν έχουμε face to face το αληθινό πρόσωπο...καθέ τι πριν για εμένα είναι φαντασίωση...
     
    Last edited: 15 Ιανουαρίου 2021
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είναι σύνηθες οι υποτακτικοί να αιτούνται να τους αναλάβει ως Dom αυτός στον οποίο θέλουν να υποταχτούν. Μέχρι να τους αναλάβει ωστόσο είναι ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνούν, δεν είναι ο Dom τους. Φαντάζομαι ότι για να αιτηθούν να τους αναλάβει έχουν αναγνωρίσει κατίσχυση από το εν λόγω άτομο.

    Η ερώτηση που τελικά μου φαίνεται ότι κακώς έκανα από τη στιγμή που δεν μπορεί να απαντηθεί ικανοποιητικά είναι αν πράγματι είναι κατίσχυση αν δεν επιβεβαιωθεί από την είσοδο και παραμονή σε σχέση κυριαρχίας.
     
  4. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    δεκτό, μπορεί να μην είναι ικανοποιητική η απάντηση μου, και εγώ περιμένω άλλες απαντήσεις να ακούσω / να ανοίξει το μυαλό μου αλλά όταν διαβάζω πως κατίσχυση είναι η πλήρης επικράτηαη του Dom? και εγώ ρωτάω ποιου dom? γιατί σαν γυναίκα ννωρίζω πως είναι άλλος ο Dom που φανταζόμαστε και άλλος ο Dom που προκύπτει....μένω και εγώ εδω και περιμένω να ακούσω απόψεις...
     
  5. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Θα βοηθούσε λίγο να ενθυμίσω τους Players; Κατίσχυση μεν, αλλά μη εγκατάσταση κυριαρχίας.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σωστή παρατήρηση!

    Thanks

    (Edit)
    Η αλήθεια είναι, όσον τουλάχιστον αφορά εμένα, ότι έχω χρησιμοποιήσει χειραγωγικά τον έρωτα αλλά δε το θεωρούσα κατίσχυση υπό την έννοια ότι ο σκοπός μου δεν ήταν να κυριαρχίσω αλλά να παίξω μαζί τους όσο αντέξουν.

    Νομίζω πάντως πως η λέξη κατάκτηση είναι πιο ταιριαστή λέξη για να περιγράψει το κατίσχυση χωρίς εγκατάσταση κυριαρχίας.
     
    Last edited: 15 Ιανουαρίου 2021
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    παιδιά κάτι χάνω στην κατίσχυση...τι θα πει χωρίς εγκατάσταση κυριαρχίας όταν ως κατίσχυση ωρίζεται η πλήρης επικράτηση του Dom? βοηθήστε λίγο, τι χάνω;
     
  8. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δεν θα έλεγα ότι είμαι κι ειδική σε αυτή την κατίσχυση (@karamel ούτε εγώ ήξερα τι είναι), η ειδική γενικώς, αλλά για να έχεις ασύμμετρη σχέση η «παλιά φρουρά» είχε στάδια, under consideration, in training, collared. Τα οποία συμβαίνουν εκούσια/ακούσια και τώρα, σε όποιον θέλει να κάνει ασύμμετρες σχέσεις. Άρα, μάλλον για να αναγνωρίσεις ενσυνείδητα (δηλαδή να το παραδεχτείς μέσα σου, έξω σου κλπ) την Κυριαρχία, έχει εδραιωθεί η σχέση.

    Πάντως, υπάρχουν τέτοιες σχέσεις χωρίς συναίσθημα/κατάσταση (τα βάζω και τα δυο μην μαλώνετε)   έρωτα. Και δεν αποτελούν σπανια εξαίρεση ούτε είναι μη ολοκληρωτική υποταγή.
     
  9. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    δίκιο έχεις...αλλά αν δεν μάθω που είναι αυτά τα emoticons..θα σκάσω...
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο Καίσαρας στέλνει το στρατηγό του να κατακτήσει τη Γαλατία. Ο στρατός του κατισχύει επί των γαλατών και οι τελευταίοι γίνονται υπήκοοι του Καίσαρα. Ο στρατηγός είναι κατακτητής ωστόσο ταυτόχρονα είναι εργαλείο στα χέρια του Καίσαρα προκειμένου να κυριαρχήσει επί των Γαλατών. Ο Καίσαρας είναι ο κυρίαρχος.
     
  11. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Μια χαρά κατίσχυση είναι κι απολύτως συνειδητή από αυτόν που την πράττει, το ότι αφήνει πολλάκις "πτώματα" πίσω της είναι άλλο θέμα. Ο τυπικός player είπαμε είναι παλιοτόμαρο...  
     
  12. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    καλέ αυτό είναι διχασμός προσωπικότητας χαχχα....μα στην δική μας περίπτωση ίδιος δεν είναι ο Καίσαρας με τον στρατηγό;