Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Transgender: Οδηγός για αρχαρίους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος christina, στις 14 Απριλίου 2008.

  1. de7

    de7 s

    Συγχαρητήρια στη νηματοθέτρια και Στον @MasterJp που Υπέδειξε το παρόν νήμα.
    Οι απόψεις της Χριστίνας συνιστούν πολύ σημαντική συνεισφορά στο παρόν forum.
    Μπράβο.
     
  2. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    α;
     
  3. Tελικα υπαρχει καποια καταληξη στο παρον νημα; Το λεγομενο "κοινωνικο φυλο" ουσιαστικα σημαινει αυτοπροσδιορισμος. Ομως ενα ατομο ταυτοχρονα και αυτοπροσδιοριζεται αλλά και ετεροπροσδιοριζεται. Η Ελεν Πειτζ που εγινε Ελιοτ Πειτζ διοτι αισθανεται Ο και οχι Η, ναι μεν ειναι τρανς και αυτοπροσδιοριζεται ως αρσενικο, ομως αυτο δεν εμποδιζει κανεναν να την αποκαλεσει θηλυκο οταν για τον υπολοιπο πλανητη ειναι κοπελα και ...φαινεται. Δεν μπορεις να επιβαλλεις στον αλλον τον αυτοπροσδιορισμο σου, οταν αυτος ο αυτοπροσδιορισμος ειναι αποδεκτος μονο απο το 1% του πληθυσμου ή κατι τετοιο. Το 99% δεν θα υποταχτει στο 1%. Αυτο δεν λεει και η δημοκρατια αλλωστε; Ποσο δημοκρατικο ειναι το 1% να επιβληθει στο 99%? Η αρχη της πλειοψηφιας δε λεει πουθενα κατι τετοιο.
     
  4. estarian

    estarian New Member

    Πολυ μισος και παραλογισμο ειναι γεματο το κειμενο...
    12 χρονια μετα ασχολουμαστε ξανα με τα ιδια...
    Οτι ναναι...
    Ειμαι αντρας, αλλα προσδιοριζομαι ως γυναικα και με καταπιεζει η κοινωνια γιατι μπορει να πρισδιοριζομαι σαν γυναικα, αλλα ειμαι λεσβια και ολοι εσεις φταιτε που δεν βρισκω γκομενα η οποια θελω να ειναι γυναικα που πριδιοριζεται ως ουδετερο...
    Και ξαοως ετσι γιναν τα πραγματα που λεει και ο προεδρος...
    Απο εμενα ειναι οχι.
     
  5. misthe

    misthe Regular Member

    Με λίγες λέξεις ( δικές μου δλδ , εσεις λέτε ότι πιστεύετε ) ας κάνει ο καθένας ότι θέλει στο κρεβάτι του και στους έρωτες του αρκεί να είναι ευτυχισμένος με αυτό που νιώθει πως είναι, για να είναι πραγματικά ο εαυτός του είτε έχει κάνει εγχείρηση είτε όχι . Ο περίγυρος αυτου του ανθρώπου γνωστοί φίλοι η παρτενέρσ θα έπρεπε να τον κρίνουν από κει και πέρα για τον χαρακτήρα και τη νοημοσύνη του και όχι για το ποια είναι η ταυτότητα του σαν άνθρωπος , οποιος έχει πρόβλημα με το ποιος είσαι πραγματικά μόνο καλά δεν θα σου προσφέρει και συνέχεια θα σε φέρνει μέσα σε αρνητικά συναίσθηματα έχοντας ενοχές για αυτό που είσαι . Άνθρωπος γεννήθηκες και εσυ ,άνθρωπος γεννήθηκε και αυτός/η . Και πάνω από όλα ειλικρίνεια εκεί που υπάρχει ανταπόκριση και κατανόηση .
     
  6. Αλλο το να κανεις ο,τι θελεις στο κρεββατι σου και αλλο να επιβαλλεις στον αλλον να σε αποκαλει Ο, Η, Το κτλ. οταν κανενας δεν συμφωνει με αυτην την ταυτοτικη αντιληψη. Η Εllen Page εγινε Eliot Page. Δικαιωμα της να θεωρει τον εαυτο της αγορι και να διαλεξει αντρικο ονομα, ομως ολοι οι υπολοιποι βλεπουμε παντα ενα κοριτσι και μαλιστα πολυ θηλυκο.
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Τι λέτε;
     
  8. Aυτο που βλεπουμε.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Και θα σε ρωτήσει εσένα ο Eliot Page πως τον βλέπεις;

    Έχεις την ψευδαίσθηση μεγαλείου πως μπορεί η οπτική σου να τον επηρεάσει και να νιώσει κάτι άλλο απο αυτό που είναι;

    Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να τον βλέπεις θηλυκό, όπως έχεις κάθε δικαίωμα να βλέπεις εξωγήινους, τάγματα των ελοχίμ, τσιπάκια στα εμβόλια και δεν ξέρω Εγώ τι άλλο.

    Πρέπει να σε πάρουμε και στα σοβαρά ;
     
  10. Eχεις σοβαροτατο προβλημα. Δεν ειμαι ΕΓΩ. Το 99% του πληθυσμου βλεπει τον... Ελιοτ ως Ελεν. Αρα δεν εχει να κανει με εμενα αλλα με ΕΜΑΣ, το 99% του πληθυσμου που βλεπει Ελεν και οχι Ελιοτ. Ελιοτ υπαρχει μονο για ενα... ασημαντο κομματι του κοσμου. Ολοι σχεδον οι ανθρωποι βλεπουν Ελεν. Ελιοτ βλεπουν μονο οσοι εχουν το ιδιο ακριβως προβλημα με την Ελεν που κοιταζει στον καθρεφτη και βλεπει Ελιοτ. Το καταλαβες ή οχι;

    Οσο για τις ηλιθιοτητες περι εξωγηινων και ελοχιμ, δειχνουν το χαμηλο επιπεδο σου.

    Το πραγματικο ερωτημα ειναι ΕΣΕΝΑ αν πρεπει να σε παρει κανεις στα σοβαρα με τοσα κομπλεξ που εχεις. Φυσικα η απαντηση ειναι αρνητικη.
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    'Ελλιοτ παιδαρά αν το γυρίσεις σε γκέη στείλε πμ
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Και έχετε τεκμηριωμένα στοιχεία, ναι; Στατιστικά και γκάλοπ, ναι; Για δείξτε!